نه اصلا توی DiskManagement نیست. این صدای Beep هم منظم نیست، بعضی وقتا میاد. مثلا وقتایی که دارم درایور آپدیت میکنم. :n03:نقل قول:
Printable View
نه اصلا توی DiskManagement نیست. این صدای Beep هم منظم نیست، بعضی وقتا میاد. مثلا وقتایی که دارم درایور آپدیت میکنم. :n03:نقل قول:
سلام. هارد اینترنال من maxtor مدل 1TB STM31000333AS هستش. اشکالی در ویندوزم بوجود اومد. خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم. ,ولی اخطاری که در قسمت پارتیشن می داد که ویندوز نمیتونه تو هیچ کدوم از پارت ها نصب بشه. منم مجبور شدم درایو C رو فرمت کنم. ولی وقتی خواستم ویندوز رو نصب کنم تو همون صفحه قفل کرد . بعد از ریستارت دوباره به بخش پارتیشن تو محیط داس رفتم ولی پارت ها رو نشون نداد. الانم فقط تو ویندوز سون اونم تو محیط داس به صورت یکپارچه و بدون پارتیشن بندی نشون میده. تو کامپیوتر دوستم به عنوان هارد کمکی وصلش کردم ولی تو محیط ویندوز نشون نمیده. البته تو قسمت Computer Management مشخصات هاردو نشون میده. شاید اگه دوباره پارتیشن بندی کنم درست بشه ولی چون اطلاهات مهمی توش دارم نمی تونم این کارو انجام بدم. خواهشن راهنمایی کنین که اصلا چجوری میشه اطلاعاتشو دوباره خوند و اصلاً چه بلایی سر هاردم اومده.
سلام.من یه هارد اکسترنال یه ترابایت وسترن دارم که به خاطر برخورد با زمین از کار افتاده.چراغ هارد روشن میشه ولی توی مای کامپیوتر نشون نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید فقط یه طوری بشه اطلاعاتم رو ازش بکشم بیرون برام کافیه
هارد اکسترنال که به سیستم وصل میشه موتورش خوب کار میکنه ؟نقل قول:
هارد رو که تو کامپیوتر دوستتون گذاشتین وضعیت پارتیشن هاش درست بود ؟نقل قول:
در ضربه بیشتر هد و پارکینگ هد مشکل پیدا میکنه و میتونه حتی پلاتر هم آسیب ببینه و بدسکتور هم ایجاد بشهنقل قول:
الان هارد در disk managment هم نیست ؟
صدایی نمیده هارد ؟
ببین جراغش پشت هم خاموش و روشن میشه... ولی اگه منظورت اینه که صدا داره یا نه، اون موقع هم که کار میکرد صدا نمیداد اصلا...نقل قول:
ممنون از پاسختون من با لینوکس امتحان کردم اونجا هارد رو کامل میشناسه تقریبا خیالم راحت شد مشکل سخت افزاری نداری فقط توی ویندوز مشکل داره به صورت لوکال دیسک میشناسه و تا موقعی که کابل یواس بی هارد وصله اجازه نمیده دیسک منجر باز بشهنقل قول:
نه منظورم موتور هارد بود از لرزشش میشه فهمیدنقل قول:
اگه موتور کار میکنه و هارد داغ نمیکنه و صدای ویژمانند نداره باید کابل هارد چک بشه د
درست نشه مشکل میتونه از فریم ویر و از طرف برد اصلی باشه
تا زمانی که هارد وصل است disk managment باز نمیشه ؟نقل قول:
روی یک سیستم دیگه که ویندوز داره هارد رو چک کنید ببینید چطوریه