اگه اشتباه نکنم این مدل بود :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
343 خوبه ؟ راضی هستین ؟
Printable View
اگه اشتباه نکنم این مدل بود :نقل قول:
343 خوبه ؟ راضی هستین ؟
نه فروختم پرو ویژن گرفتم.نقل قول:
سلام
یک گیرنده دیجیتال میخوام که حتما خروجی صدای اپتیکال داشته باشه
فرمتهای مختلف تصویری و صوتی رو باز کنه
زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه
ممنون خواهم بود اگر راهنمایی بفرمایید
برای خرید گیرنده دیجیتال کجا باید برم تو تهران؟
سلام دوستان عزیز.یک هفته پیش یه گیرنده دیجیتال مارشال خریدم.اول با کامپوننت به LED وصل کردم کمی نویز داشت.با HDMI وصل کردم درست شد.ولی یه مشکلی هست.دقت خروجی رو رو 1080pfull hd تنظیم کردم ولی کیفیت کانل های تلویزیونی 1080 نیست.به نظر 576i میاد.ولی کیفیت فیلم که با فلش میزارم 1080p هست.لطفا راهنمایی کنید.شما هم همین جوره؟
کیفیت کانالا پایین هستن.نقل قول:
ممنون.پس یعنی صدا و سیما 576iپخش میکنه.
بله.کیفیت پایینهنقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم یه گیرنده دیجیتال بگیرم. خودم هم گیرنده برایت دارم که گاهی اوقات پرش داره که برای یکی دو ثانیه بعد از تعویض کانال، صفحه سیاه میشه و بعد برمیگرده. بعضی اوقات هم کلا دستگاه ریستارت میشه.
در کل ازش زیاد راضی نیستم چون فرمت های خیلی کمی میخونه.
در هر صورت، من یه گیرنده میخوام که بتونه اکثر فرمت های رایج که بقیه پخش میکنن رو پخش کنه خصوصا MKV و آنتن دهی مناسب داشته باشه.
خودم مدل دنای رو دیدم اما اینقدر ازش بد میگن که دو به شک شدم. مدل STB-523HD. و همینطور ایکس ویژن رو دیدم که از آنتن دهی مناسب و پشتیبانیش در فروم ها تعریف شده و مدل دیگه لومکسی که برند جدیدی بود که ازش زیاد تعریف کردن.
یه چیز متعادل و خوب اگر معرفی کنین ممنون میشم. آنتن ما هم آنتن مرکزی ساختمان هست و مشکلی از بابت کیفیت آنتن نداریم.
سلام دوستان.
منم یه گیرنده دیجیتال می خوام که روی تلویزیون crt بتونه خوب فیلم از روی usb پخش کنه و کلا پلیرش عالی باشه. یکی دو تا رو دیدم کج و کوله پخش می کنن!
از بقیه لحاظ هم خوب باشه.
راستی یه اندروید باکس هم زده فراسو که هم گیرنده دیجیتال داره هم بعدا که iptv راه افتاد با اونم مچ میشه، فقط الان موجود نیست. توی کارکردن سیستم اندرویدش بدون پورت hdmi و توی تلویزیون لامپی شک دارم، البته یه جا خوندم از طریق کابل کواکسیال میشه ردیف کرد و به خوشون هم زنگ زدم یه منشیشون با شک و تردید گفت میشه! ولی بازم من اعتباری برام نداره حرف اینا! اگر با لامپی کار می کرد همه چیش یه گزینم بود. اینه: