خوش اومدی:10:نقل قول:
Printable View
خوش اومدی:10:نقل قول:
اگه بتوني سري رادبانسو برا خرست بري شايد بتوني سرنوشت بازي رو عوض كنينقل قول:
واسه خرست رادیانس و پاور تریزنقل قول:
واسه خودت سنج و یاشا و ولادمیر پاور تریز
البته روش بازی زیاد داره من این روش رو بلدم
بهتره اول واسه خودت و خرست پاچوبی بری... بعد واسه خودت sange&yasha بعد هم واسه خرست hyperstone بخر. حالا دیگه هرچی خواستی ببند...نقل قول:
دوست عزیز فروم مال همین کاراست دیگه... هرچه میخواهت دل تنگت بپرس(!!!)نقل قول:
آقایون میخام واسه اونایی که مشکل پچ دارم یه warcraft version switcher بزارم برید هال کونید:D
کد:http://rs664.rapidshare.com/files/211759240/Warcraft_Version_Switcher.exe
آقایون با سلام ازتون میخوام اونایی که gg بازن id های خودشون بگن یه ساعت بزارن الان که تابستونه یه حالی ببریم
عزیزم اسم zeus نیار که جزو داقون ترین هیروهاست و اصلا بقیر از اول بازی حرفی برای گفتن نداره در موردcrystal خیلی هیرو خوبیه البته اگه باهاش بلد باشی بازی کنی و در مورد Axe با اینکه خیلی دوستش دارم ولی مثل آب خوردن از خیلی از هیروها میخوره مثل دراگون و ستورم البته اگه طرف ستورم باز باشه و... برای ثابت کردن حرفم حاضرم تو gg شرتی بازی کنمنقل قول:
اگه هیرو شاخ میخوای pudge . razor.puck.storm.riki و چندتا دیگه که حالشو ندارم توضیح بدم سوالی بود در خدمتیم
دوست من نظر شما محترمه
همه هروها قوی هستن و هروی ضعیف وجود نداره
قرار نیست وقتی شما نمیتونید با یه هرو بازی کنید اون هرو ضعیف باشه
این جا کسی شرطی بازی نمیکنه همه دوست هستن با هم
دوست داشتی یه روز بگو ان شیم بازیت رو ببینیم که چرا میگی شرطی !!!
ریپلی هم اپ میشه واسه انالیز همین جا
باشه داداش شرمنده که گفتم شرطی بیاید عشقی بازی کنیم:D تو dota هیرو پیدا نمیکنی من باش بلد نباشم من 5 ساله dota بازی میکنم فقط dota وارکرافتم که یادم نمای از کی بازی میکنم اگه خواستی mode ap بده تو هیرو پیک کن من رندوم میدم بازی میکنیم ای دی من mehdi22