دوست عزیز همه اینکار های که گفتی انجام دادم بازم چند روز یکبار عوض میشه دوستان که دیگه ای میدونه باید چیکار کنم؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز همه اینکار های که گفتی انجام دادم بازم چند روز یکبار عوض میشه دوستان که دیگه ای میدونه باید چیکار کنم؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم ک دانلود رایگان مخابرات پنج شنبه شبها تا ساعت ۹ صبحه یا مثل بقیه روزا تا ۷؟
امیدوارم مشکل تان رفع شود.نقل قول:
مثل بقیه روزها تا هفت هست.نقل قول:
البته من که دیگه دانلود شبانه ندارم و یک ماهی هست دانلودم قطعه...
اینجا دوتا 2 باز داریم؟
دیروز یکی از دوستان 256 نامحدود مخابرات تمدید کرد !! قیمتش فکر کنم گف 38 تومن
ولی سرعت دانلود 35 تا :n02:
سلام ای وای خیلی بد بوده این مخابرات اگر منطقه ما فیبر نوری نبود عوض میکردم سرویسمو مخابرات خیلی چرته. شاتل یکی از دوستام داره 128 کیلوبیت سرعتش تا 1مگابایت بعضی موقع میرسه شبها هم اگر دانلود زیاد نباشه میره رو 1مگابایت . خیلی جالب بود شاتل.نقل قول:
تازه شیانهش هم از ساعت 1 تا 8
واقعا سرعتش 35 هست ؟ خوب شد گفتی امروز میخواستم همین سرویس رو بگیرم ! فکر میکردم سرعتش 50 باشه . دوستان دیگه ای که سرویسشون 256 نامحدود مخابرات هست میتونن بگن سرعتشون چقدر هست ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
واقعا سرعتش 35 هست ؟ خوب شد گفتی امروز میخواستم همین سرویس رو بگیرم ! فکر میکردم سرعتش 50 باشه . دوستان دیگه ای که سرویسشون 256 نامحدود مخابرات هست میتونن بگن سرعتشون چقدر هست ؟نقل قول:
دروغم چیه :دینقل قول:
منم برا همین گفتم بذار اینجا گم تا شاید باعث بشه مردم نخرن :n02:
دوستان آیا کسی سرویس 12 مگابیت صبانت رو استفاده کرده ؟ شبانش چجوری هست ؟ محدودیت داره یا نه ؟
صبا یه سری ایراد داره که بهتره نیان طرفشنقل قول:
من این 3 ماه تموم کنم از صبا تخلیه میکنم :n22:
بابا من اومدم تست سرعت های ترو دیدم و ثبت نام کردم . حالا بعد ثبت نام الان فهمیدم محدودیت شبانه رایگان دو برابر حجم داره . 38 تومن بر باد رفت . ماه بعد میام مخابرات :n03:نقل قول:
من یادم نمیاد چند گیگ دانلود کردم ولی مطمئنا زیاد بوده :n02: همین الانش 60 گیگ باد کرده رو دستم :n02: من صبا رو بیشتر برای گیم گرفتم که الان بعضی ایراد هاش داره رو اعصابم رژه میره !! مثلا بعضی سایت ها رو لود نمیکنه و باید خاموش روشن کنی تا لود کنه !! ( DC بکنی درست نمیشه !! حتما باید خاموش روشن کنی مودم رو )) این ایراد خیلی رو اعصابمه :n27:نقل قول:
خدا کنه محدود نکنن و الا میام میکشمت :n02:نقل قول:
خدایا کجا برم . آواره شدم :n02: . یه مخابرات داشتیم اونم به فنا رفت . مکس نت چطوره ؟ شاتل بازم مصرف منصفانه داره ؟
اگه محدودیت دانلود برای شبانه نداشته باشه ، ایرادی نداره و میشه با ایرادات جزئی کنار اومد .نقل قول:
شما چه سرویسی دارین و سرعت دانلود شبانتون چند هست ؟ آیا محدود هم میکنه ؟
شما یک تستی انجام بدین و اطلاع بدین ، ممنوننقل قول:
مکس نت گرونه ولی مصرف منصفانه نداره :n02:نقل قول:
شاتل داره ولی
من سرویس 512 دارم !! سرعت تا جایی که خطم بکشه بازه ولی خط من گهگاه میره رو 6 مگ و اکثرا رو 4 مگ هست !! سرعت روز هرچقدره شب هم همونه :n02:نقل قول:
مکس نت دوبرابر پول دانلود شب رو تو روز از آدم میگیرهنقل قول:
خیلی باحال هستن شرکت ها
هرکدوم یه مدل پدرسوختگی دارن :n02:
اسیاتک چطوره؟
دقیقا !! هر کدوم به ساز خودشون میرقصن و کیه که نظارت کنه :n08:نقل قول:
مزخرف :n02::n02::n02:نقل قول:
========
حسرت به دل موندم یه شب بیشتر از 10 گیگ دانلود کنم !! خط تلفن نمیکشه !! اعصاب نمیزاره !! :n15:
دیشب 9 گیگ زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین که محدود کرد میرم مکس نت . گفتن با وی آی پی روزی 10 گیگ میتونی بزنی . حساب کردم ماهی 40 تومن می افته . لعنت بهشون :n21:
من الان چی بگیرم که دانلود شبانه خوبی داشته باشه؟
من vip دارم اینم حساب کن اگر آسیاتک برای هر ماه 10 گیگ میدهنقل قول:
مکس نت 14.5 گیگ برای 3 ماه میده من که مجبور شدم 20 گیگ اضافه بگیرم
من مصرف روزانه ندارم . شبانه آسیاتک چطوره ؟نقل قول:
نمیدونمنقل قول:
فقط تا همین حد میدونم مکس نت زیر مجموعه آسیاتکه !!!
