فرق قم با خوزستان چی هست که اونجا 10 گیگ میدن ساعت شبانه هم بیشتر
Printable View
فرق قم با خوزستان چی هست که اونجا 10 گیگ میدن ساعت شبانه هم بیشتر
اهواز ساعت شبانش از چند شروع میشه
خوزستان سرویس های 1ماهه هم شبانه دارن سرعتا هم بالاتر از اسمی هستننقل قول:
2مگش اگر شب یکسر رو دانلود باشه 7-7.5گیگ میگیره شبی
با تشکر فراوان من با pc گیم آنلاین بازی میکنم مگه نه خوشحال میشدم باهات ps4 پلی کنم:n33:نقل قول:
شما خودتون مخابرات دارین یا صبانت؟
شما به این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول رو بخونید بعد بیاید صفحات آخر که دوستان همه دارن راجب سرعت و پینگ بحث میکنن
میتونین سایت شرکت ها رو هم سر بزنید و از تعرفه با خبر بشید
با سلام خدمت همه
ببخشید میخواستم بدونم کسی اینجا اینترنت صبانت داره یه تست از آیپیهای زیر بزاره؟
10.31.36.98
217.218.155.155
8.8.8.8
با تشکر
پس با این حساب اگه کسی بتونه ای پی استاتیک بگیره که مثلا اینترانت باشه یا مثلا اینترنت دیگه نباید سرعت پایین بیاد درسته ؟نقل قول:
نقل قول:
اینجا تاپیک مخابرات استان خوزستان هست پس طبیعتا بچه هاش از صبا نت سرویس ندارند.
شما باید سوالتون رو توی این تاپیک بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگر شهرش براتون مهم نیست، داخل تاپیک صبا نت.
من مخابرات دارم پارس انلاین دارم وایمکس ایرانسل دارمنقل قول:
کدومش بهتره برا دانلود نامحدود؟نقل قول:
این دیگه از کجا اومد ؟ 80.191.225
اینترانته .تا حالا کسی این ای پی رو داشته ؟
شاید چیز پی اِنی چیزی زدی:n31:نقل قول:
این ایپی واسه منم خیلی وقته میادنقل قول:
نه پجی باز میکنه نه پینگ داره
هیچی نداره
سایت خوده پرتک هم با این باز نمیشه
سلااام به همگی صبحتون بخیر
خواستم ببینم سرویس های 10مگ و 5مگ مخایرات خوب هستن یا نه؟دانلود رایگان شبانه دارن؟؟ممنون
شبانه ندارندنقل قول:
Country: Iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] State/Region: City: Latitude: 35.6961 Longitude: 51.4231 Continent: AS
IP: 80.191.225.0 Decimal: 1354752256 ISP: Information Technology Company (ITC) Organization: Information Technology Company (ITC) Time zone: Asia/Tehran IP local Time: 04/26/2015, 15:06:26
خوب مخابرات نامحدود نداره میمونه پارس و وایمکس از اونجا که سرعت ارتباط خطی نسبت به ارتباط غیر خطی بیشتره پس بین این دو گزینه پارس انلاین نامحدودش بهترهنقل قول:
اگر دقت کرده باشی شبیه به ای پی IBS میمونهنقل قول:
این مخابرات اکثر ای پی هاش داغونن .هم سرعتشون کمه هم پینگشون بالاست .نمیشه یه کاری کرد سرعت بره بالا ؟
دوستان شما از اینترنت وایرلس مخابرات اسمی شنیدین ؟؟ یکی از نمایندگی های مخابرات تو اندیمشک میگه مخابرات داره دکل میزنه که وایرلس ارائه بده من خودم تعجب کردم . شاید فارانت باشه نه!؟
نه دوست عزیز مخابرات قراره سرویس وایرلس هم راه اندازی کنه تهران اصفهان اهواز شیراز تا جایی که اطلاع دارم تا قبل از شروع تابستان وارد فاز راه اندازی میشه...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
این ایپی 2.185 برا من فرقی با 5.233 نداره.37.221 بیشتر بدرد بازی میخوره و 5.233 بدرد دانلود
نت کل تایم شبانه قطع بود درسته ؟ :n36::n15:
دیشب فقط تونستم 600 مگ دان کنم.نقل قول:
باز خوبه شما وصل بودی ! از ساعت 1 شب قطع شد واسه من دیگه وصل نشد تا همین صبح بعد از 8-9 !نقل قول:
نميدونم ديشب چي شده بود سرعت بالا رفته بود من با سرعت 850كيلوبايت تا 1مگابايت. دانلود كردم البته با موبايل بود پراكسي هم فعال بود چون حتي گوگل هم شيلتر شده بود
واسه شما که همیشه زیاده ... :n09::n19::n20::n02::n01:نقل قول:
فرشاد مطمینی واست خط STM 1نکشیدن؟نقل قول:
واسه منم دیشب مشکلی نبود خوشبختانه. 6.5 گیگ دانلود داشتم.
احساس میکنم کیفیت اینترنت مخابرات نسبتا بالا رفته.
واسه منم قطع بود،شبا هم حدود 3 گیگ نهایتش دان میکنه سرویس 2مگ
اقا واسه من دیروز تا الان نت قطع بود
واسه من از صبح قطع شده الانم قطع . چراغ لینک ثابت میشه ولی نت قطع
نمیدونم والا دیشب قضیه چی بود من بدون پراکسی اصلا نمیتونستم وارد گوگل بشم چون فیلتر بود من منم رو گوشی سایفونو فعال کردم باهاش دانلود کردم سرعت دانلود بین 850kb/s تا 1Mb/s متغییر بودنقل قول:
دان استریمت رو ی چنده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبلا سر اتوماتیک بود ولی از وقتی پورتم افتاد دست مارمالاد گذاشتن رو 10مگ
کنتور نمیندازه واسه من، ترافیک کم نمیشه .
پرتاک خاموش شد مودم رو ریستارت کردم روشن شد/
دوستانمن همین اموز دان استریمم اومد رو 2 مک یعنی فهمیدن تغییرش دادن یا رو اتوماتیک بوده
الان باز باید 10 مگ بکیریم یعدش 2 مگ وایییییییییییییی:n34::n35:
مسعود کاربر پردیسی ؟ :n36:نقل قول:
اقا ما قبلا ضحی کیش بودیم الان کجاییم؟
کیش اواسیس 2 ! مفت هم ارزش نداره ! تخلیه کن برو ماناماد یا پردیس ! :n39:نقل قول:
قابل توجه دوستان:کلیه پورت های شرکت ضحی کیش به پاس ماناماد منتقل شد یعنی هر لحظه ممکنه دان استریم یکی رو چک کنن و پایین بیارن پاس ماناماد مثل ضحی کیش نیست که یه بار استریما رو تنظیم کنه برا همیشه پشتیبانیش دائما در حال چک کردن خطوطه