نه قرار نيست فعلانقل قول:
شما هنوز اينترنت استيبل نيست دنبال مكالممه رو اين تكنولوژي هستي؟!
Printable View
نه قرار نيست فعلانقل قول:
شما هنوز اينترنت استيبل نيست دنبال مكالممه رو اين تكنولوژي هستي؟!
سلام
چرا سرعت اینطوری شده دیگه شده دایال آپ به قول دوستی ایرانسل زایمان کرده !؟
دوستان مشهدی حالشو ببرید:n01:نقل قول:
کنسرت که برگزار نمیشه، لااقل با این سرعت میتونید برید موزیک ویدیوهای خارجی کیفیت بالا دانلود کنید، بندازید رو تلویزیونهای FHD یا 4K، در کنار یه سیستم صوتی درست درمون، خودش میشه یه پا کنسرت:n02:
دوستان یه سوال، وقتی طرح نامحدود 3 ساعته رو میخوام فعال کنم حتما باید ساعت 2 صبح به بعد باشه؟؟ یعنی مثلا ساعت 9 شب طرح 3 ساعتی رو فعال کنم از ساعت 2 شب 3 ساعت شروع میشه؟؟
سلام دوستان
ایرانسل بسته های شبانه هم داره ؟؟
مقدار حجم و قیمت رو هم لطف میکنید ؟
ممنون
نه لازم نیست... هر موقع فعال کنید از ساعت 2 شب شروع میشه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله داره:
20 گیگ 1 ساعته 900 تومن
40 گیگ 2 ساعته 1500 تومن
60 گیگ 3 ساعته 2000 تومن
خب تو یه ساعت میشه اینقدر دانلود داشت ؟؟؟نقل قول:
سلام.
بله داره:
20 گیگ 1 ساعته 900 تومن
40 گیگ 2 ساعته 1500 تومن
60 گیگ 3 ساعته 2000 تومن
مودم (چه مودمی پیشنهاد میدین؟؟)
بستگی به شهر و مکان داره , همونطور که تو چند پست قبل میبینید بعضی دوستان مشهدی ساعتی 20 گیگ رو هم میتونن رد کنن
برای بعضی ها حتی در تهران سرعت در حد یکی دو مگ بیشتر نیست .کلا شانس خیلی دخیله.
مودم 3372 خیلی عمومیت پیدا کرده . خیلی دیوایس های گرونتر تا زیر 1 میلیون هم هست.
دوستان الان بهترین مودم چیه؟؟
من با گوشی m4 سونی در حالت 4جی نهایت سرعت دانلود 1 مگابایته
با مودم سرعت بهتری میتونم دریافت کنم؟!
Shortcut Master (Lite)
بوسیله این اپلیکیشن تونستم به کدهای مخفی تبلتم دسترسی پیدا کنم و lte only رو فعال کنم.
تبلت قابلیت شماره گیری هم نداره مستقیم نمیشد کد وارد کرد.
قابلیت تعویض باند رو هم داره منتها باندهای مخصوص کشورهای مختلف رو میشه انتخاب کرد(احتمالا مربوط به دستگاه منه) ممکنه روی موبایل دیگه ای بطور مشخص بشه تغییر باند داد.
دوست من سلامنقل قول:
اين اپ كه استفاده كردين راجع به آيفون و مك هم كد به چشم خورد يا نه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه یا همان VoLTE نخستین بار در سال 2014 میلادی در سنگاپور به صورت تجاری ارائه گشت و به دنبال آن، اپراتورهای بیشتری در کشورهای مختلف دنیا آن را ارائه نمودند. حالا براساس بیانیه خبری رسمی شرکت ایرانسل مشخص گردیده که این اپراتور هم تست فناوری مذکور را با موفقیت در کشورمان به انجام رسانده که در ادامه توجه شما را به متن این بیانیه جلب می کنیم.
ایرانسل برای نخستین بار در ایران، تست فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) را با موفقیت به انجام رساند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یک فناوری بر پایه استاندارد GSMA است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه 4G/LTEضروری است. این فناوری تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بالاتری را برای مشترک به ارمغان میآورد و امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را فراهم میکند.
استفاده از بستر VoLTEمکالمه صوتی با کیفیت و سرعت بالا را برای کاربران امکانپذیر میکند که تفاوت قابل ملاحظهای با مکالمه بر بستر شبکههای نسل قدیمیتر تلفن همراه (2Gو 3G) دارد.
همچنین بر خلاف شبکه LTE، مشترکان میتوانند در هنگام مکالمه صوتی بر بسترVoLTE، از خدمات شبکه نسل چهارم اینترنت همراه (4G/LTE) نیز استفاده کنند. در شبکههای LTE امکان مکالمه صوتی وجود ندارد و تلفن تلفن همراه در زمان برقراری تماس صوتی معمولا به شبکه3G سوئیچ میکند.
فناوری VoLTE در زمره فناوریهای جدید ارتباطات بیسیم است که اولین بار در سال 2014 در شرق آسیا و آمریکا به بهرهبرداری رسیده و کمتر از دو سال پس از آن، ایرانسل نیز آن را با موفقیت آزمایش کرده است.
دوستان این سوال اینجا میپرسم چون تجربه دوستان در عمل بیشتره.
مودم هایی که دارین TD LTE و FD LTE هر دو سیمکارت همزمان ساپورت میکنه یا فرق داره؟ بعدشم تست هایی که قرار میدین TD هستش یا FD ؟
ممنون میشم یه مودم خوب که هر دو ساپورت کنه بیشترین سرعت با فرکانس ها کامل و انتن قوی دارای چند پورت LAN و wifi معرفی کنیدترجیحا انلاک باشه ه با همه اپراتورها قابل استفاده باشه بعدها
بعدشم سیمکارت به خود مودم وصل میشه یا اینکه مثل سابق به دانگل یا مودم usbوصل میشه به مودم؟ کد ussd هم بشه استفاده کرد
اگر احساس میکنید تایپیک مسیرش عوض میشه تو پیغام خصوصی جواب بدین.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوستان ایرانسل الان یکساله سرعت 3 جی منطقه رو روی 1 مگابیت محدود کرده شکایت کنم امکان داره سرعتو ازاد کنن؟
بله از طریق سامانه ۱۹۵ شکایت کنیدنقل قول:
الان قانونا ایرانسل باید سرعت رو ازاد بزاره یا ن؟نقل قول:
تبلیغی چیزی نداره بتونم علیه شون استفاده کنم؟
بلهنقل قول:
باید آزاد بزاره
نه فقط یه متن بزارید که سرعت روی 1 مگ محدود هست و توضیحات دیگه .
بهترين مودمي كه بشه به عنوان اينترنت استيل ازش استفاده كرد و باند هاي مختلف هم ساپورت كنه كدوم مدله؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا جایی که من جستجو کردم فقط نسخه آندروید داره.
عملکردشم :
SHORTCUT MASTER
Shortcut Master is a powerful tool for creating, capture, searching... shortcut. It can reveal any hidden shortcuts, hidden secret codes... in your device.
You can create shortcuts for any hidden functions or secret codes, such as App Ops, *#*#4636#*#* (Testing menu), etc...
منم همین سوال رو داشتم
بهترین مودمی که 4g قابلیت نصب آنتن هم داشته باشه رو معرفی میکنید؟
D-Link DWR-921 4G LTE Modem Routre این مودم چطوره ؟؟
ایرانسل میگه بین 1 تا 6 مگابیت 3g حساب میشه . با شکایت سرعت زیاد نمیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل تست: اصفهان، خیابان آمادگاه.
بام تهران تو شلوغی 5شنبه
خوبه عالیه
شیراز - بلوار فرهنگ شهر
نمیدونم چرا هیچوقت عکسای شما رو نمیتونم ببینم شاید مشکل از نت منه 4جی ایرانسل وصلم پستای شما و یکی دو نفر دیگه هیچوقت عکساش دیده نمیشن:n35:نقل قول:
اولین تجربه 4 جی من . امروز سیم کارت رو عوض کردم و 4 جی دار گرفتم و با گوشی سامسونگ جی 5 این سرعت رو میده که فوقالعاده است برام
روی یک آنتن ایرانسل هر دو فرکانس فورجی ارائه میشه یا هر دکل فقط یه فرکانس؟
sent from Huawei mate 8
محل تست: تبریز - ولیعصر
بقیه چیز ها تو عکس معلومه:
محتوای مخفی: عکس
با چه مودمی ؟نقل قول:
توش زده دیگهنقل قول:
3372
واقعاً یه مودم صد تومنی چقدر خوب عمل کرده
اترنت اطلاعاتش درست نیست اما برنامه ltewatch زده 127 مگ ریسیو که جور درمیاد البته سرعتی رو که برنامه مانیتورینگت نشون میده با اترنت جور در میاد، کلا ای دی ام سرعت رو بعضی از وقتها درست نشون نمیده کش می کنه یهو زیاد نشون میده، اما میانگین سرعتش درسته، نمی دونم چرا ای دی ام اینو توی برنامش نمیاره که میانگین سرعت دانلود رو هم بعد از اتمام نمایش بده
این باند 44 توی برنامه ال تیی واچ چند میشه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ایرانسل جدیدا شبکه رو تغییر داده و در اکثر نقاط به صورت همزمان rru هر دو باند رو نصب کردهنقل قول:
دوستان،دیشب 3g ایرانسل تست کردم سرعت دانلود روی 100 تا 200 Kb بود!!:n27:درحالت عادی باید روی چند باشه؟
برای منم تو منزل گاهی 9 مگ میشه گاهی مثل شما یه بار شب خوبه یه بار صبح فکر کنم بستگی داره به کدوم دکل و ایپی و فرکانس وصل بشیم.نقل قول: