سلام.
دوستان عزیز قیمت Kinect چقدره؟!
سلام.
دوستان عزیز قیمت Kinect چقدره؟!
175 تومن.نقل قول:
دوست عزیز لطفا ازین به بعد بحث قیمت رو در تاپیک خودش پیگیری کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
من فعلا با یه فلش 8 گیگ سر می کنم تا بعدا یه x360key بگیریم و یه هارد 500 گیگ بزنم !نقل قول:
+ خريد هارد براي كنسول الزاميه ؟؟ به جز كم كردن صداي درايو چه كاراي انجام ميده ؟؟
دوستان ظاهرا کنسول elite نایاب شده من چندین مغازه رو گشتم ولی پیدا نکردم. دوستان اگر کسی جایی سراغ داره که این کنسولو میفروشن به من اطلاع بدید.
نایاب که نشده یه مقدار بگردی پیدا میشه تو توپخونه بگرد به نتیجه میرسی انشاء اللهنقل قول:
دقیقا نمیدونم الان کجا الایت دارن وگرنه آدرس دقیق بهت میدادم چون خیلی وقته به خاطر درس اون طرف ها نرفتم.
سلام ممکنه اینجا جاش نباشه ولی قبلش ازتون معذرت می خوامنقل قول:
ما تو مغازه 2تا دونه داریم 580
به چه دردت می خوره داداش ؟ خیلی گرونن . الان خرید اسلیم 0225 عاقلانه تره
عزيز الايت برا چته ؟؟؟نقل قول:
الايت ديگه توليد نميشه لذا :31: اين فروشنده ها انبار كردن و به قيمت نجومي ميفروشن كه نميارزه !!
الان بهترين كار خريد اسليم با درايو ٠٢٢٥ هست و صبر كردن تا اومدن هكش ! ( چند هفته ديگه هكش بياد قيمتش ميشه بالاي ٥٠٠ تومن !!!)
سلام دوستان ...
بنده جدیدا یه کنسول Xbox 360 elite گیرم اومده ...
که آخرین بازی که اجرا میکنه PES 2011 هست .. تا حالا هیچ بازی نبوده که اجرا نکنه ...
اما میخوام که دستگاه رو آپدیت کنم ... چون توی Xbox360 Live دیدم آپدیت جدید براش اومده ... من اگر آپدیت کنم مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟ بازی های کپی شده اجرا میشن مثل قبل ؟
و اینکه یه سوال داشتم .. میخواستم بدونم چطوری باید با فلش مموری وصل کنم که سیو و اینا رو بریزم روش ؟
و سوال بعدیم اینکه .. بازی PES 2011 من اصلاً آپدیت نیست ... کلاً با PC که بازی میکردم ، میتونستم با ریختن Patch بازی رو آپدیت کنم ... حالا روی X-box چطوریه ؟ ممنون
داغ کردنش که طبیعی هست ( تو اسلیم خنک تر از فت هست )نقل قول:
خداییش زود داغ میکنه ولی این دلیل بر خراب شدن نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲۰دقیقه زدم برق شد بخاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چجوری ۵-۶ ساعت باش بازی میکنین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( دلم نمیاد زیاد داغ بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من خودم تا 12 ساعت بازی کردم ... حتی سعید با فالکون تا 18 ساعت بازی کرده !
بشین بازی کن ، حالش رو ببر :31:
ps3 رو بازی های multi platform کم میاره !نقل قول:
خوب پس وقتی که گرافیک p3 بهتره پس چرا میگن xbox هم خوبه... بگن همه برن p3 بخرن دیگه .هر 2شم که حک شدن
و کلا GPU کنسول x360 از ps3 بهتره !
سلام دوستان ...
فعلا ه-ک نشده !نقل قول:
يه سوال داشتم ...
ايم مدل اسليم كه الان 305 تومن هست كپي خور و ه.ك كه نشده؟! نه؟!
پس يعني هر كي ميخره ميره بازي اريجينال ميگيره و بازي ميكنه؟!
كلا يكم اينو توضيح بديد ممنون ميشم
---
آره دیگه باید اورج بخره
کلا سری فت چند وقتی میشه که کمیاب شده ( دلیلش هم ضعف در واردات هست )نقل قول:
دوستان ظاهرا کنسول elite نایاب شده من چندین مغازه رو گشتم ولی پیدا نکردم. دوستان اگر کسی جایی سراغ داره که این کنسولو میفروشن به من اطلاع بدید.
شما ببرید بیرون براتون LT+ هم بریزین !نقل قول:
سلام دوستان ...
