1 مگ ساعت 3 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط میتونم بگم اصلا پایدتر نیست
بله این ساعت که مشخصه خوبه ولی طول روز برای من داغونه ...
سلام دوست عزیز من الان یه سرور لینوکس المان گرفتم برای این open .v...p..n . فقط یه اموزش برای کانفینگ کردنش بدید ممنون میشم.نقل قول:
این جور که معلومه مخابرات نیمخواد درست شه به نظر من دارم 38 تومان تو جوب میریزم 2 ماه صبر کردم درست نشد شاید پرت و خالی کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
شما ابتدا باید بدونید که کدوم توزیع لینوکس رو دارید سنتوس یا اوبنتو که اوبنتو کار راحت تره و سنتوس مشکل تر
همچنین اگر در این زمینه تازه وارد هستید به مشکل میخورید باید سروکله بزنید باهاش (میتونید از کسی که خریدید بخواید که براتون انجام بده)
این اموزش زو سنتوس(تصویری)
این اموزش رو اوبنتو(تصویری)
اینم دستور اینکه بفهمید سرور شما کدوم توزیع لینوکس هست
cat /proc/version
برای وارد کردن دستورات باید از برنامه putty استفاده بکنید
اینا برای شروع کار هست وگرنه خیلی گسترده هست به هر حال اگر اهل عمل باشید(پشتکار)موفق میشید:n02:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هی دارن پیشرفت میکنن ساعت هایی که مشکلی نداره از سرو تهش دارن میزنن قبلا 12 شب بود تا 2 بعداظهر هی کم کردن تا رسید به 3 شب تا 9 صبح:n29:
دیگه اینو مطمین شدم خودشون سرعت رو کم و زیاد میکنن هیچ مشکل شلوغی پهنای باندی هم نیست (اینا همون شیر 1 به 10 رعایت نمیکنن تو همون کم فروشی دارن میکنن به نوعی سهمیه بندی از قصد کردن که تو اون ساعات که میشه مصادف با ساعت رایگان شرکت های pap . در واقع دارن خیلی روشن میگن نمیزاریم استفاده بکنید و گرنه مگه میشه سر یک ساعت خاصی از این رو به اون رو بشه؟ شاید یه دفه هزاران یوز تو چند ثانیه اضافه میشه بعد ییهو تو چند ثانیه اینا میرن؟:n09:)
نه من الان حدود 2 ساله که با سرورای لینوکس سرو کله میزنم :دی با دستوراش اشنام. کلا سنتوس مناسب سروره بعد اوبونتو - دبیان. البته اوبونتو از نظر کار کردن اسون تر ولی زیاد فرقی نداره apt-get برای ابونتو و yum install برای سنتوس اینا اصلی ترین و پر کابردترین دستور برا لینوکسه .نقل قول:
اهان پس واردی:n16:نقل قول:
اخه جوری گفتی من فکر کردم تازه رفتی یه سرور گرفتی میخوای اپن روش نصب کنی:n02:
:n04::n04::n04:نقل قول:
آموزش ها رو دیدم فکم افتاد! یه طوماره واسه خودش. من نمیدونم چرا لینوکس gui نمیزاره آدم بشینه با چهار تا کلیک باهاش کار کنه؟
این open*pn واسه ویندوز هم جواب میده؟ من یک بار خیلی وقت پیش باهاش ور رفتم کار نکرد! نمیدونم مشکلش چی بود!
این پروتوکل icmp سرعتش نسبت به l2^tp چه جوریه؟ بهتره؟
جای نیست که قبل از این دردسرها امتحانش کنیم؟
بدیه این 0penv*n اینه که فقط روی pc کار میکنه. روی گوشی جواب نمیده.