همیشه سرعتت چقدر بوده؟نقل قول:
سرعت شبانه من که همون 60-70 هستش.
اکو 512 دارم ولی مثل شما آپ استریمم 544 ه.
Printable View
همیشه سرعتت چقدر بوده؟نقل قول:
سرعت شبانه من که همون 60-70 هستش.
اکو 512 دارم ولی مثل شما آپ استریمم 544 ه.
دوستان شاتل الان وضعش چطوریاست؟
یه عده همش می گن افتضاحه.به تعداد همون ها هم می گن خوبه.مثل اینکه به محل سکونت هم مربوطه.کسی توی تهران خیابون شریعتی از شاتل سرویس می گیره بهم بگه چه جوریاست؟
ممنون می شم یه اطلاعات جامع از شاتل بهم بدید:11:
والا ما كه نديديم كسي از ته دل از شاتل تعريف كنه ! همه متفنرن ! ولي چاره چيه ؟ بايد ساخت !نقل قول:
سرعتش تو شبها افتضاحه ( صفر مطلق ) – سرعت توي روز معمولا از اون مقدار حجمي كه باهاش قرار داد بستي بيشتره ( چند برابره ) كه البته بايد شانس داشته باشي تا سرعتت بعد از چند ماه فيكس سرعت اصليت نشه ( مال بعضي ها من جمله خودم اينطوري شد ) – پينگش متوسط رو به بالاس ( زياد جالب نيست واسه وبگردي ) ... پشتيباني مسئوليت تاپذير و از خود راضي
فک کنم خوب باشه و خوب جواب بده البته نمیدونم دقیقا باید از دوستان بپرسید
مگه زاکسل مشکلی داره؟[/QUOTE]
نه دوست عزیز مشکلی نداره من خیلی وقته که دارم از این مودم استفاده میکنم سرویس 512 اکو، ولی میخواستم از اینترنت شاتل یه جای دیگه هم استفاده کنم که فقط به مودم asus am604g دسترسی دارم، خیلی برام مهمه که شاتل این مودم رو خوب پشتیبانی بکنه، اگه کسی از دوستان خبر داره لطفا بگه، شاتل این مودم رو پشتیبانی و ساپورت میکنه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
پیشاپیش مرسی
:11:
سلام،
من اکو 128 دارم، يه چند وقتيه هم شب هم روز سرعت دانلودم 68 بود. از ديشب شده 18 و دان استريم شده 160 :41:
واسه شما تغييري نکرده؟
البته چند ماه پيش هم اينطوري کرده بودن ولي دوباره زيادش کرده بودن.
براي منم مثل شما اوايل روي 60 تا 70 ميچرخيد ولي متاسفانه الان شده 16 !نقل قول:
سلام دوستان.
به نظر شما سرویس Art بهتره یا ECO؟
من که میخواهم از شاتل سرویس بگیرم آیا میتونم ECO اداری بگیرم؟
درضمن Art1 فکر میکنید بهتر باشه یا ECO 128؟!!
(من مشهد هستم) زنگ زدم نمایندگی گفت 29 تومان میشه که سرعتش تا 250 کیلو هم میرسه.
فکر میکنم منظور اون بنده خدا سرویس ECO بوده.
شاد باشید!:40:
دوستان یکی یه راهی بزاره پیش پامون، حتی با V-P-N هم بازم شبا به زور 800 مگ دان دارم، در صورتی که قبلا 1.5 گیگ بود.
الان توی ماه دوم سرویس Art3 هستم و از اواسط ماه پیش اینجوری شده!
چرا شبا سرعت انقدر افتضاح میشه، چند شب چک کردم، سر ساعت 1:02 دقیقه افت سرعت شدید میشه!
آپ استریم و داون استریمت کم شده؟نقل قول:
من که دیشب 1.17 گیگ دانلود داشتم.
شما هنوز چسبیدین به این شاتل؟
ما که رفتیم.
الان دو هفتس اشتراکم تموم شده و شارژ نکردم و البته یک ماه هم کلا کانکت نشدم، یعنی نمیشد: دی
شاتل فقط یک سال برام دوام آورد.از خرداد پارسال تا خرداد اسمال. بعدش بازی در آورد.
الان هم چند باره دارن زنگ میزنن میگن شارژ کن وگرنه خط رو از رانژه در میاریم.
هفته پیش زنگ زدن گفتن شارژ نکنی فردا خط از رانژه در میاد. باز بعد دو سه روز دوباره زنگ زدن.
یکی دو روز پیش هم دوباره زنگ زدن و گفتن میخوایم خط رو از رانژه در بیاریم. منم مثل مرد گفتم خوب در بیارین چیکار کنم.
ولی هنوز خط رانژه هست.حساب کاربریم هم بازه.
نقل قول:واسه من دانلود شبانه خوبه.نقل قول:
همین دیشب حدود 1.170 گیگ دانلود داشتم.
به منطقه بستگی داره ولی فکر نکنم تو منطقه ای باشه که کسی خیلی ازش راضی باشه.
اینی هم که دوستمون سرشار گفته که تو روز سرعت چند برابره واسه اکو 128 ه.
چون رو 512 بستن. واسه من که 512 دارم سرعتم زیاد نیست. شرکتهای دیگه با 128 سرعت روزانشون از 512 شاتل بیشتره ولی شبانه من خوبه. البته من اهواز هستم.
همچنین پینگ بالای شاتل یه وقتا آزاردهنده ست. شبا که پینگ بالاست، بعضی روزها هم پینگ بالا میره و سرعت باز کردن صفحات کم میشه.
واسه منم اوایل سرعت شبانه خیلی خوب بود، مدتی خراب شد، که شروعش مصادف بود با همون عملیات maintenance کذایی. تو این مدت بازم به نسبت کاربرای اهوازی شرکتهای دیگه خوب دانلود میکردم.
اونا در بهترین حالت 600-700 مگ دانلود داشتن، من در بدترین حالت 500 مگ. اکثرا شبها 600-700 مگ دانلود داشتم. الان هم مدتیه که دانلود شبانم خوب شده و شبی بیش از 1 گیگ دانلود میکنم.
به هر حال فعلا تو اهواز بهترین دانلود شبانه مال شاتله، ولی پارس و صبا روزانشون خیلی بهتره.
بچه ها، شما هم شنیدین که کارت طلایی رو دارن جمع میکنن؟
چند روز پیش یکی رفته بود از نمایندگی شاتل اهواز سرویس بگیره، ازش کارت طلایی قبول نکردن و گفتن فعلا جمع شده.
در حالی که چند روز قبلش یکی دیگه رفته بود و ازش قبول کرده بودن.
نمیدونم نمایندگی اهواز داره اذیت میکنه یا همه جا همینجوریه.
آقا پینگ 900!! سرعت دانلود دیشب 20Kb!!
سرعت دانلود الان 8Kb!!
ای بابا، واسه منم پینگ همین حدود شده.نقل قول:
دیروز واسه من خوب شده بود. معلوم نیست چه مرگشونه.
والا من از سال 84 شاتل دارم و واقعا راضیم. یعنی هیچوقت کمتر از اون چیزی که باید باشه نبوده!!
الانم حدود 2 ساله که 512 اکو دارم و همیشه هم روی 60 بوده دانلودم.
این شاتل اگه یه اکو 1024 بزاره با شبانه رایگان واقعا عالی میشه. من حاضرم تا 30 تومنم برای اکو 1024 بدم!
ساعت 11:52 دقیقه
پینگ 1100 :2:
به گفته شاتل پکت لاست شدید از طرف مخابرات
لعنت به ...
سلام دوستان.
من از صبانت استفاده میکنم.
عکس زیر پینگ سرویس است. تست سرعت رو هم واستون قرار میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ها در وضعیت خوب گرفته شده که معمولا اینطوریه.
البته قدیما خیلی بهتر بود.
همینجا بهتون بگم که شبانش فوق العاده بده، پشتیبانی خیلی توپی هم نداره.
با این اوضاع شما فکر میکنید من بیام شاتل یا نیام؟!!
شاد باشید!:40:
سلام
دوستان شاتلی فرق 256 و 128 اکو چیه؟! چون تو روز که جفتشون تا 60 دانلود می کنن
شب 256 بالاتره؟!
از 3-4 ماه پیش که من سرویس گرفتم (یا احتمالا قبل تر ) کارت طلایی دیگه نمی دادند ! می گفتند فعلا نداریم و این حرفها ! چند بار هم زنگ زدم ولی نیتجه ای نگرفتم ... تا الان هم 4-5 نفری معرفی کردم ولی خوب بدون کارت طلایی :13:نقل قول:
احتمالا به اندازه کافی مشتری دارند و فکر می کنند انقدر معروف هستند که نیازی به هزینه کردن اضافه نداشته باشند ...
آره اسپلیتر دارم !نقل قول:
دوست عزیز واسه مشکل سرعت و DC ،
شما از اسپلیتر استفاده کردین ؟
به اون خط تلفن که رانژه شده ، چند تا خط تلفن دیگه وصله ؟
فقط از همون اسپلیتر به تلفنم وصله !
بیا شاتل مثل شرکت هایی از قبیل صبانت ادم رو به ... خوردن نمیندازه قطعی اصلا نداره وسرعت روزانه 240 کیلو بایت وشبانه 60-70 کیلو بایت هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
هیچ فرقی نداره 128 بگیری به صرفه تره.نقل قول:
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
خوب درسته دیگه مشکل چیه؟نقل قول:
وقتی روی سایت کلیک میکنم 30 ثانیه طول میکشه تا آدرس رو بشناسه و بعد بالا بیادنقل قول:
خوب درسته دیگه مشکل چیه؟
انگار که پینگ بالاست ! ولی پینگم خوبه !
به نظرم که فقط میتونه به پینگ ربط داشته باشه زیرا سرور ها باهم از نظر پینگ تفاوت دارند همون طور که تو اسپید تست پینگ سرور ها متفاوت است.نقل قول:
!!نقل قول:
لازم نسیت 30 تومن بدی 21000 بده بهت میدن!
من که هروقت میرم یه مگ بگیرم میگه مجوز میخواد
عجب بدبختی گیر افتادیم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
بچه ها ی اکو 128 یه نگاه به دان استریم و آپ استریم بندازن ..
مال من هر 2 شده 150!!!!!!!!!!!!!!!!
برای من 544 و 158هست اکو 128
دیگه میتونم بگم شاتل حرف نداره
البته تا این ثانیه از الان به بعد رو نمیتونم بگم هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
مشکل پینگ نیست ! چون پینگ با یاهو و گوگل و همین فروم پی30 زیر 300 هست !نقل قول:
به نظرم که فقط میتونه به پینگ ربط داشته باشه زیرا سرور ها باهم از نظر پینگ تفاوت دارند همون طور که تو اسپید تست پینگ سرور ها متفاوت است.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
مشکل پینگ نیست ! چون پینگ با یاهو و گوگل و همین فروم پی30 زیر 300 هست !نقل قول:
به نظرم که فقط میتونه به پینگ ربط داشته باشه زیرا سرور ها باهم از نظر پینگ تفاوت دارند همون طور که تو اسپید تست پینگ سرور ها متفاوت است.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
میبینین ! همین الان انقدر افتضاحه که 2 تا پست میده !
چه میکنه این شاتل بااین پینگ
سرعت پایینش هم به دلیل اینه که ترافیک سرور باکو بالاست.
از كجا ميتونم اينا رو بفهمم دوست عزيز؟نقل قول:
چه می کنه این شاااااتل
اکو 512
میگن مشکل پکت لاست شدید از طرف مخابرات هست که البته مشکلی نیست
به لطف دولت خدمتگذار قرار به زودی تا شنبه یکشنبه درست بشه:wac:
برای شما هم سرعتتون کمه هم پینگنقل قول:
منم شاتل ارم 128 هم دارم ولی از شما بیشتره سرعتم چرا؟
برای من امروز اینطوری شدهنقل قول:
زنگ زدم دختره میگه مشکل پکت لاست از طرف مخابرات هست درست میشه تا شنبه یکشنبه
همچین میگه شنبه یکشنبه انگار مثلا فردا می خواد درست بشه
ای لعنت به...
تا شنبه یک شنبه !!!!؟
این چه وضعشه جمع کنن خودشونو
هرچی هزینه دارن از بابت فیلترینگ و.... که خیلی هاش جزو کارای حکومتیه و ما داریم عوارضشو میدیم از ما میگیرن
این جوریه که ما داریم 10 برابر کشورهای همسایه هزینه میدیم و با این کیفیت اینترنت میگیریم :13:
دولت خدمتگذار:27:
پرچم دار خودمم فعلا :27: از دیروز اینجوری شده
downstream 542
شاتل مثل این که وضعش خرابتر شده این خوندین:
کد:http://www.shatel.ir/fa/31/
نقل قول:واسه من تا همين ديروز آپ استريم 155 بود که الانم هست.نقل قول:
ولي دان استريم 600 بود که از امروز شده 160 ... سرعتمم هم خيلي کم شده.
:19: :19: :19:
خدا کنه برگرده به هموني که بود.
اکو 128 و تهران هستم.
ترافیک سرویس های آرت نامحدود شده البته تحت قانون Fair Use Policy. شاید به این خاطر که پهنای باند کم نیارن دارن اکو ها رو به سرعت اصلی بر می گردونن.:41:نقل قول:
داخل صفحه ی تنظیمات مودم نوشته. معمولا برای دستیابی به این صفحه باید آدرس 192.168.1.1 را در مرورگر اینترنتی خود وارد کنید. (بسته به نوع مودم و یا تنظیمات انجام شده ممکن است آدرس چیز دیگری باشد)نقل قول:
این مشکل ظاهرا فقط مال شاتل نیست، این پست رو یکی از بچه های تاپیک adsl شهر اهواز نوشته که خودش از پارس آنلاین سرویس میگیره.
نقل قول:
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
تو مرورگرت آدرس زیر رو وارد کن:نقل قول:
به جای پسورد admin رو وارد کن.کد:http://192.168.1.1/
بعد گزینه go to advanced setup رو انتخاب کن.
تو پنجره interface status میتونی آپ استریم و داون استریمتو ببینی.