دوستان از این ویدئو چیزی سر در میارین ؟
این فیلم رو k3rn3l گزاشته بود تو سایت c4eva کامنتهای جدید مال امروز رو گزاشته .کد:http://www.youtube.com/mavidateeta
دوستان از این ویدئو چیزی سر در میارین ؟
این فیلم رو k3rn3l گزاشته بود تو سایت c4eva کامنتهای جدید مال امروز رو گزاشته .کد:http://www.youtube.com/mavidateeta
من هم شک کردم !
آخه این بر چسب رو روی metro 2033 و fable و Mass effect دیده بودم ولی اینا چون در انحصار ms هستند ! زیاد جدی نگرفته بودم !
اومدم آرشیو رو یه دستی بکشم دیدم ای بابا این دوتا چرا برچسب دارند ! :18:
اولش فکر کردم شاید واقعا انحصاری هستند :31:
حالا که دیدم سویت از طرف کاور بود :31:
ولی ای کاش حقیقت داشت ! :31:
اینم تو c4 پیدا کردم
نمی دونم چیه دقیقا ولی مربوط به 0225 هستشکد:http://tech-modz.net/showthread.php?t=331
سلام
C4 باز يه زر زري كرده :31:
چي گفته ؟؟ اخرش اين چيپ مجانيه يا گرونه ؟؟؟:31:
نقل قول:
Progress is being made by the team, however, on the development of a special conversion process (hardware add-on) which will allow fw to be written to 0225 drives. This will be in the form of a cheap, solderable kit for pro modders, and a more expensive no-solder do-it-yourself product for end-users.
فرقی نمیکنه ، نوع پردازش پرددازنده کنسول با کامپیوتر فرق داره و برای همین نوع فایلی که تولید میشه قابل خونده شدن توسط نسخه ی کنسولی یا کامپیوتری نیست - برای همین فکر نکنم بشه .نقل قول:
اینام یه جورایی دارن بازار گرمی میکنن!!:31:نقل قول:
میخوان بگن کار سخت و نفس گیری برای ه ک درایو داشتیم و ... که ارزش و اعتبار گروهشون رو بیش از پیش بالا ببرن! البته در این که گروهشون واقعا گروه قدرتمندیه که شکی نیست ولی این شلوغ بازیا که در میارن خیلی جالب نیست!
چه فرقی به حال ما میکند ؟نقل قول:
برای ریختن فرمور روی درایواهای فعلی هم کلی سخت افزار های مختلف لازمه ، کدومش رو ماها داریم ؟
اون کسی که کارش اینه میره یه دونه میخره و تمام ، این یک فهرست از سخت افزارها و چیپهایی هست که برای کپی خور کردن 360 مورد استفاده قرار میگیره :
یک زمانی که برای برگردوندن قابلیت نصب بازی روی کنسولهای بن شده هم کلی مدار و چیپ NAND Writer در اومده بود .کد:http://www.chipspain.com/en/consoles-451/xbox-360-83/mods-and-backups-xbox-360-108/
دقیقا :31:نقل قول:
اوه:31: چی همه :27: یادشون نمیره کدوم از اینا چی کاربردی دارن؟:31:نقل قول:
یعنی فقط یارو میره میخره ؟ :دی
ما نمیخریم ؟ :دی
نه دیگه شما میزین میدین یه یه فروشگاه تا براتون درایو رو کپی خور کنه!نقل قول:
به همین سادگی به همین خشمزگی ، پودر مفت خوری مش غلام حسین!:31:
روش نوشته برای چه کاریه :31:نقل قول:
هر وقت شما هم مثل میثم جان زدی توی این کار و شد کارت و ازش در آمد داشتی ، میری میخری :31:نقل قول:
من از همون مغازه dvd رو عوض کردم...حالا اگه اپتیک کثیف باشه چند خرجشه؟
از کجاباید این چیپ را بخریم حالا ؟
وقی ساخته شد کی به ایران وارد می شه ؟
خب دیگه اشکال کارتون همین جاست !!نقل قول:
اون طرف ممکن هست کل یکسری بازی که گرفته مشکل دار باشه.