بنده جدیدا یه کنسول Xbox 360 elite گیرم اومده ...
که آخرین بازی که اجرا میکنه PES 2011 هست .. تا حالا هیچ بازی نبوده که اجرا نکنه ...
اما میخوام که دستگاه رو آپدیت کنم ... چون توی Xbox360 Live دیدم آپدیت جدید براش اومده ... من اگر آپدیت کنم مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟ بازی های کپی شده اجرا میشن مثل قبل ؟
و اینکه یه سوال داشتم .. میخواستم بدونم چطوری باید با فلش مموری وصل کنم که سیو و اینا رو بریزم روش ؟
و سوال بعدیم اینکه .. بازی PES 2011 من اصلاً آپدیت نیست ... کلاً با PC که بازی میکردم ، میتونستم با ریختن Patch بازی رو آپدیت کنم ... حالا روی X-box چطوریه ؟ ممنون
آپدیت جدید هم می تونید از طریق همین دیسک crysis2 بریزید !
مرسی از جواب دادنتون ... این LT+ رو از کجا میتونم گیر بیارم که دیگه نخوام بیرون پول الکی بدم ؟ آپدیت X-box با فلش و یا Xbox Live رو بلدم .. اگر آموزشی دارید ممنون میشم ..
LT+ کار خودتون نیست !
ظرافت خاص خودش رو داره !
هزینه زیادی هم نداره (6-10 تومن )
خب این LT+ کارش چیه ؟ یعنی یه آموزش واسه ریختنش نیست ؟ یعنی اونا چه ظرافتی دارن ؟
LT+ firmvare جدیدی است که توسط c4eva برای xbox 360 عرضه شده و قابلیت اجرای بازی هایی که دارای AP2.5 هستند رو به گیمرها میدهد.. همچنین شما میتوانید با امنیت کامل این بازی ها را در LIVE اجرا کنید… اگر تا به حال این firmware را بر روی کنسول خود نصب نکردید احتمالا firmeare درایو شما باید LT یا ixtrime 1.61 و پایین تر باشد. firmware LT امکان اجرای تمامی بازی ها به غیر از بازی هایی که دارای AP .25 هستند را به شما میدهد و شما میتوانید با امنیت کامل بازی هایی را که دارای AP 2.5 نیستند را در محیط LIVE بازی کنید. اما اخیرا ماکروسافت بازی هایی را روانه بازار کرده که دارای AP2.5 هستند در نتیجه شما نیاز به نصب firmware جدیدی دارید که اخیرا با نام LT + توسط تیم c4eva عرضه شده. بازی هایی که تا کنون به صورت AP.25 عرضه شده اند need for speed hot pursuit ، FABLE 3 ، Assassin s creed brotherhood میباشند ، امکان دارد بازی های آینده نیز با همین قابلیت عرضه شوند.
اما LT+ همچون آبدیت های دشبرد نمیباشد که شما بتوانید براحتی با کولدیسک بر روی xbox بریزید این آبدیت یک آبدیت سخت افزاری میباشد که نیازمند تجربه کافیست.
یعنی چی خب ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من اگه الان بخرم با قیمت پایین تر فردا که هـکش اومد چقدر باید واسه هـکش بدم......
نقل قول:نقل قول:
مایکروسافت اگه این کارو بکنه که تمام طرفداراشو از دست میده...........
نقل قول:
فکر نکنم !!!!
میدونی کینکت الان چندین میلیون فروش کرده !؟؟!؟؟! مایکروسافت نمیاد این همه خریدار رو ضایع کنه ! (فروش کینکت توی گینس هم ثبت شد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان رفتم ۲بار E3 رو دیدم قسمت کینکت رو اصلاْ اینجور حرفی زده نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کینکت همین الان هم قدرت پردازش بالایی داره ! ( ولی CPU نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ۲تا موشن کپچر و ۱دوربین داره ! همینا رو میشه با آپدیت های نرم افزاری قوی کرد !( که فکر نکنم نیازی به قوی کردن هم باشه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همینجوریش هم کارش درسته !
من خودم فن بوی خیلی تعصبی اپلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی واقعاْ قدرت کینکت رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد ! و به مایکروسافت به خاطر این محصولش احترام میزارم ! ( وگرنه دار و درسته گیتس رو آدم حساب نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خلاصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کینکت با داشبورد ۳۶۰ یا ... آپدیت نرم افزاری میشه ( توی تاپیک E3 هم همینو نوشته اگه خونده باشی ) و سخت افزار تغیر نمیکنه !!!!
