ممنون.من نقش آيندگان زنگ زدم نداشتن. نه تونر داشتن نه كارتريج قابل شارژنقل قول:
بازم اگه كسي جايي مطمئن بلده بگه
Printable View
ممنون.من نقش آيندگان زنگ زدم نداشتن. نه تونر داشتن نه كارتريج قابل شارژنقل قول:
بازم اگه كسي جايي مطمئن بلده بگه
1640 من مدتی است کم رنگ میزنه کاتریج استارتر هست تا به حال 700 تا بیشتر پرینت نکرده حدود 30 تا 40 گرم پودر توش هست حالا به نظر شما کدوم دلیل باعث کمرنگ زدن اون هست؟
1- بلید
2- درام
3-فاسد شدن تونر (5 سال تو کاتریجه)
ببین parscopy.com یا ir نداره؟نقل قول:
سلام:)نقل قول:
وارد که چی بگم تاحالا واسه هیچ کاری دستگاه رو به تعمیرگاه ندادم همش خودم درستش کردم
اما مثله پرینترکارا حرفه ای نیستم ولی اگه یه کوچولو بازش کنید میتونم خودم انجام بدم
چون یه پرینتر کار واسه لیزری هامون که میاد اومد دید گفت بردش مشکل داره گفتم نمی خوام انجام بدی! :)
ممنون از شما[/QUOTE]
کار سختی نیست.
عبارت "adjustment program" رو به همراه نام مدل دستگاهتون سرچ کنید تا نرم افزار تنظیم کردن دستگاه رو پیدا و دانلود کنید.
بعد از اجرای نرم افزار به قسمت particular ... برید.
بعد به قسمت PW Adjustment و First dot position ... برید.
و یک برگه A4 داخل دستگاه بذارید.
سپس ...نقل قول:
PW adjustment
How to Judge
Enter the value for the line that is exactly 5mm away from the paper edge for each of
the left, right, top and bottom.
Example: In the left figure, enter “0” (top), “0” (right), “5” (bottom) and “-3” (left).
First dot position adjustment
How to Judge
Enter the value for the point where the PW adjustment pattern line and the First dot
position adjustment pattern line overlap on the left of the paper.
Example: In the left figure, enter “2” since the lines overlap at “2” position.
توصیه می کنم بدون آگاهی از سایر قسمت های نرم افزار استفاده نکنید چون ممکنه مشکلی پیش بیاد.
موفق باید
اون شرکت کارش تونر و قطعات کارتریج لیزری
اگر جوهری می خوایی اونا ندارن باید به دمیرچی زنگ بزنی. کیفیتشم من بد نیومده و خوبه البته من زیاد جوهر کار نمی کنم.
ولی اگر لیزری تک رنگ یا رنگی بخوایی تونر کرونا که نقش آیندگان توزیع می کنه خیلی عالیه
[QUOTE=mostafamontazer;7516216]سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده جای خاصی رو نمی شناسم اما اگر بگردید و از چندجا سوال کنید معمولا حساب کار دستتون میاد.
کارتریج قابل شارژ چیپست داره اما ارور نمیده و ریست میشه. بنابراین خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه. راحت هم شارژ میشه.
جوهر هم توصیه می کنم اول پارت تکنیک، دوم وکس، سوم WWM بخرید.
موفق باشید
آقای محمد سلام
هد دستگاهم میره ته دستگاه گیرپاژ میکنه! گیر میکنه! میدونین دلیلش چیه؟
ممنون
درود بر شما
جواب پست 5902
4 - داکتر بلید
صفحه فلزی تیغه مانند که ....( مراجعه شود به صفحه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پست 5803
دوستان یه پرینتر
Samsung CLP-320
امروز گرفتم 520 تومن
ولی مشکلی که داره روشن که میشه برق های خونه را کم و زیاد میکنه !!!!!!!!
به نظرتون مشکلش از چی هست ؟
سلام دوستان.
من کارتریج رو شارژ کردم
اما به نظر میاد هد دستگاه خشک شده
ایا من میتونم راه بندازمش، بیرون گفتن ۱۵ تومن خرج داره
چه کنم.الان کارتریج۵۶۴ از زیرش رنگ میده و به نظر سالم میاد.پرسیدم گفتن احتمالا از هد دستگاهه که خشک شده