فقط 2 تا سرویس 1 مگ تو 16 و 2 مگ تو 16 اون از 2 شب تا 6 صبح رایگانه دوست عزیزنقل قول:
Printable View
فقط 2 تا سرویس 1 مگ تو 16 و 2 مگ تو 16 اون از 2 شب تا 6 صبح رایگانه دوست عزیزنقل قول:
واسه یکی از اشناهامون 1گیگ حجم داشت ماه تموم شد دوباره شارژ کرد 1گیگ اضافه نشدنقل قول:
جشنواره ها هیچ کدوم شبانه رایگان ندارن ( 2020 تماس بگیرید راهنمایی میکنن )
فقط سرویس های معمولی 3 تا 8
یکسالهای معمولی 1 تا 7
نقل قول:
چند روز بدجور نت داغون شده
من مخابرات دارم (البته به اجبار بخاطر فیبرنوری بودن) چند روزه افتضاح شده فرق سرویس 2 مگ با 256 معلوم نیست!!!نقل قول:
این آشنای آخر عجب گاگولی هستن:n02:
به پشتیبانی زنگ زدم میگم از سرورهای آسیاتک نمی تونم دانلود کنم با فیل شکن میشه ولی خیلی کنده :n35:
میگه احتمالا آی پی ما رو بستن. به خودشون زنگ بزنید بگید چرا بستن !!!!!!!!!!!! وات ؟:n04::n04::n04:
میگم من کاربر که یوزرشون نیستم زنگ بزنم بگم چرا آی پی مخابرات رو بستی به نظرت طرف جواب منو به عنوان یه کاربر میده .
میگه خوب چرا از سرورهای اونا دانلود می کنی مگه !!!!!!!!!!!!!!:n04::n04::n04::n04:
کاملا قانع شدم :n08:
تو رشت همراه اول فورجى شده؟ رايتل چى؟
دقیقا منم 2 مگ دارم سرعت افتضاح هستنقل قول:
زنگ زدم میگم ی هفتس نت ترکیده ، میگه بله حدود 10 روزی هست مشکل داره تا الان باید رفع میشده که نشده متاسفانه
میگم خب کی رفع میشه به سلامتی ، میگه والله خبر ندارم.
اینم از پشتیبانی.
موندم کی خبر داره این وسط
این اندیشه چه مرگش شده هر نیم ساعت قطعی داره دو سه روزه
این اندیشه چه مرگش شده هر نیم ساعت قطعی داره دو سه روزه
من مشکلی ندارم. چی قطع میشه لینک مودمت؟
بله البته ما تالش هستیمنقل قول:
دیشب که کلا تا صبح قطع بود الانم باز قطع و وصل میشه
لینک مودم که فیزیکاله
خب زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعت لینکت رو کم کنن
سیم کشی داخلیت یه مشکلی داره شاید
سلام دوستان
درحال حاضر بهترین سرویس دهنده ADSL در رشت کدومه؟
باتشکر
یه مشت بی سواد دور هم جمع شدن isp راه انداختن
سلام
دوستان سرویس 4 مگ و 8 مگ اندیشه در ساعت رایگان 3-9 صبح چند گیگ میشه دانلود کرد و سرعتش در این بازه زمانی محدود میشه؟
سلامنقل قول:
من با 1 مگ 3 تا 9 رایگان تا 15 گیگ دانلود می کنم
من با 512 ، شبا سرعتم بین 500 تا 1 مگ هستش ، فکر کنم یه 10 گیگ شاید بیشتر دانلود میکنمنقل قول:
رایگان من 1 تا 7 هستش
چند روز اینترنت بدجور اختلال داره ، کی درست میشه خدا میدونه
سلام
عزیزان من بعد از چند سال دوباره برگشتم رشت.
الان برای اینترنت ماهانه 15-20 گیگ و سرعت حداقل 500 کیلو دانلود بده. کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
یه چیزی که بصرفه
اندییشه 512 سرعتش بین 500 تا 1 مگ هستش (شبا تو ساعت رایگان میشه روزانه حدود 10 15 گیگ دانلود کرد)نقل قول:
2گیگ میتونید بگیرید 16 تومن ، 5گیگ هست 22تومن ، (3 تا 9 رایگان) ، سرعت در روز و شب یکیه
بعدش پین افزایش حجم داره که 10 گیگش میده 15000 تومن
قبلنم مشتری ااندیشه بودم سه سال پیش البته. نامحدود داشتم بدک نبود گاهی اذیت میکرد.نقل قول:
پس الان پورت رو باز گذاشتن سرعت بالاست؟
وضعیت کیفیت سرویساش چطوره؟
این سه سال رو من توی زنجان گذروندم اینجا پشیتبان ای دی اس ال مخابرات بودم. واسه خودم سرعت گذاشته بودم فضااااااا:n02:
من از اولین روز اندیشه داشتم تا الان (حدود 10 سال) ، هیچ سرویسی رو مثل این قبول ندارم
قطعی شاید ماهی 1 بار پیش بیاد اونم جزئیه ، نسب به بقیه ها بهتره البته تو شهر ما
ارائه جدید از شرکت اندیشه سبز خزر
برای اونایی که خطشون PCM یا نویز خط دارن شدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان هنوزم به پیش شماره 3336 فقط مخابرات سرویس میده؟
دوستان یکی پینگ 4.2.2.4 میگیره با اینترنت مخابرات ؟:n16:
خدمت شما :نقل قول:
اوه :n04:نقل قول:
من با پارس انلاین پینگم اینجوریه ،مخابرات چه پیشرفتی کرد :n02:
سرویستون چی هست ؟ رشت هستین ؟
آره خوشبختانه قدیم از مشتری های دائم این تاپیک بودم :n29: اما مدتیه بالاخره رنگ آرامش و پایداری نسبی اینترنت رو دارم میبینم ! البته خط بنده فیبر نوری هستش و در هر صورت حق انتخاب دیگه ای غیر از مخابرات (آشنای اول) ندارم !!نقل قول:
+
بله رشت هستم - فک نکنم نوع سرویس تاثیری داشته باشه تو کیفیت ، اما به هر حال سرویس بنده 2048 ماهیانه 6 گیگ هستش با دانلود شبانه 3 تا 8 ، سرعت تو ساعات رایگان به یک سوم کاهش پیدا میکنه (اصطلاحاً سرعت واقعی میشه:n09:) اما خوب بهتر از هیچیه و بعضاً کار راه اندازه ! اما به لحاظ پینگ و تایم اوت بعد سال ها میشه گفت راضیم ... البته اگه دوباره خراب کاری نکنن بزرگواران
من نت یک ساله آشنای اول دارم دو روز دیگه تمومه .1 تا 3 مگ بود و 1 تا 7 صبح دانلود رایگان
الان میگه فقط طرح صد دانه یاقوت دانلود رایگان داره 2 تا 7 صبح . من اینو یکساله بگیرم اونوقت بعد اتمام حجم ماهانه (مثلا 10 گیگ ) تمام بسته های حجمی رو می تونم ببینم و خریداری کنم یا فقط باید از بین طرح های یاقوت یکی رو انتخاب کنم ؟
میگن سرعت آب 16 مگ هست که صد در صد اسمیه . منظورشون همون 160 کیلوبایته ؟:n02:
حق انتخاب دیگه ای هم ندارم حومه ی رشت هستم . اندیشه آشغال هم اینورا نمیاد (آزاد راه رشت قزوین ، نزدیک پایانه ی باربری )
این مخابرات سرویس های صد دانه یاقوتش که همرو زده upto 16mbps یعنی روزا سرعت همه سرویس هاش دو مگابایت بر ثانیست؟ سرعت سرویس ها شبا برابر سرعت اسمی خریداری شده میشه یا فرقی نداره؟
سلام بچه ها توی گیلان بین همه این isp ها شرکتی که پهنای باندش بالاس / جشنواره های خوبی داره و تخفیف حجمی خوبی میزاره کدومه ؟
- - - Updated - - -
سلام بچه ها توی گیلان بین همه این isp ها شرکتی که پهنای باندش بالاس / جشنواره های خوبی داره و تخفیف حجمی خوبی میزاره کدومه ؟
کسی نیست جواب بده ؟
لااقل بگید کدوم isp اینترنت وایرلس میده؟
الان همه سرویس دهندگان یه حد نرمالی از کیفیت سرویس رو ارایه میدننقل قول:
من خودم از اندیشه دارم و خیلی راضی هستم سرویس بیسیم هم داره البته من ندارم
نت مخابرات یه هفته ایه بدجور داغونه، پینگ و تایم اوت افتضاح الان هم هی دیسکانکت میشه...
اره درستهنقل قول:
من امروز زنگ زدم گفتن بیشتر مشکلات برای سرویس های 2 مگ هست و معلوم نیس کی درست میشه :n35:
پاک شه لطفا :n16:
دوستان مشترک آشنای اول ، هدیه ای عیدانه ای چیزی شاملشون شده ؟! امروز متوجه شدم 2 گیگ حجم به قسمت ترافیک رزرو سرویسم اضافه شده !
خدايى چرا همتون يا انديشه هستيد يا اشناى اول!!!! :n01:
به شخصه بخاطر فیبر نوری که در انحصار مخابراته !نقل قول:
برای من اس ام اس اومد برای ثبت نام اینترنتی در سرشماری 2 گیگ اینترنت به شما تعلق گرفتنقل قول: