همچین هدفونی پیدار نمیشه؟نقل قول:
یا پست منو کسی ندید؟ :31:
Printable View
همچین هدفونی پیدار نمیشه؟نقل قول:
یا پست منو کسی ندید؟ :31:
ممنون كه جواب دادي.نقل قول:
از آواژنگ خيلي بعيده جنس غير اصل گارانتي كنه.
يه جايي ٢٢ ديدم ولي امكان تست نداشت يعني فيك هست؟
کسی نمیتونه راهنمایی بکنه؟نقل قول:
سلام
در مورد خرید کارت صوتی اکسترنال+هدفون چند تا سوال دارم:
1: یک کارت صوتی اکسترنال+ یک هدفون معرفی کنید که قیمت مجموع از 200 بالاتر نره!
2:این کارت صوتی رو برای لپتاپ میخوام، لپتاپ من SONY VAIO VGN FW490 JBB هست! دقیق نمیدونم مدل کارت صوتیش چی هست! بنظر شما با جایگزینی کارت صوتی اکسترنال تفاوت محصوصی احساس میشه یا نه؟
(فقط میدونم Realtek High Definition Audio هست و Dolby Sound room رو پشتیبانی میکنه!)
3:خودم نظر این هست که اینارو بخرم:
Sennheiser OMX 680i یا Sennheiser PMX 680i(برای اینکه میخوام زمان ورزش هم ازش استفاده کنم، از این کوچولوها انتخاب کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت صوتی هم Creative X-Fi Surround 5.1 - Audio External
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر دوستان چی هست؟
4:یک سوال کلی هم دارم:
بعضی هدفون ها 16 اهم هستند بعضی دیگه 24 اهم، و بعضی هم 32 و حتی یکی دیدم 50 اهم بود! کدوم یکی از اینا بهتره؟ دلیل؟
5: و در آخر اینکه، هدفون فعلی من SONY MDR-NE2 هست! بنظر شما این دو تا هدفون که گفتم، با هدفون خودم تفاوت محصوصی دارند یا نه؟
**کاربرد هم فیلم و موزیک هست!
با سلام خدمت دوستان
1-گویا یه ریویو از هدفون سونی مدل ex 1000 در اینجا هست لطفا صفحشو بگین.
2-برای خرید بین اینها دارم تحقیق میکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
.Monster TurbinePRO Gold
shure se 535
sony ex1000
خودم سنهایزر ie8 دارم ویه بیتس .
میخوام مثل سنهایزر حجم صدای خوب و بلندی صدا و مثل بیتس باس خوبی رو ساپورت کنه. با تشکر
با سلامنقل قول:
Monster turbine pro copper بنظرم بهتر از gold هستش يه تحقيقي بكنين.براي ex1000 وse535 بهترين رويو هاي موجود رو rezaomido دادن رويه ايديشون راست كليك كنين و گزينه find more post رو بزنين و براي اكثر هدفونهاي خوب رويوهاي كامل ايشون رو مطالعه كنين.
موفق باشين
amir200812 گرامی اینا چیزایه که من میدونم امیدوارم کمکت کنه
من یه کارت صدای کریتیو ایکس اف آی داشتم که برا پخش خیلی خوب بود اینم از همون برند هست ببین باید یه نرم افزار کنترل پنل داشته باشه اگه داشت خیلی چیز خوبیه.
هدفونهایی که انتخاب کردی بسیار صدای باز و هارمونی بالا داره اگه باس دار دوستداری باید تغییر عقیده بدی و از خود برند کریتیو انتخاب کنی در غیر اینصورت هدفنهای خوبی هستند.
با این هدفنها صدای بلندتر و باز تری رو تجربه میکنی.
اهم به تنهایی معرف برتری یه هدفون نیست از 16 به بالا میشه گفت خوبه.
سلام به شمانقل قول:
1. انتخاب هر کدومشون داستانی داره و بهتره که اول هدفون رو مشخص کنید بعد برای اون کارت صدا بخرید این درسته نه اینکه هر دو رو با هم بخرید و بیشتر سعی کنید برای بدست اوردن کیفیت بالاتر هدفون بهتری انتخاب کنید و با باقی مانده بودجه یه فکری به حال کارت صدا بکنید
2. تفاوت رو زمانی متوجه میشیم که:
× سورس با کیفیت داشته باشیم
× هدفون خوبی داشته باشیم که حداقل جزییات صدای کارت صدا مورد نظر رو پخش کنه
× گوش حساسی داشته باشیم
× خودمون رو فراموش نکنیم چون حتی بهترین و حساس ترین گوشها هم توانایی درک خیلی از چیزها رو ندارند و این دو مکمل هم هستند
به هر حال بدون تاثیر نیست چون:
× کارت صدای داخلی یا آنبرد اغلب دستگاهها پرتابل معمولآ قیمتی معادل 10 دلار هزینه برای اونها در نظر گرفته میشه ولی حداقل قیمت یک کارت صدای خوب بیش از 100 دلار هست
× کارت صدای آنبرد صرفآ یک پخش کننده ساده بدون هیچ نوع بهینه سازی کیفی برای هدفون هست و یه جور ابزار همه کاره و هیچ کاره هست
× کارت صدای آنبرد همونقدر پرقدرت و با کیفیت هست که کارت گرافیک آنبرد هر سیستمی
به خاطر تذکر دوست عزیز rave-87 این قسمت تصحیح شد چون برداشتم به اشتباه این بود که شما قصد استفاده از هدفون و کارت رو فقط به منظور کاربرد ورزش دارید:
3. با توجه به کاربردتون بهترین های موجود همین ها هستند ولی با توجه به نوع استفاده که چندان دقیق نیست فکر نمیکنم نیازی به کارت صدای مجزا باشه و همون کارت صدای آنبرد به خوبی از پس هدف مورد نظر شما که سرگرمی در موقع انجام فعالیت ورزشی و تحرک هست، بر میاد
واینکه تا جایی که اطلاع دارم عمولآ برای کاربردهای پرتابل از کارت صدا و لپ تاپ و اینجور وسائل استفاده نمیکنند و به جای اون از همون پلیرهای پرتابل ساده و ارزان قیمت استفاده میشه چون همیشه این احتمال هست که در یک ساعت تحرک حداقل 2 بار جلو تر از شما روی زمین بی افته و چند تیکه بشه و فکرنمیکنم ارزش بیشتری داشته باشه که یک پلیر گران قیمت صرف اون کرد مگر . . .
4. به طور کلی امپدانسهای پایین راه اندازی راحت تری برای انواع پلیرها دارند یعنی به راحتی انواع پلیرها می تونن اونها رو درایو کنند ولی امپدانسهای بالاتر برای کاربردهای حرفه ای در نظر گرفته شدن و اغلب نیازمند آمپ برای راه اندازی با تمام کیفیت اونها هستند
5. این سوال رو زمانی میشه دقیق جواب داد که یک کاربری پیدا بشه که هر سه هدفون رو داشته باشه و کاربرد اون هم مثل شما باشه و نوع گوش دادن اون هم همینطور و خیلی چیزای دیگه
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
دوست عزیز 630 قوی ترین بیس ممکن رو داره و بعید میدونم هدفونی قوی تر توسط هیچ برند آماتور دیگه ای تولید بشه به همین خاطر کسی جوابی برای شما نداشتنقل قول:
به هر حال از این هدفون بیس متعادل تر و گامی هر چند کوتاه به سمت حرفه ای ، میشه Ep830
شما هم موفق باشید.
ببخشی اومدم وسط (:نقل قول:
از بابت تقلبی بودن هدفونهای با گارانتی آواژنگ مطمئن نیستم ولی همیشه این احتمال وجود داره که یک پارت خرید یک شرکت وارد کننده تمامآ تقلبی باشند که:
1. یا اینکه اون شرکت عمدا تقلبی خرید کرده
2. یا اینکه بهشون تقلبی فروختن که می تونستند به شکلی پس بفرستن ولی یه جورایی نخواستن که ما به عنوان مشتری همیشه از این نظر بی اطلاع هستیم
3. اون محصول با کیفیت پایین یا درجه دو خریداری شده (البته که درجه بندی داشته باشه)
4. خوب دیروقته و دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه پس می خواستن سرمون کلاه بزارن ، ما نخریم یکی دیگه می خره پس ما مشتری نسیتم و بحث نکنید
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
1. نمیدونم کدوم صفحه هست ولی حدود 2 یا 3 ماه پیش بود
2. اگه خودتون IE8 رو دارید و به فکر ارتقاع کیفیت اون هستید دو راه به نظرم میرسه یکی اینه باز دوست دارید آماتوری و به حاطر لذت از موسیقی هدفون تهیه کنید و یا اینکه حرفه ای تر دنبال کنید به هر حال اگه مورد اول توی نظرتون هست Shure Se535 و اگه مورد دوم Ex1000 و اگه خیلی دوست ندارید هزینه زیادی کرده باشید و بیس بسیار قوی تر از IE8 بشنوید و بوومی تر Turbin Copper رو جایگزین Glod انتخابی خودتون کنید
بهرت می بود مشخصات سورس خودتون رو میگفتید ولی فرض شده که با همون سورسی که IE8 رو درایو کرده بودید قصد استفاده از هدفون جدید رو دارید
شما هم موفق باشید.
با درود.نقل قول:
این مدل قبلا موجود بوده.ولی الان اقلا تو نت موجود نیست.
ولی فکر کنم اگه بگردی تو بازار موجوده.کلا تو فکر آمپ واسه هدفون تو ایران نباش.
بدرود.