نقل قول:
من هم چند روز پیش پرسیدم و کسی جواب نداد . اما الان که مال خودم هم فعال شده بین دوتا خط خودم تست کردم و به جواب رسیدم . این انتقال خط به خط دقیقا مثل انتقال خط به خط سیم کارتهای ایرانسل عمل می کنه. یعنی اگر شما مثلا مبلغی اعتبار توی حسابت داشته باشی و دوستی در شرایطی جایی گرفتار شده باشه و نتونه به هر شکلی ( از طریق کارت شارژ یا کارت اعتباری بانکی ) اعتبارشو زیاد کنه شما می تونی از اعتبار خودت مبلغی رو به اون بدی تا اون استفاده کنه. البته دوسه تا نکته که من تا الان بهش رسیدم ( البته با آزمایش و ممکنه اشتباه باشه - چون هنوز گزینه help برای این حالت وجود نداره ) اینهاست :
1 - شما فقط می تونی از مبلغ ریالی اعتبارت برای طرف بفرستی و این امکان برای اعتبار حجمی ( ترافیک ) هنوز امکان نداره . یعنی شما اگر 4 گیگ حجم باقی مونده داشته باشی نمی تونی یک گیگ اونو به کس دیگه ای بدی . فقط از مبلغ ریالی می شه به مشترکین دیگه داد.
2- با توجه به بند بالا اصلا امکان خط به خط برای ترافیک های رایگان وجود نداره و ترافیک رایگان شما در هر حال بعد پایان مدت اعتبار از بین می ره .
3 - طرف مقابل می تونه ارسال شما رو قبول یا رد کنه. شما می تونید لیست کامل دریافتها و ارسالهای خودتون و قبول یا رد طرف را توی بخش تاریخچه ببینید.
حالا جدیدا ( فکر کنم از دیروز ) یه گزینه به اسم وفاداری اضافه شده که البته هنوز فعال نیست . احتمالا ایرانسل می خواد در حالت خوشبینانه امتیازاتی برای کاربران قدیمی تر در نظر بگیره . حالت بدبینانه اش هم اینه که ممکنه ایرانسل بخواد بعضی از امتیازاتی رو که الان داره به همه کاربرها می ده ( از قبیل اعتبار رایگان و ... ) رو از بعضی کاربرها بگیره . این در آینده مشخص می شه .
نمی دونم چرا کار ایرانسل برعکس همه است. معمولش اینه که واسه یه امکان جدید اول اطلاع رسانی می کنن . بعد یک مدت آزمایشی و بعد هم کارکرد رسمی . اما ایرانسل همه کارها رو چپه انجام می ده . نمونه اش هم همین حالت خط به خط و وفاداری که اصلا هنوز هیچ اطلاع رسانی رسمی براشون نشده. شاید فرض ایرانسل اینه که با این کار سرگرمی خوبی برای کاربرهاش درست می کنه تا به کارکرد امکانات جدید پی ببرن !!!! :31:
بگذریم . کسی جوابی برای اون سوال قبلی من پیدا نکرد ؟ چطور می شه حالت پروتکت ( اون سپر آبی و زرد روی آیکن کانکشن منیجر ) را حذف کرد ؟ نبود ؟
خوش باشید.