آخه پیشتر تا 100 درصد میرفت !!
Printable View
آخه پیشتر تا 100 درصد میرفت !!
سلام دوستان من يه asus k42jr دارم . ديروز يه حماقتي كردم رفتم تو setup و تنظيمات بوتشو يك كم دستكاري كردم asus fancy start و صدا هنگام نمايش لوگوي asus رو فعال كردم حالا از اون موقع روشنش كه ميكنم روي لوگوي asus باقي ميمونه و به هيچ عنوان از اون عبور نميكنه در ضمن setup هم ديگه بالا نمياد و ctrl,alt,delete هم از هر 10يا 20 بار يه بار كار ميكنه.
لطفا كمكم كنيد اين هفته بايد پروژمو تحويل بدم تمام كار هام تو لپتاپه
مثلا عکس زیر درمورد لپتاپ منه که تا کمتر از 95 درصد نشه شروع به شارژ نمیکنه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پیشنهاد : اجازه بدین که میزان شارژ به حدود 80 درصد برسه و سپس شارژش کنین اگه صد درصد نشد پس احتمالا یا باطری کالیبره نیست و یا یک مقداری از ظرفیتش از بین رفته و قابل شارژ نیست !!!
دروود
جچوری ممکنه چنین بلایی سر باتری بیاد؟؟
سلام بعضی وقتا برق و باتری قاطی می کنن
کلا پیشنهاد میدم که هر از 10 روز کلا باتری و تا 10 درصد خالی و دوباره فول شارژ کنید اینجوری باتری کالیبره میمونه و عمر بیشتری داره
برای سوال دوستمون درباره ستاپ مورد خاصی سراغ ندارم به جز اینکه باتری رو در بیارید و پس از نیم ساعت دوباره سعی کنید
دروود
الان من تا 80 خالیش کردم و دوباره شارجش کردم و تا 100 شارج شد!
یه سوال : مشکلی پیش نمیاد اگه باطری فول باشه بعد آداپتور تو برق باشه و با سیستم کار کنیم ؟ یعنی اینکه سیستم تو برق باشه باش کار کنیم در حالی که باطری هم پر هست؟
دروود
دوستان پیشتر این مورد رو گفتند،چون مدار برق باتری قطع میشه و برق مستقیم به سیستمم میره بنابراین مشکلی پیش نمی آد
وقتی باطری شارژ شده باشه دقیقا مانند زمانی که شما باطری رو جدا کردید میشه ! اصلا تو جریان نیست که بخواد چیزیش بشه یا نشه !نقل قول:
یه سوال : مشکلی پیش نمیاد اگه باطری فول باشه بعد آداپتور تو برق باشه و با سیستم کار کنیم ؟ یعنی اینکه سیستم تو برق باشه باش کار کنیم در حالی که باطری هم پر هست؟
سلام..من جدیدا وایو ea3hgx گرفتم با ویندوز 7 پروفشنال که روش نصبه..
میخوام بدونم برای بک آپ گرفتن باید حتما از همون برنامه vaio care استفاده کنم یا از برنامه خود ویندوز...چه فرقی دارن این 2 تا؟