با رئیس it مکس نت حزف میزدم میگفت از ماه بعد سرویس های آسیاتک رو اط طریق مکس نت می فروشیم
- - - Updated - - -
نمیدونمنقل قول:
فقط تا همین حد میدونم مکس نت زیر مجموعه آسیاتکه !!!
با رئیس it مکس نت حزف میزدم میگفت از ماه بعد سرویس های آسیاتک رو اط طریق مکس نت می فروشیم
صبا سرعتش خوب بود ولی تو یه شب محدود کرد . روز دوم تخلیه دادم . گفتن آخه استفاده کردی که بفهمی چجوریه ؟ گفتم تو سایتتون حرفی از مصرف منصفانه نزدین و دارین کلاهبرداری میکنین . خلاصه شماره کارتمو گرفتن که 11 تومن برگردونن . وی آی پی مکس نت ثبت نام کردم بعد زنگ زدم گفتن که در نظر بگیرین که امکانش هست که 10 روزی طول بکشه . گفتم چرا . گفتن مخابرات یکم قاطی پاتیه . واقعا موندم سر این آی اس پی ها چی اومده ؟:n36:
صبا خیلی اذیتم میکنه !! گیم کوفت و زهر مارم شد به خاطر یه ایراد که فقط تو صبا دیدم :n04:نقل قول:
من هم زیاد صبا نمیمونم !!! میگن شاتل هم همین ایراد صبا رو داره !!
نمیدونم کدوم خراب شده ای برم که پینگ داخلم زیر 15 باشه :n27: فقط میمونه پارس که اون هم شبانه نداره !!
مجبورم 2 تا DSL بگیرم مثل قبل
به جای پیشرفت داریم عقب گرد میریم:n08:
سلام
دوستان اخیرا نت طوریش شده؟ اوضاع کلی نت چطوره؟
ISP م بلوطه
معمولا پینگش از ۱۴۰ بیشتر نمیشده الآن حول و حوش ۲۲۰ ه
- - - Updated - - -
سلام
دوستان اخیرا نت طوریش شده؟ اوضاع کلی نت چطوره؟
ISP م بلوطه
معمولا پینگش از ۱۴۰ بیشتر نمیشده الآن حول و حوش ۲۲۰ ه
بابا زیر ساخت معلوم نیس داره چیکار میکنهنقل قول:
= پینگ داخلی شما چقدره ؟ اگه خوب باشه بیام بلوط
من الا ماکسنت نامحدود 1مگ برنزی دارم پینگمم 140 با سرعت 60 دانلود می کنم!! این سرعت عادیه؟کسی تا حالا این سرویس داشته؟
و میشه الا وسط سرویس از ماکسنت به اسیاتک کوچ کرد؟
با تهران 50 ـهنقل قول:
الان کدوم ISP پینگ خارجیش بهتره؟
صد البته شبانه هم داشته باشه :n02:
بهترین پینگ خارجی مال همارا سیستم 8.8.8.8نقل قول:
84ms
که متاسفانه رایگان نداره نیم بها ولی جون میده واسه بازی
بعد اون های وب بعدش اسیاشت با پینگ 120
من الان چی بگیرم که دانلود شبانه خوبی داشته باشه؟
برای دانلود اول مخابراتنقل قول:
بعدش میتونی بری های وب که هم پینگاش خوبه هم رایگان داره با تعرفه های معقول
با یه تیر دو نشون زدی:n02:
ماکس نت دانلود شبانه سرعتش رو میاره پاییننقل قول:
من حضورن رفتم و پرسیدم و جوابشون این بود
نقل قول:
های وب ک شبانه نداره:n29:
چقدر داخلی بده !!نقل قول:
این صبا داخلی 35 تا و خارج هم اکثرا دوروبر 100 تاس
ولی اگر کیفیت خط بالا باشه پینگ داخل میاد پایین که مال من بدترینه
آسیاشت بدترین پینگ رو داره !! انقدر هم یوزر داره که همش تایم اوت میده !! مشکلات عدیده داره !! مفت نمیارزه :n02:نقل قول:
داره بعضی سرویس هاش فکر کنم !! مثل همارانقل قول:
- - - Updated - - -
چقدر داخلی بده !!نقل قول:
این صبا داخلی 35 تا و خارج هم اکثرا دوروبر 100 تاس
ولی اگر کیفیت خط بالا باشه پینگ داخل میاد پایین که مال من بدترینه
آسیاشت بدترین پینگ رو داره !! انقدر هم یوزر داره که همش تایم اوت میده !! مشکلات عدیده داره !! مفت نمیارزه :n02:نقل قول:
داره بعضی سرویس هاش فکر کنم !! مثل همارانقل قول:
اینترنت 1 مگش داره
1 مگ هم ک سرعتش کمه و واسه دانلود کار نمیده
1 مگ رو 4 مگ میبندن فکر کنم !! یا 6 مگ !! به نظرم 6 مگهنقل قول:
نقل قول:
تقریبا سرعتش چند میشه؟
نقل قول:نقل قول:6*128=750نقل قول:
به شرط اینکه مرکز این سرعت رو بده و کمبود پهنا نداشته باشه اگر هم 4 مگ ببندن میشه 520 تا سرعت
===========
این فروم چقدر ایراد مسخره داره !! پست رو مولتی کوت بکنی هر بار کوت میشه !! باید آن کوت بکنی :n27::n27: