والا گوشی خیلی خوبیه ...نقل قول:
سرعتش توپه ...
کیفیت صداش عالیه ...
هنگ نمیکنه ...
صفحه نمایشش خوبه ...
تا 4 گیگ مموری ساپورت میکنه ....
s60 v 3
و...
Printable View
والا گوشی خیلی خوبیه ...نقل قول:
سرعتش توپه ...
کیفیت صداش عالیه ...
هنگ نمیکنه ...
صفحه نمایشش خوبه ...
تا 4 گیگ مموری ساپورت میکنه ....
s60 v 3
و...
مدتی هست که همه در مورد باطری 5700 بحث می کنند.می خواستم تجربه 10 ماه استفاده از این گوشی رو بهتون بگم تا شاید مشکلتون حل بشه.
- نحوه شارژ کردن باطری :
1.وقتی برای اولین بار گوشی رو خریدید باطری رو به مدت حدود 10 ساعت شارژ اولیه کنید.(تا از تمام فضای باطری برای نگه داشتن شارژ استفاده شود)
2.همیشه سعی کنید باطری گوشی تمام شود و سپس اقدام به شارژ باطری کنید.(در سلامت باطری بسیار موثر هست)
3.در هنگام شارژ شدن گوشی تا حد امکان از گوشی استفاده نکنید.(زیرا در 5700 ثابت شده که اگر در هنگام شارژ شدن , با گوشی کار کنید مدت زمان شارژ شدن باطری به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و این باعث می شود تا باطری هم زود تر از حد معین شارژ رو خالی کند)
4.تا پایان شارژ شدن کامل باطری سعی کنید شارژر رو از گوشی جدا نکنید.(به مرور زمان باطری شارژ رو کم نگه میداره)
عوامل موثر در نگه داشتن شارژ باطری :
1.هر چقدر نور صفحه کم تر باشه به همان میزان هم , باطری زیاد تر دوام میاره.
2. بازی و فایل های تصویری (ویدیو) و بلندی صدا از عوامل مهم کاهش شارژ باطری هست.
3.خاموش و روشن کردن گوشی به میزان قابل توجهی شارژ رو کم می کنه .(بدلیل CPU قوی 5700)
4.استفاده ار سیم کارت مربوط به شهر خود در شهر دیگر.(فقط در همراه اول) به عنوان مثال: سیم کارت شما دارای پیش شماره 0914 ( کد تبریز ) باشه و شما با همان سیم کارت به تهران بروید .(ثابت شده) { توضیح این مورد تخصصی هست و من زیاد در این مورد وارد نمی شم.}
شاید بعضی از دوستان با این موارد مخالفت کنند ولی برای من همه ی این ها ثابت شده .
این نرم افزار شارج درصدی را پیدا کنیدنقل قول:
تایید میشه ...نقل قول:
salam man 5700 daram vali ram nadasht
بهت انداختن
من بدون استفاده گذاشتمش يك هفته دووم آورد. همون موقع هم باتريش1 علامتش پر بود.نقل قول:
يكي يادت رفت!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Arvin Shayan
عوامل موثر در نگه داشتن شارژ باطری :
1.هر چقدر نور صفحه کم تر باشه به همان میزان هم , باطری زیاد تر دوام میاره.
2. بازی و فایل های تصویری (ویدیو) و بلندی صدا از عوامل مهم کاهش شارژ باطری هست.
3.خاموش و روشن کردن گوشی به میزان قابل توجهی شارژ رو کم می کنه .(بدلیل CPU قوی 5700)
4.استفاده ار سیم کارت مربوط به شهر خود در شهر دیگر.(فقط در همراه اول) به عنوان مثال: سیم کارت شما دارای پیش شماره 0914 ( کد تبریز ) باشه و شما با همان سیم کارت به تهران بروید .(ثابت شده) { توضیح این مورد تخصصی هست و من زیاد در این مورد وارد نمی شم.}
شاید بعضی از دوستان با این موارد مخالفت کنند ولی برای من همه ی این ها ثابت شده .
كم كردن زمان روشنايي صفحه. واقعا خيلي مؤثره. فقط موقع فيلم ديدن موجب مشكل مس شيد. كمترينش 5 ثانيس
--------------------
راستي!!! از اين به بعد اينقدر پست هامو جدا جدا نمي نويسم. از آقا سامان هم تشكر مي كنم
اولاً بنا به قوانین فرون شما باید فارسی تایپ کنید ...نقل قول:
دوماً گوشی رو کی و از کجا خریدی ....؟
کمک!!!!!..........:19:
من مدت مدیدیه دارم زور میزنم که این باتری هندزفری رو عوض کنم ولی اصلا نمیتونم اون پین تو گیره رو در بیارم تا برسم به اون پیچ پنهان و ....
خواهشاً یکی که عوض کرده بگه چجوری اون پینو درآورده؟؟...آخه پینه تو خالی هم هست...:41::41:
نقل قول:نقل قول:
راستميگه....