حاجی تو الان های وبو برا اهواز گرفتی؟نقل قول:
یکی از همشهریات( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اصلا از های وب راضی نبود.
Printable View
حاجی تو الان های وبو برا اهواز گرفتی؟نقل قول:
یکی از همشهریات( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اصلا از های وب راضی نبود.
سلام دوستان.سرویس های های وب هزینه ای هم روی قبض تلفن دارن؟
و یک سوال دیگه این که توی عید هم سرویس رو تحویل میدن یا تا 13 تعطیلن؟
ای بابا ترکیده باز سرعت به هیچ چیز پی ان هم وصل نمیشه . صبح با اینکه قطعی زیاد داشت اما سرعت خوب بود. عصر که میشه دیگه داغونه . یکی نیست بگه آخه چرا پهنای باند اضافه نمی کنی ؟! چقدر جیبتو پر می کنی ؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز نگیر که حسابی پشیمون میشی منم ساکن اهواز هستم هفته پیش با چن تا بچه ها که های وب داشتن درخواست تخلیه دادیمنقل قول:
پینگش کلا پایین 350 نمیاد
قطعی زیاد داره
یا مخابرات بگیر یا پارس انلاین یا فن اوا اینا توی اهواز تست شده از همه لحاظ عالی هستن
دوست عزیز به امید بهتر شدن اوضاع های وب نباشنقل قول:
مثه من برو یه شرکت دیگه
نه خیرنقل قول:
سوال دوم جوابش میشه بله
اره تائید میشهنقل قول:
بذار خیالتو راحت کنم اوضاع های وب از این بهتر نمیشهنقل قول:
اخه میدونی چند شرکت دیگه هم داشتم شاتل خوبه الان که اونم 3 ماه الاف کرد اخرش سرویس نداد اسیاتک و داتک هم داشتم که داغونننقل قول:
بعد از تعطیلات عید باید یه فکری بکنم چون الان بدون نت میمونم
اما در مورد های وب بگم که جدیدا کمبود پهنای باند دارن و پینگ بالا که دلیلش میتونه بیسوادی باشه چون اگر دقت کرده باشی سرویس ها رو خرتوخر می بندن 1 مگ رو8 - 512 رو 4 - 8 مگ رو 6 و بعضی ها کلا رو 6 . و اینطوری میشه که ظرفیت پهنای باند پر میشه و با توجه به مراکز فسیل مخابراتی و کابل های مسی داغون و تجهیزات داغون مخابرات و های وب باعث کیفیت بد نت میشه. سرویس 8 مگ دارم فقط یکبار خطم اومد رو 7770 و باقیش رو 6 بسته شده در صورتیکه معلومه مشکل از اوناست که نمیتونن تامین پهنای باند کنن چون من همون مودم و خط و کابل دارم
یه مشت بیسوادنشستن میگن مشکل کندی سرعت از طرف خطتته نویز داره فکس داری بیسیم داری؟! همین فقط بلدن چون با پارتی بازی اومدن و سواد ندارن. یکبار نشده به مخابرات گیر بدن یا زنگ بزنن زیرساخت یا اصلا پول پهنای باند بدن. خط و رو 4 مگ بردم طرف و کنف کردم باز دید بدون نویز هم سرعت پایینه تا 4 صبح بحث می کردیم
البته الان نون خورش میان تو تایپیک باز طرفداری می کنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
رامین امروز ttl 54 شده..ولی همین که دیروز های وب ثبت نام کردی شبش دوباره پینگ رفت بالای 200!!:n02:
C:\Users\Mahdi>ping 4.2.2.1
Pinging 4.2.2.1 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=219ms TTL=54
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=218ms TTL=54
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=216ms TTL=54
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=217ms TTL=54
اینو موافقم که ثبات اصلا" ندارهنقل قول: