شما با 512 شبی چقدرمی گیری؟نقل قول:
Printable View
شما با 512 شبی چقدرمی گیری؟نقل قول:
حداکثر 1 گیگنقل قول:
ممنوننقل قول:
خب این که کمه
شما این طورهست مرکزتون؟ یا کلا 512 همین جوره چون برای یک مگ که تو این چند صفحه اخر یکی دونفر خیلی تعریف کرده بودن دیگه نباید این همه تفاوت باشه
دقیقا......:n15:نقل قول:
مثل اینکه پارس آنلاین فهمیده اوضاع شرکتا خرابه داره سرعتا رو بالا میبنده مه مشترک بگیره یکی از یکی دیگه.......تر
3 4 روزه سرعت افتضاح، پینگ داغون و قطعی فراااااوان :|
دوستان انگار مخابرات مشکل زیر ساخت داره...دارن حلش می کنن برا همین اینجوری نوسان قطعی زیاده اکثره جاها...این چند روز:n27:نقل قول:
دوستان من 512 دارم وشبی یه زور 1گیگ دانلود دارم شما چطوری شیبی 3 گیگ دانلود دارید؟مرسی
27 هزار پول میدیم نامحدود میگیریم بعد 20 گیگ که تو حدود 9 روز دانلود میکنیم بعد سرعت میشه 15 کیلوبایت و باید 20 روز با این سرعت تحمل کنیم
محدود میگیریم با 20 تومن و ماهی 4 گیگ بعد 15 روز این 4 گیگ تموم میشه و باید تازه 5 هزار 5 هزار حجم بخریم شب هاشم که یه شب خوبه یه شب قطعی داره یه شب سرعت کمه
آدم باید مایه دار سگی باشه که همینطور پول هاشو بده به این شرکت ها تا حال اینترنت و ببره - ما بدبخت بیچاره ها هم که همون پول یه ماهشو به زور جور میکنیم همیشه باید اعصابمون داغون باشه
سرعت پاییین هست ولی همه سرویس دهنده ها سرعتشون پایین اومده
من وقتی بحث های دوستانو میخوندم متوجه نشدم بالاخره بیام پارس آنلاین یا نه؟ حداکثر دانلود شبانش چقده؟ من الان خودم یه سرویس دارم خیلی وقته که بدون افت شبی 2.5 تا 2.8 گیگ دانلود میکنه بدون اختلال و تغییر . هر شب همینطوره میصرفه بیام پارس آنلاین؟:n13:نقل قول:
دوستان یکی راهنمایی کنه این mtu بالاخره رو چند باید باشه؟
لطفا کمکم کنید الان دارم با موبایل می فرستم:
امروز خونمون رو عوض کردیم الان گه مودم رو به تلفن وصل کردم دیدم خط رانژه است از کجا باید بفهمم از کدوم شرکته؟
من الان 4-5 ماهه سرویس 128 نا محدود دارم آخر نفهمیدم جریان ترافیکش چیه ؟
کسی بالاخره فهمید ؟
سر همون 20 گیگ میره رو 128 واقعی ؟
آخه یکی از دوستان قبلا یادمه میگفت اگه مصرف متعادل باشه بیشتر از 20 گیگ هم میشه دانلود کرد !
شما سرعت 128 نامحدود داری سرعتتون چقدر هستش؟نقل قول:
وقتی 20 گیگ رو تموم کردین سرعتتون چقدر میشه؟
ممنون
خودش گفت دیگه بعد از20 گیگ شد 15kbps
خب برو یه سایت رو باز کن به احتمال زیاد زمان سرویس تموم شده ببین صفحه ی کدوم شرکت رو باز میکنه!نقل قول:
اگه هم میتونی به نت بیای برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزار اینجا ما فیض ببریم زیرش هم اسم isp رو نوشته:n02:
mtu=1292نقل قول:
پشتیبانی به من این رو گفت ست کنم هفته پیش
سرعت دانلود خوبه اما سرعت مرور صفحات خارجی واقعا بد و کند شده ! این نشون میده عمدی تو کاره وگرنه اگه مشکلی بود سرعت دانلود هم بد بود ...
................
سلام این گارس چند روزه نصب میکنه معمولا ؟
دوستانی که در مورد نامحدود پارس سوال دارن باید خدمتتون بگم که دوست من 256 یه ماهه نامحدود داشت میگفت شاید چیزی حدود 20 گیگ و با سرعت 300 تا دانلود میکردم ولی پس از مصرف بیش از 20 گیگ سرعتش به روی 30 یا 40 کیلو بایت کاهش پیدا کرده...