شما بازی رو پس بده و برو از جای دیگه بگیر اگه باز مشکل داشت باید Optic رو تمیز کنید.
بقیه بازی ها رو اجرا می کنه.........بجز اونو...
حالا گرافیکش چه طوره؟ داستانش؟؟؟
دوست من برو از یه مغازه دیگه بخرنقل قول:
گرافیکش بدک نیست
داستانش هم معرکس
همونطوری که سعید و امید گفتند !نقل قول:
بقیه بازی ها رو اجرا می کنه.........بجز اونو...
حالا گرافیکش چه طوره؟ داستانش؟؟؟
برو دیسک رو جای دیگه بگیر !
گرافیکش هم خوبه !
داستان و سبک بازی هم که دیگه عـــــــــالــــــــــیــ ـــــــ هست !
پوریا خجلت نمیکشی وسط امتحانا نشستی بازی جدید بازی میکنی ؟ :دی :دینقل قول:
+
در باره این چیپسه :دی یکی میگفت باید به درایو وصل باشه همیشه :دی (مثل ۳۶۰کی :دی ) برا همین پرسیدم !
بعد قیمت این کوفتی چقدری میشه ؟ :13:
راس میگه ببینم مگه تو امتحان نداری :31::27:نقل قول:
اوهههههههههههههههههنقل قول:
ول کنید بابا این حک رو :31:باید لحیم کاری کنین رو دستگاه ،خودت فک کن حسام دلت میاد دستگاه به این نوعی رو لحیم کاری کنی؟:31:
اگه این 360 کی بیاد چی میشه :8::10:
با چيپ هكش ميكنم نه با لحيم خداييش دلم نمياد بدمش دسته اين فروشنده هاي اينجا !!!
نقل قول:
پوریا خجلت نمیکشی وسط امتحانا نشستی بازی جدید بازی میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدر اعتیاد بسوزه ! :31:نقل قول:
راس میگه ببینم مگه تو امتحان نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لحیم ؟!؟!؟نقل قول:
به نظر من صبر کد X360Key آپدیت اسلیمش بیاد ، اون رو بخر .
هم برای همیشه و با خیال راحت لایو رو داری ، هم بازی ها از روی هارد اجرا میشند ، هم میتونی لینوکس اجرا کنی ، هم میتونی برنامه های دست نویس اجرا کنی و هم کنسول انگولی نمیشه .
سلام دوستان
يه چند وقتيه به دليل عوض شدن محل كار به اجبار از خونه آواره شدم كارم به صورت اقماري در اومده يعني 2هفته كار يه هفته استراحت خلاصه دور از جونتون ماركو پولويي شدم واسه خودم.
از اونجايي كه گيم يه تيكه گنده از زندگيم بوده و هست و باز از اونجايي كه من از pc قدر قدرتم جدا شدم و هيچ لپ تاپي نمي تونه جاي pc تو گيم بگيره تصميم به خريد كنسول گرفتم حالا مشكل اينجاست كه محل استراحتم يه tv در حد دقيانوس داره كه اتاريم نمي شه روش باي كرد .
به نظر شما بزرگواران اصلا امكان پذيره يه xbox و monitor با هم و تو يه كيف جا به جا كرد و هر دو هفته يك بار اينورو اون ور شد؟ اگه نه پيشنهاد شما چيه اين وسط؟
ببخشيد پست طولاني شد :40:
بله شدنیه ، یک سری مانیتور های پرتابل مخصوص 360 هست ، یک سرچی بزنید پیدا میکنید .نقل قول:
دمت گرم بابا وضاعت مالي هم در نظر بگير :31::31:نقل قول:
300T دادم كنسول + بايد ١٧٠ بدم كينكت + ١٢٠-١٣٠ هارد + ٥٠ دسته :31:
١٥٠ تومنم بديم٣٦٠كي ديگه چي ميمونه :31:
اگه حداكثر ٧٠تومن بود ميكرفتم
اولا تو چرا میخوای دسته بگیری؟:31:نقل قول:
دوما اینم حساب کن که ریختن بازی تو هارد یه چی باید بدی :31::27:
نقل قول:
مطميني تو ايران موجوده؟
من فقط اينو پيدا كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه کنسول slim 4g 0225 دارم که یه ماهی میشه گرفتم داداش ....... من :31: چند روز پیش که من نبودم بازی need for speed hot pursuit رو از دوستش می گیره و تو دستگاه می زاره
می خواستم ببینم مشکلی پیش اومده الان؟
آخه شنیده بودم این بازی ها Ap.2.5 دارن وقتی تو دستگاه کپی خور نشده بزاری فلگ می شی و بعدش که رفتی لایو بن! درسته ؟
ممنون میشم جواب بدید
کنسول شما اصلا دیسک کپی رو نمیخونه که بخواد بن بشه !نقل قول:
گذاشتن دیسک کپی توی کنسول تخلف نیست که بخوان بنتون کنند ، باید کنسول رو دستکاری کنید تا تخلف انجام داده باشید .
ميلاد منظور از لحيم همون روش دوم ه ك ٠٢٢٥ هست كه با لحيم كاريه !!!!
بد برداشت نشه :31::31::31::31::31:
بابا لحیم کاری که چیزه خیلی راحتیه !! چرا انقدر سخت میگیر حسام جان !!نقل قول:
حداقل از تراشیدن درایو های Fat که بهتره !!
نه بابا ازین چیزا تو ایران نیست!:31:نقل قول:
به چند دلیل :
1: یکی اینکه تقاضا خیلی کمه!
2:قیمتش زیاده! این مانیتور 12 اینچ هست ولی قیمتش 300 دلاره!! برسه ایران حداقل میشه 400 تومن!
پس به هیچ وجه ارزش خرید نداره!
ولی اگه خیلی خواهانش هستید چندتا تاپیک توی پرشین توووولز:31: هست که از سایت های خارجی خرید میکنن و شما میتونید از طریق اونها این مانیتور رو خرید کنید!
خداییش سعید میترسم بدم باز کنن کنسولو بزنن خشی چیزی بندازن روی قاب :41: !نقل قول:
بلد نیستن اینجا خداییش !چه برسه به لحیم کاریو دود و دم :دی
روی قاب دستگاه چیزی بیوفته حالم اساسی گرفته میشه ! ( رو آیپاد خش افتاد ۳روز غذا نخوردم :دی :19: :دی )
بابا بیخیال.وسواسو بذار کنارنقل قول:
بده به خود میثم برات ok میکنه
اگه دست میثم بود که نمیترسیدم !!! :دی کارش درسته :10:نقل قول:
بخوام بفرستم برا میثم ۱۲تومنی هزینه پستشه + ۲-۳ روز معتلی :دی
مگه کجا زندگی میکنی حسام؟؟کالیفرنیا؟؟؟:31:
ماکروسافت قصد منتشر کردن آپدیت جدیدی را قبل از ارائه نسل جدید کنسول xbox360 دارد.
این آپدیت مشکل خواندن disc در بعضی از درایو های کنسول را بر طرف میکند.ماکروسافت این خبر رو با دو جایزه (xbox360 slim + Live Gold) قرار است به کسانی که در کنسولشان این مشکل بوجود می آید اهدا کند.
این مشکل با نصب آپدیت پاییزی 2011 در بعضی از کنسولها دیده شده است.
جهت بر طرف کردن دیگر مشکلات میتوانید به این صفحه مراجعه کنید : msxbox360.ir
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
نگارش جدید آندروید شرکت گوگل که HoneyComb 3.1 نیز نام دارد ، این هفته بر روی تبلت ها منتشر شد که یکی از امکانهایی که به آن اضافه شده است ساپورت کامل از دسته های بازی XBOX360 نیز می باشد.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
همانطور که میدونید xbox360 قابلیت اجرای بازی از روی هارد رو داره ولی این کنسول امکان اینکه بدون دیسک بتونیم بازی هارو از روی هارد اجرا کنیم رو نمیده . قبلا با روش J- tag این قابلیت به اکس باکس اضافه میشد که خیلی برای کنسول ضرر داره و بیشتر اوقات باعث خرابی سخت افزاری و یا مشکلات دیگه میشد ... اما در چند هفته اخیر خبری از ساخت یه دستگاه به دست رسیده که با اتصال از طریق در گاه USB و تغیر فریمور و نصب ایتم های خاص در کنسول امکان بازی بدون نیاز به دیسک رو میده . طبق اخبار رسیده این دستگاه قابلیت های دیگه ای هم به کنسول می افزاید که فعلا از نظر MS XBOX360 قابل تایید نیست و باید بررسی شود و در اخر از بازدید کنندگان عزیز به خاطر کم کاری اخیر از طرف خودم و نویسنگان این سایت از شما عذر خواهی میکنم و از این به بعد سعی در جلب رضایت شما میکنیم همچنین شما میتونید با همیاری ما در انجمن باعث دلگرمی برای ادامه کارمان شوید موفق باشیــد
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
سلام دوستانببخشید که چند وقتی ام اس آپدیت نشد و به این خاطر بود که خبری نداشتیم اما حالا یه خبر توپ دارم.اونم اینه که کینکت باز هم در رتبه ی اول جای گرفت ونشان طلا دریافت کرد.بنا بر اطلاعات سایت مایکروسافت کینکت در رتبه ی اول دستگاه های خانگی جای گرفت ونشان طلا دریافت کرد. و باید بگم که اون به علت این که بهترین سرگرمی سالم رو که باعث سلامتی در بزرگسالان و رشد قدی و سلامتی در کودکان میشود را به وجود آورده است.مایکروسافت همچنین گفته که کینکت با پیشرفت بازیها در آینده بهتر از این هم خواهد شد.
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
طبق گفته های یکی از سایتهای خارجی شرکت Microsoft طرح نهایی تلفن همراهی را که قادر به اجرا نمودن بازی های xbox360 می باشد را به شرکت نوکیا واگذار نموده است. این روزها شاهد همکاری های این دو شرکت بزرگ هستیم که اتحاد این دوشرکت قابلتیهای سخت افزاری نوکیا و بستر متفاوت نرم افزاری Microsoft بازده بسیار خوبی خواهد داشت .بسیاری از تحلیل گران از شنیدن این خبر نظرات خود را اینگونه بیان نمودند که وسیله ای شیبه به PSP شرکت SONY قرار است تولید شود و عده ای هم این نظر را در حد یک شایعه دانستند.
آیا Microsoft قصد ساخت کنسول پرتابلی را دارد یا موبایل ؟آیا....
برای -- مدل آرکید و کپی خور کردنش ،میشه نرم افزاری -- کرد یا باید حتما کنسول باز بشه و لحیم کاری و اینها ؟
راستی برای صاحب کنسول امکانش نیست که خودش این کار رو انجام بده؟
[QUOTE=parviz85;6114106]برای -- مدل آرکید و کپی خور کردنش ،میشه نرم افزاری -- کرد یا باید حتما کنسول باز بشه و لحیم کاری و اینها ؟
/QUOTE]
برای کپی خور کردن حتما باید کنسول باز بشه و درایو رو شما وصل کنید به PC.
دستکاری کردن بورد درایو ... هم بستگی به نوع فرمور داره!
چرا امکانش هست!نقل قول:
راستی برای صاحب کنسول امکانش نیست که خودش این کار رو انجام بده؟[
ولی خوب خیلی باید دقت کنید تا آسیبی به درایو نرسه.
ممنون دوست من ولی خبرات کمی قدیمی شده.اگه به 20-30 صفحه قبل بری بچه ها خبرارو گفتن.نقل قول:
خبر 360keyهم که میلادجون زحمتشو کشیدند
بله باید باز بشه.نقل قول:
میتونی با خیال راحت کنسولو بدی به این سایت و برات آپدیت کنه
خیلی خیلی مطمئنه
Xboxworld.ir