داتک 12 ساعت تو روز تورنت یا p2p رو میبندهنقل قول:
فقط 12 ساعت باز میزاره اونم با سرعت مزخرف
Printable View
داتک 12 ساعت تو روز تورنت یا p2p رو میبندهنقل قول:
فقط 12 ساعت باز میزاره اونم با سرعت مزخرف
آقا عجب تاپیک گنده و عظیمیه اینجا... :18:
تقریبا داشتم 250 صفحه آخر رو میخوندم که توی حدودای 80 صفحه مونده به آخر گفتم یه سری به سایت آسیاتک بزنم ببینم قیمتش عوض شده یا نه... :20:
البته همین اول بگم که من آسیاتک دارم و شدیدا ازش راضیم (64) همیشه سرعتم روی 8 و 9 هستش و در 6 ماه گذشته فقط دو بار دیسکانکت داشتم... :40:
داشتم میگفتم... آقا رفتم توی سایتشون نزدیک بود سکته کنم... اولا که دیدم که کلا دیگه 64 نمیفروشه... دوما که محدودیت گذاشته روی سرویساش خفن... مثلا 128 بدون محدودیت قبلا 15000 تومن بود (تا همین یه هفته پیش) که با آبونمان و... میشد حدود 18500... حالا چی شده بود...؟ دیدم که تعرفه هاش عوض شده... الان 128 نامحدود 25000 تومن بدون 3000 تومن آبونمان و 6 درصد عوارض و با اونا میشه 29000 تومن... :18: :18: :18: حالا نوشته بود 128 با محدودیت 1 گیگ 7000 تومن بدون آبونمان و عوارض که با اونا حدود 10000 تومن میشه... :41:
من الان دارم 64 بدون محدودیت میگیرم 10000 تومن... حالا یهو میبینم یه زلزله شدیدا خفن توی آسیاتک اومده... یه دگرگون و رگردیسی شدیدا خفن... نمیدونم بمبی ترکیده یا صبانت خریدتش یا شایدم فشار شرکتای دیگه و پارتی دارا بوده... ولی من اگه سرویسم رو یه قرون گرون کنن میرم لغوش میزنم... :27:
الان یعنی من با این پولی که میدم باید 128 با 1 گیگ محدودیت بگیرم... (البته اگه بخوان تعرفه های مشتری های قبلیشون رو هم گرون کنن...) تازه اونم 500 تومن گرونتر... چه جنایتی...
آخه این چه وضعشه... این همه تعریفشون رو اینور اونور کردیم... حالا میبینم چه کردن... محدودیت و انواع و اقسام قیمت ها... این همه ازشون راضی بودم ولی با این کارشون دیگه نمیدونم چیکار کنم... آخه مشکل اینجاس که من دانلودم بالاس و شاید توی یه هفته بیش از 5 گیگ دانلود کنم... که میکردم ولی حالا با این وضعیت احتمالا اکانت منم محدود میشه (چون توی این قیمت نامحدود نداره) و اگه این جوری بشه با تمام خوبیاش ولش میکنم میرم از این یارو امپراطور یا همون صبانت میگیرم که حداقل شبا بدون محدودیته... :2:
لعنت به اینا... همه جای دنیا قیمتا رو میارن پایین و محدودیت ها رو کمتر میکنن و درصدد جذب بیشتر مشتری هستن... اینا گرون میکنن... :19: :18: :2: :41: :13: :18: :19:
سلام به همگی .
ممنون میشم اگه بگید تو اصفهان چه شرکتی به پیش شماره ی 274 Adsl میده ؟
سلامنقل قول:
من چک کردم
صبانت و فن آوا را پیدا کرئم که تو اصفهان سرویس میدن
ممنون:11:
تعرفه های آسیاتک
سرويس با محدوديت حجمي
تعرفه های پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این قیمتها در قسمت 128 حجمی به صرفه است که از پارس آنلاین خرید کنید ارزون تر در میاد و مطمئن باشد کیفیت کارشم بهتر از آسیاتک.
ما که فعالا باید این قیمتها رو تحمل کنیم. اینجا ایران است برعکس دنیا. بجای بالابردن کیفیت و ارزان شدن. کیفیت پایین قیمتها بالا
سپنتا خیلی خوب هست چند ساعتی قطع شده بود اینترنت 3 روز اضافه کردند قبلا صبانت داشتم فقط واسه وب گردی خوب بود شب ها هم که رایگان بود سرعت پایین بود
اين اسيا تك چقدر سرويساش گرونه.يه ماهه اونم با حجم يك گيگ7000تومان:18:
من صبانت 3ماهه با محدوديت حجمي 10 گيگ گرفتم37000تومان.
با این وضعیت در حال حاضر فقط باید گفت زنده باد سپنتا:19:
یه مدت همه میگفتند سپنتا کیفیتش خوبه اما تعرفه هاش بالاست.
اما در حال حاضر به نظر من سپنتا بهترین گزینه هست البته برای کسانی که نامحدود با کیفیت بالا میخوان.:27: