شماره خطت رو برام پ.خ کن عزیزنقل قول:
Printable View
شماره خطت رو برام پ.خ کن عزیزنقل قول:
تا الان فک میکردم مشکل از گوش منه:n08:نقل قول:
واقعا خیلی رو اعصابه این مشکل ! همیشه هم جای حساس مکالمه این اتفاق میافته!!!
نقل قول:
من دیروز با تلفن ثابت زنگ زدم واسه پیگیری آقا زنه ورداشته هی صداش قطعو وصل میشه منم با تعجب از اینور خونه میرم اونور خونه برای اینکه آنتن بدم بدونه اینکه به خودم بگم:
لعنتی تو با ثابت زنگ زدی دنباله آنتنی؟؟؟؟!!!!!!
اقا امروز بعد کلی شکایت (دیروز 5 تا شکایت نوشتم) مسئول مخابرات زنگ زده میگه شکایتت نامفهومه :/
میگه خروج از رانژه چیه منظورت از تخلیه چیه خطتون جمع کنیم !!!
میگم من از مخابرات نت نمیخوام جمش کنین از جا دیگه بگیرم میگه مخابرات که نت نمیده قیافه من :-|
خلاصه بهش توضیح دادم میگم من از اشنای اول اینترنت دارم میخوام قطش کنین از جای دیگه بگیرم حالا هر جوری بود فهمید
از اون بگذریم خدا کنه بعد 1 هفته امروز بالاخره مخابرات رو جمش کنین
پیر شدم سر تخلیه خط
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان چند تا سوال دارم
من تهرانم، شرق. الان پارس آنلاین دارم. از همه چیزش راضیم تقریبا
چون شبانه رایگان نداره میخوام بیام اسیا تک
کیفیتش خوبه آسیا تک؟
شبانش چطوره؟
سرویس 1 مگ 10 گیگ ماهیانه با شبانه 2 تا 8 صبح رایگان مناسبه همه چیزش؟
میخوام حداقل در حد یک مگا بیت شبانه رو دانلود کنه. میکنه؟
من آسیاتکی شدم فقط پینگ سرورهای خارجی بین ۲۵۰ تا ۲۸۰ تا هست داخلی ها هم معمولا ۵۵ تا برای بقیه هم تو مشهد همینطوره؟
من هم چنان منتظر تخلیه از مخابراتنقل قول:
ببین دانلود شبانت چجوریه ؟
برای من الان 4 شبه قاطی کرده از سرور خارجی با حداکثر سرعت خطم دانلود میکنه ! خیلی عجیبه برام
خوش به حالتون بازم رانژه شده یا منتظر رانژ. هستید من یه هفته است میرم سایتش میگه محدودیت داریم فک کنم چند بار ددیگه برم بگه آقا جون به تو نت نمیدیم:n02::n02:
بهت پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از اسیا تک اینترنت نگیرینقل قول:
من از پارس انلاین اومدم اسیاتک چهار روز بعد درخواست تخلیه دادم
روزی بالای ۱۲ ساعت قطع بود[emoji35]
میخوای از اسیا تک بد بگی بگو مشکلی نیست ولی خدایی از اون نامرد پارس انلاین دفاع نکن ! من 8 سال پارس انلاین داشتم ! این یه سال اخر دیگه فاجعه بود از نظر سرعت و قطعی ! باز اسیا تک از پارس انلاین خیلی بهترهنقل قول:
آقا سوال منو هیچ کدومتون جواب نمیدین؟!نقل قول:
شبانه بیشتر از 128 ک دریافت نمی کنی مگر فقط از سایت هایی که سرورشون داخلی دیتاسنتر آسیاتک باشه از اون سرورا پهنای باند بازهنقل قول:
- - - Updated - - -