حرف ایشون را کاملا تایید می کنم چون پارسال یک ماه سرویس نامحدود پارس آنلاین داشتم.نقل قول:
البته از همان ابتدای تهیه سرویس هم مسئول فروش پارس آنلاین به من گفتند که تا 30 گیگ دانلود در یک ماه سرعت روی 2 مگ بسته میشود و پس از آن به مقدار یک هشتم واقعی بازمیگردد. یعنی 32 برای 256
در مجموع اصلا نامحدود های این شرکت توصیه نمیشه... شما ماهی 45 بدی اونم تازه با این وضع ؟
پارس آنلاین برداشته سرورهای لاگین اکانت گوگل توی گوشی های اندرویدی رو فیلتر کرده
من با اینترنت شاتل گوشیم رو ساین این کردم
تبلتی مثل نکسوس 7 موقعی که برای اولین بار روشنش میکنی، اگر اکانت گوگل روش set نشه روشن نمیشه
حالا فکر کنید یکی که تازه نکسوس 7 خریده و پارس آنلاین داره تبلتش روشن نمیشه
باید ببره یه اینترنت دیگه پیدا کنه تا تنظیمات اولیه رو با اون اینترنت انجام بده
خیلی کار اشتباهی انجام دادن
اخ اخ بگو پس چرا نمی ره زنگ زدی گفتی؟نقل قول:
ولی با wimax هم نمی ره
نقل قول:
سلام عزیز
مرسی
در رابطه با قسمتی که Bold کردم
اگر سرعت 1 مگابیت باشه قاعدتا سرعت دانلود باید نهایتا 128 کیلوبایت باشه
چطور فرمودین 256 کیلوبایت؟
بازم ممنون.
من 512 نامحدود دارم والا طبقه گفته ی خودش تا 67 گیگ روی 260 این حدودا دانلود باس باشه .لی به نظر من زودتر ابش می کنن.نقل قول:
و بعدش می یاد روی 50 60 :n03:
داشتم با برنامه ی netlimiter قشنگ اندازه می گرفتم که نااچار شدم win 8 استفاده کمم که ساپورت نمی کرد برا همین ترافیک رو بازم نمی تونم نشونتون بدم چقدش رو می خوره ولی پارس ترافیک خوره خوبیم بوده :n02:
دیگه پارس گندشو دراورده....
هر 20min یبار قطع میشه
کس دیگه ای هم این مشکلو داره ؟ کی میخواد درست شه....
خوب ضرب و تقسیم رو سوتی دادم :n02:نقل قول:
دلیل سوتی هم اینه که سرعت من با سرویس یک مگ (عمومیت نداره) توی این 5 سالی که مشترک پارس هستم بیشتر ساعات شبانه رو روی 200 و 300 کیلو میچرخه
بچه ها یه چیزه جالب من یکی دو ماه اول که تازه از پارس اکانت گرفته بودم و نامحدود 256 هم گرفتم تو ماه اول 130 گیگ دانلود کردم تا روز آخر هم سرعت روی 200 بود خودمم مونده بودم فک کنم میخواستن نمک گیرم کنن که کردن هم
ولی ماه سوم دیگه محدود شد سرعتم روی 15 کیلو با 128 نامحدود - نامحدود حال میده واسه مایی که زیاد تو نت هستیم دیگه غصه شارج کم شدن و اینا نداریم ولی بخوای کسی که پشت کله هم دانلود میکنه بعد اینکه سرعت کم میشه اعصابش میریزه بهم
ماله منم همش قطع میشه دیگه کلافم کرده کسی راه هنقل قول:
حلی نداره؟128 نامحدودشو دارم لطفا کمک کنید که دیونم کرده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مرسی داداش از راهنماییتنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
یه هفته ای میشه که مشکل داره و هی قطع میشه
قبل از این وضعیت هم پارس اس ام اس داده بود که
تا 48 ساعت مشکل خواهیم داشت ولی انگار خیلی
بیشتر از این حرفا شده، پشتیبانی هم میزنگی، تلفن
گویا شون میگه مشکل داره خطتون و بزودی :n13: حل خواهد شد
دوستان 128 نامحدود رو چند میبنندن؟من الان 128-4 گیگ دارم روی 256 بستن:n03:
سرعت دانلودش چه طوره؟؟؟سرعتش ثابت یا مثلا صبحا خوبه شبا بد؟
این پارس آنلاین به درد گیم آنلاین می خوره ؟ مثل league of legends
کسی از دوستان اطلاعی داره سرعت شبانه پارس چقدره؟مثلا 256!من آسیاتک دارم:n21:بیام پارس بهتره یا همون آسیاتک بمونم!سرعت دانلود شبانه برام مهمه:n27:
من 256 دارم اینم یه تست از سرعتم.الان گرفتمنقل قول:
امروز پارس بهم اس داد.اینم متنش:
کاربر گرامی: علیرغم پیگیریهای فراوان,با توجه به اختلالات موجود در دیتا اهواز,سرویس اینترنت شما همچنان با کندی سرعت مواجه خواهد بود.
از شکیبایی شما سپاس گزاریم.
حالا حالا ها فکر کنم سرعت پایین باشه...
سلام من الان سرویس مخابرات دارم میخوام عوضش کنم. 128 پارس آنلاین نامحدود میخوام بگیرم این طرحش که 20 گیگ ترافیک 1mb میده.چطوره ؟! کسی داره اینجا؟ سرعت و پینگش خوبه؟ شرق تهران. از خودش که پرسیدم گفت 128 سرعت دانلودتون بین 100 تا 200 هست .
دیگه واقعا دارن اعصابه آدمو خرد میکنن این وضعیت پینگ کی قراره درست بشه معلوم نیست. میگم این نشد isp دوستان میگن الکی حرف نزن!:n01:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=441ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=393ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=468ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=409ms TTL=43
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 393ms, Maximum = 468ms, Average = 427ms
وضع کلی نت همینه عزیز. من دوتا isp دارم هر دوتا اکثرا داغون. هر چی می کشیم از شرکت ارتباطات زیرساخته که دشمن ارتباطات زیر ساخت در اصل!نقل قول: