شرق تهران یا شرق استان تهران هستید؟نقل قول:
Printable View
شرق تهران یا شرق استان تهران هستید؟نقل قول:
بله سمت شرق هستمنقل قول:
چطور؟
گند زدن به اینترنت.معلوم نیست دارن چه غلطی میکنند.
کابل فیبر نوری جاجرود قطع شدهنقل قول:
من هم مشکل شمارو دارم از صبح نت در حد سرویس 256 شده . ساعت 19 یا 20 یکم بهتر شد و در حد 2 مگ شده الان . خودم 16 مگ دارم البته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همه این مشکلات رو من هم دارم.
لطفا به 195 زنگ بزنید یا اگر شلوغه برید سایت 195 و شکایت ثبت کنید.
من امروز رفتم شکایت را ثبت کردم . یک کابل فیبر نوری قطع شده آنوقت 24 ساعت گذشته هنوز سرعت درست نشده . صاعقه میزنه ترانس برق اتیش مییگیره برق منطقه ای قطع اونوقت یکی دو ساعته درستش میکنن اما اینترنت یک روزه ترکیده . من تصویر تست سرعتی که از سایت مخابرات هست رو هم گذاشتم براشون برای محکم کارینقل قول:
آفرین. خیلی خوبه. حالا احتمالا فردا با شما تماس می گیرن. مشکل حل می شه.نقل قول:
سلام
من الان اینترنتی ثبت نام کردم . موقع انتخاب سرویس ها یه ماهه نداشت چون میخواستم تست کنم ببینم چطوریه مخابرات مجبوری ارزون ترینشو که 3 ماهه 512 40 گیگ بود گرفتم 37 تومن . الان باید به مخابرات هم مراجعه کرد یا نیازی نیست دیگه ؟ 512 گرفتم اینا سرعت رو همون 512 میبندن یا مثه شرکت های دیگه تا هر چقدر خط بکشه میذارن؟
اینترنت من امروز هر ۵ دقیقه یکبار داره قطع میشه.
پ ن : اسپلیتر رو عوض کردم و اتصالات پریز تلفن رو بررسی و محکم کردم مشکل حل شد .
مخابرات شبانه نداره؟؟
دوستان طرح غزالم یک ماه دیگه حدودا تموم میشه بعد از تموم شدنش خودکار تمدید میشه یا نه بسته ام ی ساله بودش
یک ماهه از پانل من هم حذف شده, این دیگه چه غلطیه؟نقل قول:
میرم سراغ اینترنت آپراتورها
محاصره فیبرنوری مخابراتم
من مجبوری رفتم مخابرات حکمت شعارم کلا انحصار مخابراته هیچ شرکتی نمیده خیلی عجیبه 5 ساله این منطقه حکمت شعار انحصار مخابراتهنقل قول:
ثبتنام اینترنتی به این صورت هست ولی با 2020 تماس بگیرید 1 ماهه هم میتونید ثبتنام کنیم.نقل قول:
ثبتنام کنید کافیه بقیه مراحل که پیش بره براتون sms میاد.
نت مخابرات سرعتش شدیدا افتضاح شده،از شهر غیر تهران کسی این مشکلو داره؟
11روز از آبان گذشته ولی هنوز توی پنل حجم ماه آبان نیومده و همون حجم باقی مانده ی از مهر ماه رو نشون میده و از اون داره کم میشه
سرعت 8 مگ دارم سقوط کرده به 1.5 تا 2 مگ. دارن فازهای اخر اینترنت میلی کره شمالی اسلامی رو انجام میدن... :mellow::دینقل قول:
برعکس سرعت من دوبرابر شده :thumbsup:نقل قول:
اقا مثل که میخوان تلافی ماه پیش که سیستم قاطی کرده بود و محاسبه نمیکردو دربیارن،الان که دوازده روز از ابان گذشته تو پنل زده دویست و هفتاد گیگ مصرف کردم،در صورتی که من روزانه 4 گیگ مصرف دارم که با احتساب 12 روز میشه 48 گیگ
صبر کنید پنل هم درست میشه هم اپدیت میشه.هرچی استفاده کردین رو محاسبه میکنهنقل قول:
نقل قول:
سلام آره همینطوره.
منم این مشکل رو داشتم رفتم این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بخش مالی شکایت ثبت کردم، تماس گرفتن و مشکل حل شد. البته حجم رو بهم پس ندادن و گفتن باید یه تغییری تو سرویس بدیم و بعد مودم رو خاموش روشن کردم حل شده فعلا.
با 195 هم می تونی تماس بگیری.
بله بدون خبر تاریخ ریست حجم رو عوض کردن، نو منوی گزارش ها - گزارش خرید رو بزنید نوشته آبی رنگ تاریخ ریست حجمتونهنقل قول:
800 مگ از حجم من باقی مونده چرا پنل بروز نمیشهههههههههههههههههههه
اگه حجمم تموم شه سرعت 256 میشه؟
یا اینکه هزینه اضافی میاد روی قبض؟؟؟؟؟
به درد نخور ترین اینترنت برای همین مخابراته.اگه مجبور نیستید طرف مخابرات نرید:thumbsdow
دوستان سلام. من 8 مگ مخابرات دارم. سرعت دانلودم حداکثره و تا یک مگ دانلود دارم اما با همین سرعت توی تماشای ویدیو های 720p همش استاپ میده. قبلا اینجور نبود ولی الان بعضی وقتا حتی کیفیتو میذارم 360 بازم استپ میده وسطش. قبلا من با همین سرعت 720P رو بدون توقف میدیدم.
سلامنقل قول:
خب مشکل منم همینه دیگه. پینگ ت بالاس. برو 195 شکایت کن برات درست کنن.
نقل قول:
شما یه تست تک کانکشن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرین احتمالا سرعت تک کانکشنتون رو محدود کردن
نقل قول:
اگه در ساعاتی از روز این بافر شدن و توقف پخش ویدئو رو دارید و در ساعات دیگه روز مشکلی نیست، ناشی از کمبود پهنای باند بین الملل و طبیعتاً افت تک کتنکشنهای شما در ساعات مشکل داره. هرچند کیفیت و شدت افت پهنای باند شهر بشهر و مرکز به مرکز فرق داره اما به طور کلی شاهد یک افت کیفیت هستیم در مخابرات که برای یه سری مراکز میتونه به دلایل مختلف شدیدتر باشه.
دوستان، شما مشکلی توی استفاده از وی پـــــی ان ندارین؟ من سالهاست از یه وی پــــــی ان خاص استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نبوده، ولی امروز صبح منهدم شده. شک کردم که شاید ایراد از اینترنت مخابرات باشه و با اینترنت موبایل وصل شدم و دیدم وی پـــــی ان درست کار میکنه! یعنی فقط با اینترنت مخابرات مشکل داره. چیکار باید بکنم؟! :blink:
ویرایش: دوباره اینترنت مخابرات رو وصل کردم و درست شد! حالا یا یه چیزی اون وسطها گیر کرده بوده و با تعویض اینترنت ریست شده، یا خودش خجالت کشیده و توبه کرده! :laughing:
IP که به شما داده شده بود احتمالاً توسط سرویس مسدود بود ، مخابرات گاهی از IP های دیگر کشورها استفاده می کند, مثل امارات یا مالدوی و غیرهنقل قول:
اینترنت من کاملاً تعطیله، حتی سایت داخلی هم باز نمیشه
امروز دوشنبه 27 آبان نت کل ایران قطعه ولی من تونستم یجوری وصل بشم
حالا تو همه جا پست نزن میبندنش این و همنقل قول:
بنده هم موافقم:jealous:نقل قول:
دوستان راهکارهای جدید دیگه ای برای آینده نیست؟
به به دوباره بازه :thumbsup::biggrin::دی
سلام دوستان
گویا بیتسفا از دسترس خارج شده؟ کسی خبر داره؟
بالاخره وصل شد...
دوستان راهی هست که اینترنت ADSL رو به موبایل وصل کنم؟ یه مودم از این معمولیها دارم که امکانات خاص بیسیم و اینا نداره و فقط میشه به کامپیوتر وصلش کرد. حالا میخوام ببینم میشه توی تنظیمات کامپیوتر کاری کرد که اینترنت از طریق USB یا Wifi و... با موبایل شِیر بشه؟
یه روتر ارزون قیمت بخر.نقل قول:
رئیس مخابرات رسما اعلام کرد ۱۰ روز به مدت اعتبار مشترکان اینترنت مخابرات اضافه خواهد شد و همچنین بابت قطعی اخیر استثناعا ترافیک این دوره به دوره بعد منتقل خواهد شد.
Sent from my iPhone using Tapatalk