شبانه بیشتر از 128 ک دریافت نمی کنی مگر فقط از سایت هایی که سرورشون داخلی دیتاسنتر آسیاتک باشه از اون سرورا پهنای باند بازهنقل قول:
اگه مخابرات شبانه بر نداشته بود به آسیا تک نکاه نمی کردم
اکثرا همینطوریم :biggrin:نقل قول:
دوستان مشهدی من امشب میخوام بزارم اتوماتیک تو تایم شبانه دانلود کنه فقط یک مساله اینجاست و اونم اینه که آیا هنوز تو تایم رایگان بدون خاموش و روشن کردن مودم حجم میخوره یا نه چون اگه بخوره ۱۶ هزار تومان حجمی که خریدم دود میشه میره هوا پشتیبانی هم زیر بار فکر نکنم بره چون من اون موقع شب خوابم با تشکر
والا دوست عزیز مثل اینکه این مساله برای افراد مختلف متفاوت هستنقل قول:
من خودم هیچ وقت تو این چند ماه مودم رو تایم رایگان خاموش روشن نکردم و حجمی هم کم نکرده ( خیلی هم متهم شدم به اینکه از طرف شرکت هستم و یا دارم دورغ میگم ! )
ولی مثل اینکه برای بعضی از دوستان حجم کم میکنه
به نظر من اگه میخوای تایم رایگان بزاری مثلا از ساعت 2.5 بزار تا 7.5 ( که اگه تایمشون باگ داره مشکلی پیش نیاد )
من از پارس انلاین دفاع نکردم و هیچ منفعتی هم برام نداره که الکی ازش دفاع کنمنقل قول:
پارس انلاین هم قطعی داره ولی یک صدم اسیا تک هم نیست ، سرعت هم اصلا قابل مقایسه نیست
من اتفاقی که واقعا واسم افتاده بود رو گفتم.
تواهشا زود قضاوت نکنید
خب منم دقیقا اون چیزی که برای خودم بود رو گفتم ! سرعت پارس انلاین داغون بود ، قطعی هم پارس انلاین خیلی خیلی برای من بیشتر بود ( من خود 8 سال داشتم کاملا باهاش اشنایی دارم ! )نقل قول:
منم نگفتم شما دروغ میگیدنقل قول:
شما منو متهم به طرفداری کردید
ببینین دوستان اگه قرار باشه همه آسیاتک بیان که سرورهاش منفجر میشه:n39: اونوقت دیگه خبری از شبانه نیست اونایی که اهل دانلودن بیشتر میان اینجا و های وب اونایی هم که وب گردن تو شرکت های دیگه پراکنده هستن
بهم تلفن کردن که اینترنتت وصل شده ولی الان چک کردم هنوز لینک نگرفتم!
توی سایت هم نوشته "در انتظار تایید رانژه از مخابرات"ُ طبیعیه این موارد؟ :n02:
سایت تا فعال نشه همینو مینویسهنقل قول:
لینک هم باید ی سری موارد چک بشه پشتیبانی قطعا بهت میگه داخلی و سر خط
اما حتما پریز های دیگه رو چک کن
داخل مودمت هم همه modulation ها رو فعال کن چون بعضی موقع ها پورتت رو مود خاصی تنظیم شده لینک نمیگیری و الکی وقتت میگذره
دوست عزیز شما فک میکنی فقط شمایید که فیلم و سریال می بینید میخواهید هیچکس نیاد آسیاتک که شما راحت سریال ببینی؟؟؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما فک میکنی فقط شمایید که فیلم و سریال می بینید میخواهید هیچکس نیاد آسیاتک که شما راحت سریال ببینی؟؟؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام.
تنظیمات مودم در این حالته:
محتوای مخفی: تنظیمات
روی پریز دیگه و مودم دیگه هم تست کردم هیچ لینکی ندارم حتی چشمک هم نمیزنه
از سلامت خط هم اطمینان دارم چون تا چند روز پیش روش از های وب اینترنت داشتم
تو کدوم قسمت سایت 195 باید شکایت کنم
لوگوی بالای سایت رو بزننقل قول:
بعد از نوار سمت راست ثبت درخواست
اگر میخوای برای رانژه وتخلیه شکایت کنی بازرسی بهتره
چون مستقیما میره مخابرات
من خودم 3 تا شکایت سامانه 195 کردم فقط گفتن بررسی میشه
1شکایت بازرسی کردم امروز نوشت طبق نظارت این واحد تا 24 ساعت اینده خط شما تخلیه می شود.
شما کانکشن pppoa رو پاک کن و از نوع pppoe بسازنقل قول:
این خط اصلا رانژه نشدهنقل قول:
اصلا هیچ کانکشنی هم که نسازی
فقط چراغ dsl روشن شه مکس ریت و اس ان ار و .... رو نشون میده
اگه رانژه نشه که زنگ نمیزنن. معمولا یه روز بعد رانژه شدن زنگ میزنن و اکانتو فعال میکنننقل قول:
پس سیم کشی کلا قطهنقل قول:
یا مشکل از مرکز مخابراتی مثلا پورته
به طور کلی فعلا هیچ دیتایی رو خط نیست و مشکل داره
سرور خارجی اسیاتک در حالت عادی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی با اکانت:
------------------------
پینگ:
سلام
امروز رانژه شد خطمو بالاخره بعد از یه هفته وصل شدم !
حالا جالب اینجاس که طرف به جای اینکه بیاد بهم سرویسی رو که سفارش دادم رو بده، اومد یک ساله 10 گیگ رو برام گذاشت !
بعد گفت سوتی دادمو اینا شما استفاده کنین اینو (اونم رایگان! :دی) بعد که تموم شد بزنگین من براتون اون سرویسی که خواستین رو ست کنم ! خیلی باحالن :دی
شبانه این سرویس 80% رایگانه؛ کسی استفاده کرده؟ واقعا 80% هست؟ نزنم یه شب دانلود کنم کلش بره !
اقا از همه وصل شد از من هنوز از رانژه مخابرات در نشدهنقل قول:
صبح دیگه میرم مخابرات دعوا
تو بازرسی امروز ظهری زد که درخواست شما ارجاع و تا 24 ساعت اینده با نظارت این واحد رسیدگی می شود
بتظرتون تا فردا صبح بالاخره تخلیه میشه؟
خدا تازه نگاه کن مردم چه شانسایی دارن مفت مفت دارن استفاده میکنن :/
(حسودی نمیکنما)
نوش جونت
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
PPPOE هم تست کردم فرقی نکرد.
خط رو تقریبا 99 درصد مطمعنم که سالمه چون تا یک هفته قبل روش اینترنت بود و هیچ تغییری ایجاد نشده داخلش.
پشتیبانی برام اعلام خرابی ثبت کرد، منتظرم ببینم چیکار میکنن.
:n16:
:دینقل قول:
دمتم گرم. ایشالا که سریع کارت راه بیفته
یعنی ببین نهایتش کار یه زنگ زدنو گفتن به بخش MDF هست، بعدش طرف سه سوت انجام میده !
طرف گفت امروز رانژه میشه گفتم اوکی، تا ظهر واستادم دیدم خبری نشد، زنگ که زدم گفت 5 مین دیگه اوکیه، دیدم خط رانژه شد ! الله اکبر :دی
این وضعیت خطمه:
نهایت تا چن مگ میکشه ؟ فعلا رو 10 بستن برام
شما اکانت رو از کجا گرفتید؟کانکشن تست هم داره؟دانلود شبانه برای شما تاثیر داشت؟نقل قول:
- - - Updated - - -
شما اکانت رو از کجا گرفتید؟کانکشن تست هم داره؟دانلود شبانه برای شما تاثیر داشت؟نقل قول:
پ.خ شد....نقل قول:
برای من هم می فرستین ؟نقل قول: