سلام
با خوندن نظرات و review هاي يوزر و وب سايت ها در يه نتيجه گيري كلي(البته قطعاً اين نتيجه گيري انتخاب برتر نيست اما با توجه به محدوديت در انتخاب در بازار ما) يك عدد sennheiser rs 170 بعد از هماهنگي با طرف فروشنده و وارد كننده محصولات اين برند و پيگيري ايشون در پيدا كردن rs 170 (با توجه به كمبودش در بازار) ابتياع شد.
حقيقتش من يه مصرف كننده حرفه اي نيستم و نميتونم مثل خيلي از يوزرهاي اينجا review حرفه اي هم بدم در هر حال
با توجه به اينكه نياز من به استفاده از يك هدفون بيسيم بسيار زياد هست,چند سالي ميشه كه اين نياز با يه هدفون logitech freepulse برطرف ميشد اما با توجه به مشكلات اين هدفون مثل شارژ بسيار بسيار ضعيف كه تنها ٣ ساعت مصرف مفيد از زمان فول شارژ رو تحويل ميداد و احساس ناراحتي در پشت گوش و قطعي هاي مكرر همگي منو مجبور به خريد يك هدفون بيسيم كرد كه شامل حداقل اين مشكلات باشه.
rs 170 هدفوني هست كه بدون اغراق به بهترين نحو انتظارات منو بر آورده كرد.
يكي از دوستان اشاره به صداي هيس در اين هدفون داشتند با توجه به اينكه ايشون مدل rs 140 رو داشتند ,احتمال وجود اين مشكل رو در rs 170 هم ميدادن چيزيكه خود من هم كاملا پيش بينيش رو ميكردم،در واقع يكي از دوستانم يك rs 130 داره كه با ١ هفته استفاده، از معايب و ويژگيهاي نسل قبل هدفونهاي بيسيم home از sennheiser تا حدي آشنا شدم.در rs 170 اين مشكل به لطف ويژگي kleer 2.4ghz بدون افت كيفيت، تا حد بسيار زيادي برطرف شده و هر چند فاصله زيادي هنوز هست تا كيفيت يك هدفوني در حد مثلا HD 600(سنهايزر ادعا ميكنه مدل پيشتاز بيسيم rs 220 كيفيتي در حد HD 600 تحويل بده) يا حتي ايرفون ie7 خودم فاصله زيادي داره اما rs 170 به لطف ويژگيهاي بدون افكت كيفيتش يا با حداقل افت،انقدر خوب هست كه نيازهاي يه مصرف كننده حداقل در سطح منو كاملا برآورده كنه
قدرت bass در زمان فعال شدن بالاست هر چند تا حدي صدا بم ميشه, surround همچنان تا يه حد گول زننده اي شبيه سازي رو انجام ميده اما همچنان واژه gimmic برا اين ويژگي بعد از مدتي استفاده براتون احساس ميشه
از لحاظ راحتي هدفون روي گوش ،يك جهش برا من هست بخصوص برا من كه مدتهاي زياد logitech freepulse آزار دهنده بود. وقتي هدفون رو دستتون ميگيريد فكر ميكنيد كه شايد سنگين بودن نسبيش رو گوش در طولاني مدت احساس بشه اما در زماني كه رو گوش هست بر عكس اين وضعيت برا من ثابت شد:سبكي! و اين سبكي در كنار بالشتكهاي بسيار نرم هدفون كه رو گوش قرار ميگيره حس راحتي و آرامش رو به حداكثر ميرسونه
يكي از مشكلات عمده هدفون كه هنوز هم برا من قابل درك نيست قرار گيري نامناسب دكمه هاي تنظيم روي هدفون هست كه با توجه به نزديك بودن دكمه ها به هم و قرار گيري دكمه خاموش/روشن هدفون در وسط دكمه هاي ولوم كم/زياد صدا كه ممكنه به اشتباه بجاي مثلا كم كردن صدا هدفون رو خاموش كنيد! احتمالا شايد تا روزها يا شايد هم هفته ها وقت بگيره تا به اين وضعيت عادت كنيد
نكته ديگه در مورد بُردِ هدفون هست؛طبق ادعاي سنهايزر هدفون تا ٨٠ متر برد داره البته اين وضعيت در يك حالت بدون مانع جدي مثل يك ديوار بتوني صادق هست واين ادعا برا من اثبات شد.برا مدل rs 180 هم تا ١٠٠ متر برد گفته شده. واينكه rs 170 از حالت فول شارژ نزديك به ١٧ ساعت مصرف رو تحويل ميده كه شديداً برا من كارا هست.
هدفون،برا فيلم به يك samsung hdtv d7770 و برا موزيك هم با يك pc شامل يك كارت صداي creative Xfi xtreme music و هم iphone 4s و برا بازي به هر دو پلتفرم tv و pc متصل و استفاده شده.
اگه سطح تست كيفيتي هدفون در نوشته هاي من پايين بود كه هست پوزش مارو بپذيريد.