ممنون از دوستان :31::11:نقل قول:
چرت و پرت محض هستش ، گرافیک بازی ربطی به کینکت نداره .
سعید حان از شما هم ممنون :31:اما من قصدم از زدن این پست این بود که ببینم نظر شما ها چی هست نه اینکه ..... :46:نقل قول:
انجمن هرچی تخصصی تر بشه تو یه زمینه میزان بحث های خارج از ذهن و بی محتواش هم بیشتر میشه !!
مثل این آیت ا... های اسلامی که هرچی در علم دین پیش میرن به جای پیشرفت خرافاتی تر میشن متاسفانه.
من که خودم کلا بازی سنتر رو قبول ندارم , البته کسانی هستن که واقعا در حد مهندس های MS اطلاعات دارن ولی خب زیاد فعالیتی ندارن.
در مورد این موضوع هم دوستان کامل توضیح دادن من یه مورد رو اضافه کنم که Kinect دارای Processor هست و تمام پردازش رو انجام داده در اختیار کنسول برای بقیه موارد قرار میده.
همونطور هم که مسئولین MS گفتن فعلا داره از 10% قدرت این محصول استفاده میشه !!
یعنی 2 تا قضیه رو کاملا اثبات میکنه :
1- این Device میتونه عمر طولانی تر از اونی که پیش بینی میشده رو داشته باشه
2- آپدیت های فراوانی براش تو راه هست که هر کدوم میتونه یک نوآوری رو تو خودش داشته باشه.
بستگي داره به قيمت اون چيپ و هزينه نصبش !! چيپي كه براي هكش استفاده ميشه !!!نقل قول:
من میتونم از حافظه مموری 32 گیگ به عنوان هارد استفاده کنم ؟
به عنوان هارد می تونید ازش استفاده کنید !
با این تفاوت که از 16گیگ فضاش استفاده میشه !
خب یه وقت رو هم رفته گرونتر درنیاد....؟:31:نقل قول:
تو پایتخت slim با 4 گیگ هارد قیمتش بود بین 600 تا 670 (که البته 670 با یک سال گارانتی لادیز بود).
چه خبره عاموو :31:نقل قول:
من گرفتم 305 T
آپديت جديد اومد دوستان مراقب آپديت جديد مايكروسافت باشيد
دوستاني كه ميرن لايو مراقب باشن، مايكروسافت در فاز اول طبق كد بندي و سريال دستگاها آپديت رو واسه
يكسري ريليز كرده كه تا چند وقت ديگه واسه همه توي لايو پيغام آپديت مياد.
هنوز اين آپديت توسط تيم هاي هكر آناليز نشده و گمانه زني هاي زيادي در موردش هست كه از اصلي ترين
موارد اون ها فلش شدن فريمور درايو هاي Lite-on و BenQ و تبديل اون به فريمور مورد نظر مايكروسافت هست
يعني دوستاني كه LT+ دارن اگه آپديت كنن احتمالا فريمور درايوشون پريده و چون مشخص ميشه كه از فريمور
اصلي استفاده نميكردن فلگ ميشن و در ليست سياه قرار ميگيرن
باقي اخبار در اين زمينه تو تاپيك خودش ميادکد:Slim Lite-On: PLDS DG-16D4S 9504 -> 0272
Phat BenQ: PBDS VAD6038 62430C/64930C -> 04421C
Phat Lite-On: PLDS DG-16D2S 74850C/83850C/93450C -> 02510C
Samsung ms28 is patched with ms28p2f9
نقل قول:
305 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:18::18::18:
چه زمانی شما به این قیمت خریدی؟
ایشون هفته ی پیش خریدهنقل قول:
البته اون قیمتی که شما گفتی احتمالا برای درایو 9504ه
ایشون 0225 خریده
همين هفته ٢شنبه !!
البته اون حتما ٩٥٠٤ هست ماله من يحتمل ٠٢٢٥ هست:31:
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم روی تلویزیون حالت پارازیت ریزی هست... چطور بگم... سمت چپ تلویزیون یه خط از بالا تا پایین هر 10 20 ثانیه میاد و میره البته زیاد پیدا نیست ولی اگه آدم دقت کنه میبینه
میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟؟؟ از تلویزیونه ؟؟ از دستگاهه ؟؟ از فیشه ؟؟؟ ( تلویزیون هست نه lcd یا led !! ))
راستی این حالت بیشتر موقع بازی کردن فیفا پیش میاد !
مشکل از کابل کمپوزیت هستش .نقل قول:
مطمئن ؟؟ آخه تازه دستگاهو گرفتم 1 هفته میشهنقل قول:
ربطی به دستگاه نداره ، کابل کمپوزیت در هر شکلی یک مقداری نویز میندازه .نقل قول:
دلیل اینکه موقع بازی کردن فوتبال این مشکل پیش میاد هم اینه که ، اونجا شما فت و فراوون رنگ سبز دارید و نویز های روی رنگ سبز بهتر دیده میشند تا روی رنگهای تیره تر - وگرنه اون نویز در هر حالتی هست .
مگر اینکه یک تلویزیون درست و درمون بگیرید و از HDMI استفاده کنید .
دوستان یه سوال دیگه
من بازی ac:brotherhood رو روی پی سی انجام دادم و قسمت online بازی رو هم تقریبا تا وسطاش رفتم. الان سوال من اینه که اگه من نسخه xbox این بازی رو بگیرم و بعد به شبکه live وصل شم آیا میشه از طریق این شبکه به سرورهای یوبی وصل شد و قسمت online بازی رو از این جایی که الان هست ادامه داد؟ (امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم)
آموزش نصب +LT توسط حامد عزیز:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
نه عزیزم برداشت بد نکن . اینجا هرکس هرچی میگه نظرش رو اعلام میکنه داداش نه اینکه بخواد اطلاعاتش رو سرکوفت بقیه کنه.نقل قول:
سوالتون مفهوم هست چون MS برای PC و Xbox 360 خودش یک سیستم اینترنتی قابل Share گذاشته ولی من بعید میدونم بتونیدنقل قول:
ادامه رو بازی کنید چون Save های ذخیره شده تو کنسول 360 کلا با دستورات PC فرق میکنه و نیاز به Compiler داره .
اقا من lt+ نصب کردم(تو بیرون البته) برای l.a oire میخواست.....الان که بازی ر. میذارم لازم ارور میده... clean the disk...restart the console ... سی دی رو هم عوض کردم حل نشد /...از چی می تونه باشه بچه ها... سخت افزاری؟:18: یا نرم افزاری:46:
آخه در حالت online برای این بازی save ها توی سرورهای یوبی ذخیره میشه نه توی کامپیوتر.
دوستان قیمت های جدید چنده ؟
به احتمال زیاد دیسک خرابه ... ( علل مختلفی داره از جمله : سرعت بالای رایت - ناقص بودن فایل iso و...)نقل قول:
اقا من lt+ نصب کردم(تو بیرون البته) برای l.a oire میخواست.....الان که بازی ر. میذارم لازم ارور میده... clean the disk...restart the console ... سی دی رو هم عوض کردم حل نشد /...از چی می تونه باشه بچه ها... سخت افزاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا نرم افزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت بعدی ممکنه optic کثیف شده باشه !
نقل قول:
دوستان قیمت های جدید چنده ؟
کد:www.xboxworld.ir
آهان به خاطر قفلی که روی بازی های Ubisoft هست منظورتون اینه که تو سرور UBI کپی میشه ؟نقل قول:
عزیزم شما که رفتی CD رو عوض کردی دوباره از همونجا خریدی یا از جای دیگه ؟نقل قول:
قیمتهای جدید ظهر شنبه تو سایت میثم :نقل قول:
کد:www.xboxworld.ir
سایت c4 قسمت 0225 آپدیت شد راجع به چیپ نوشته که 2 راه وجود داره . با لحیم کاری که ارزون تره و بدون لحیم گرونتر
دوستان این بازی ها چرا بر چسب "only on xbox360" بهشون خورده ؟
+کد:http://www.irupload.ir/images/l57mva2bm5h36uje7pq8.jpg
کد:http://www.irupload.ir/images/74ycoa28jackco8ldd5n.jpg
ظاهرا اینا برچسب های اصلی بازی نیستن و به خاطر همین اشتباهی روش زدن انحصاری ایکس باکس در صورتی که نباید اینطور باشه.نقل قول:
اینم یکی از مشکلات این روزهاست دیگه
وگرنه GTA و فرقه اساسین که انحصاری ایکس باکس نیست:19:
یعنی میخواد بگه این بازی مال X360 هست یه وقت برای PC استقاده نکنید!!:31:نقل قول:
البته این بر چسب در حقیقت باید بر روی بازی های انحصاری باشه که خوب چون کاور های بازیهای کپی دستکاری میشه از اینجور سوتی ها هم در میکنن دیگه!!:31:
این کاور اصلییه AC : Brotherhood هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]