صبانت گرونه اما کیفیتش از بقیه بیشترهنقل قول:
Printable View
صبانت گرونه اما کیفیتش از بقیه بیشترهنقل قول:
آقا من با نرم افزار Angry ip scanner اسکن کردم یه مشت Ip بهم داده.خوب حالا چه میدونم کدومشون خوبه و آیا میتونم خوددم دستی ip رو تغییر بدم؟
و اینه چطور رنج جستجوش رو معین کنم؟یعنی چی ست کنم؟
نمی تونی آی پی خودت انتخاب کنی
اون نرم افزار رو بیخیال شو چون اگه آیپی رو دستی وارد کنی سرور بهت اجازه login نمیده.نقل قول:
اها بعنی وقتی حجمم هنوز مونده برم ثبت نام بعد مثلا گفتن هفته بعد 2 روز اخر حسابگر بگم جمع اوری کنه؟نقل قول:
اخه یبار رفتم مخابرات گفت نمیشه گفت اول باید حسابگر جمع اوری کرده باشه بعد بیای ثبت نام/
منظورت از ارسال نامه همون تاریخی هست که میان نصب کنن؟
الان حتی 46 ها پینگ بالا و تایم اوت دارن
اونقدر شلوغ شدن که دیگه بازدهی ندارن
خاک بر سر دزدهای مخابراتی احمق
2روز دیگه وضعیت46 ها خراب میشه ، 2ها خوب میشه:دینقل قول:
همه میان اینجا میگن هرچی مودم رو restart میکنم چرا آیپی2 رو نمیگیره:n09:
این درد کاربرا نیست که ازشون ناراحت باشیم چرا تلاش می کنن تا آی پی بهتر بگیرننقل قول:
پولشون از دزدی یا مال حرام که نیست
بابت ریال به ریالش زحمت کشیده شده و حقشونه نت بهتری داشته باشن
مساله به دزدهای مخابرات بر می گرده و این لکه ننگی روی پیشونی اونها و هر کی که ازش دفاع می کنه
البته مال حرام و ... الفاظی بی معنی ان
این روزها هرچی دزدی بیشتر کنی پول بیشتری داری و زندگی بهتر
کاری که مخابرات داره می کنه و پولشم بیشتر میشه
اینهمه مشترک گرفته توان پشتیبانی نداره و اگه یه لینک ایراد پیدا کنه جایگزین نداره و حاضر هم نیست هزینه کنه برای جایگزین
وقتی یک الاغ رییس باشه و اعتقادش این باشه 128 هم زیادیه برای مشترک نتیجه همینه
عوض کردن آیپی که جدید نیست از یه ساعتی در روز مودم رو چنند بار ریست کنی راحت 46 میگیره در حال حاضر هم هیچ فرقی با بقیه نداره مشکل کاملا معلومه بعد از این طرح مسخره (کمپین سراسری Adsl مخابرات) که در کل استان ها راه افتاد مردم هجوم بردن مخابرات پهنای باند کم آورده فیبر و .... بهانه است شاهد هم اینکه دقیقا از ساعات پیک مصرف( ساعت 11 قبل از ظهر ) تایم اوت ها شروع میشه تا شب و نزدیک های صبح که به حالت عادی برمیگرده. والسلام