تاریخ معافیت رو ولش کن. شما الان دانشجو هستی؟ از چه تاریخی شروع شده دانشگاهت ؟نقل قول:
شما اگه در مهلت قانونی بتونی دبیرستان رو تموم کنی و وارد دانشگاه بشی قطعا معافیت تحصیلی خواهی گرفت
تاریخ معافیت رو ولش کن. شما الان دانشجو هستی؟ از چه تاریخی شروع شده دانشگاهت ؟نقل قول:
شما اگه در مهلت قانونی بتونی دبیرستان رو تموم کنی و وارد دانشگاه بشی قطعا معافیت تحصیلی خواهی گرفت
نه تا مهر دیپلم میگیرم ! ، اگه دیپلمم بیاد چقدر فرصت دارم تا برم دانشگاه؟نقل قول:
در ضمن 19 سالمه
بعد از اخذ دیپلم یک سال مهلت داری که دفترچه رو بفرستی. اگه کنکور امسال قبول شی و آخر شهریور دیپلم بگیری میتونی همین امسال بری دانشگاهنقل قول:
کنکور که نوشتم ، بخوام برم آزاد یا علمی کاربردی قضیه چطوری میشه؟نقل قول:
هرجایی دلت بخواد میتونی بری درس بخونی آزاد و دولتی فرقی ندارهنقل قول:
فقط الان تو بزرگسالان 8 واحد عمومی نگه داشتم چون مهارتم رو از آموزشگاه فنی حرفه ای بیرون میگیرم بهم میگن اگه این 8 واحد عمومی رو پاس کنی سرباز میشی !نقل قول:
میگن تا وقتی مهارتم رو از آموزشگاه قبول نشم نباید اون 8 واحد عمومی رو پاس کنم راست میگن یا میخوان پول اضافی ازم هی بگیرن بابت اون 8 واحد؟(هر ترم بابت اون 8 واحد پول میدم)
با وجود اینکه معافیت به اون خوبی دارم !
صرف معافیت تا تاریخ سال 96 کفایت نمیکنه شما باید تا اون تاریخ به طور پیوسته مشغول به تحصیل باشی. من از فنی حرفه ای و کاردانش زیاد سردرنمیارم ولی اگه اینطور باشه که اون 8 واحد رو پاس کنی دگه نتونی از مدرسه واحد دیگه ای برداری، باید نگهش داری. شما برو بپرس ببین آیا مجاز هستی که اون 8 واحد رو پاس کنی و بعدش مهارتت رو بیاری براشون یا نه.نقل قول:
بله گفتن اول مهارت باید باشه مرسی از راهنماییتوننقل قول:
علیرضا خان به منم کمک کنین لطفا
سلام علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟نقل قول:
===
در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟
-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)
-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
(اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)
-و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)
-همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر میشود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغالتحصیل شده مجاز نیست(منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
ممنونم:n16: