اقای کریمی دیگه میلیارد جابجا نکن یه کم تحقیقم خوبه
ببین بعد از میلیارد همون تریلیون
Printable View
اقای کریمی دیگه میلیارد جابجا نکن یه کم تحقیقم خوبه
ببین بعد از میلیارد همون تریلیون
عزيز يدونه صفر كم كن ميشه تومن تا اينجا درسته.نقل قول:
حالا يه 220 ميمونه با 9 تا صفر
حالا چى ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 000 000
1 000 000 000
1 000 000 000 000
یک میلیون
یک میلیارد
یک تریلیون
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام
دوستان اینجا محل حساب و کتاب نیست
میشه این بحث ها رو در این تاپیک انجام ندید؟
فکر می کنم مدیر انجمن ( میلاد ) هم در پست های قبل تذکر لازم رو دادن
اگر فکر می کنید مشکلی هست به تیم مدیریت گزارش بدید تا بررسی بشه
با تشکر
خواهشا دوستان این کل کل بی مورد را اینجا تموم کنند. هر شب میایم که مطلب جدید بخونیم با چندین صفجه کل کل بین کاربرا مواجه میشیم.نقل قول:
اینجا چت روم نیست و محل تدریس ریاضی و ... هم نیست
همه ما هم قدرت تفکر داریم و می تونیم درک کنیم کی درست میگه و کی اشتباه میگه و لازم نیست همدیگه رو تخریب کنید و مچشونو بگیرید ...
عزيزنقل قول:
اول اینکه بنده زيرآب زن نيستم.
دوم اینکه این عزیز آقای... ادعا کرده که ده هزار ميليارد تومن ایرانسل مالیات 92 داده که %50 عکس زیر رو به عنوان مدرک گذاشته.
حالا من سئوالم اينه:
ده هزار ميليارد تومن حدود یکمی بیش از 3 میلیارد دلار هست،مگه قرارداد ایرانسل چقدر بوده که فقط برای یکسال بیش از 3 میلیارد دلار مالیات باید بده؟(در ضمن مدرک ایشان ضربدر 2 شود. میشود فقط 440 میلیارد تومن که با ادعاشون در تناقض 23 برابری است)
اینجا قصد کل کل ندارم واقعا می خوام یاد بگیرمنقل قول:
ببین آقای حسینی دویصت میلیارد ریال میشه بیست میلیارد تومن. دویصت دو تا صفر و میلیارد نه تا صفر داره یه دو هم قبلش بیاد میشه دویست بیست میلیارد تومن
دوستان عزیز به این امار ارقام غلط توجه نکنید اینجا اکثرکاربرا انقدر اطلاعات دارند که کسی نتونه اونا رو سر کا بزاره البته فکر کنم خودش با این همه انرژی که میزاره بیشتررفته سر کار و اینجادر جواب دیگران پرتو پلا گفتن ارقام وامار نجومی گفتن جز اینکه بی خودی پستها رو زیاد کنه نتیجه نداره به قول معروف نرود میخ اهنی در سنگ بهتره این صحبتها رو جنبه شوخی بگیریم و توجه نکنیم
در واقع بین بعضیها غلط جا افتاده میگن هزار میلیارد تومن در حالی که باید بگن یک تریلیون تومن همانطوری که نمیگن هزار میلیون تومن بلکه میگن یک میلیارد تومان
من کاری به مالیات و حق امتیاز اینها دارم می خوام یه چیزی یاد گرفته باشیم و الا من به شما میگم تا سیگنال نسل سوم و چهارم رو توی گوشیت ندیدی هیچ باور نکن
اما من شخصاً به ایرانسل امیدوارترم.
بله درسته عزیزنقل قول:
ولی برای اینکه افراد عادی هم متوجه بشن اینطور گفته ميشه.
حالا کسی میدونه از چندم آذر ایرانسل یوسیم رو عرضه می کنه