سلام دوستان چرا فن آوا اون سایت هایی که با SSL باز میشوند کند و فیلتر شکن ها روش کند اجرا میشه ؟
Printable View
سلام دوستان چرا فن آوا اون سایت هایی که با SSL باز میشوند کند و فیلتر شکن ها روش کند اجرا میشه ؟
بیشتر از 1 ساله پارس آنلاین آپلود رو حساب نمیکنه... فکر کنم طبق مصوبه هیچ شرکتی نباید آپلود رو حساب کنه.... حجم دزدی هم من به شخصه ندیدم حتی 1 مگابایت... ولی تا دلت بخواد سر چیزای دیگه(سرعت، پینگ، پکت لاس و ...) دزدی میکنن! :n02:نقل قول:
گفتم دیگه.... مثلا 1 مگ اگه قیمتش برای خود شرکت میفته 200 هزار تومن میاد اینو به 8 نفر میفروشه در نتیجه 480 تومن بابتش درآمد داره!نقل قول:
داداش یک به 8 ربطی به تقسیم بندی نداره در ایران بر اساس بیت هست و وقتی که شما میریید 2 مگ می خرید سرعت باید 250 باشه ( اصولش اینه ) ولی وقتی که می بینید سرعت بالاتر حتی 1 مگ می دن برای اینکه سرویس شما در مخابرات باز گذاشته میشه تا مثلا 8 مگ یا 16 مگنقل قول:
در کل تقصیر اصلی شرکت زیر ساخت هست که داره اینترنت رو 20 برابر گرونتر میده
اون حرف دوستمون هم برای باقیه سرعت ( مثلا پارس انلاین برای "بالای" 2 مگ اینطوری هست که تقسیم میشه بین همه ی کاربرها ) در شلوغ ترین ساعت زیر 250 نمیاد می تونید از خود شرکت بپرسید ( دانلود شبانه قضیش فرق می کنه )
یک سر مخابرات برید می فهمید فقط در صورتی همه ی کاربرها افت پیدا می کنن که از شرکت زیر ساخت پهنای دریافتی کاهش پیدا کنه که این روی همه ی کاربرها تاثیر منفی نداره نه اینکه مثلا همه از اینترنت در یک زمان استفاده کنن سرعت از سرعت اسمی (250 برای 2 مگ ) پاییتر بیاد اینم که می بینید شبانه ها 190 اینا هست از طرف خود شرکت هست
حرفتون قبول دوست عزیز ولی با سرعت دانلود ۱ مگ نمیشه ۲.۵ ترابایت گرفت با فرض سرعت واقعی ۱۲۸ کیلوبایت و دانلود ۲۴ ساعته در شبانه روز نهایت ۳۳۱ گیگ بشه گرفت؟!!!!نقل قول:
نه داداش من منظورم1 مگ واقعی بود برای خود شرکت اینا گیگ رو 3800 میدن فکر کنم 80 درصد سودشو روی فروش گیگ باشه
331 درسته من خودم 2 مگشو دارم ماهی 600 گیگی میده
ولی کلا همشون فکر سود خودشون هستن من 5 ماه دارم 4 ماه اول سرعتم 180 بود هر چی زنگ زدم تهران و نمایندگی می گفتن سرعت درسته به همین شکل هست !!! از 3 هفته پیش سرعتم شده 250-260 حالا هم زنگ زدم می گن نه سرعتتون اگه زیر 250 اومد حتما باید زنگ می زدید پشتیبانی ! ادم مغزش منفجر میشه از این 2 رویی ! حیف حوصلم نمیشه وگر نه ازشون شکایت می کردم تقریبا ماهی 25 درصد ازم زیادی پول می گرفتن
تا وقتی که شرکت زیر ساخت همین تعرفه هارو داره اوضاعمون همینه
نامحدود هنوز خیلی گرونه تو ایران ماهی 71 هزار تومان برای 1 مگ خیلی قیمتش زیاده و آدم زورش میاد اینقدر پول واسش بده:n35: