خب چه فایده محدودیت حجمی دارینقل قول:
والا آخرین بار که 200 بود. پینگ زیاد ربطی به سرعت نداره الان نت 512 من پتانسیل اینو داره که پینگش 50-100 شه.نقل قول:
تو چطوری 8mg داری؟کافی نت داری؟:n04: منم 8mg میخوام :n28: پینگت تو بازی چنده؟:n19:
Printable View
خب چه فایده محدودیت حجمی دارینقل قول:
والا آخرین بار که 200 بود. پینگ زیاد ربطی به سرعت نداره الان نت 512 من پتانسیل اینو داره که پینگش 50-100 شه.نقل قول:
تو چطوری 8mg داری؟کافی نت داری؟:n04: منم 8mg میخوام :n28: پینگت تو بازی چنده؟:n19:
من بعد از ۶-۷ ماه الان میخوام بازی رو آپدیت کنم ولی سرعت دانلودش از ۱۵ بیشتر نمیشه ... ۷۰۰ مگه بعد از ۵ ساعت ۲۰۰ مگش دانلود شده :n28:
راه دیگه ای واسه آپدیت کردنش هست ؟ جایی هست که بازی رو با آپدیت بفروشه ؟
شما بازی رو از کجا تهیه کردید؟ و حجم پوشه بازی تون چند گیگابایته؟نقل قول:
من همش روزی 4-5 ساعت خونه هستم و برای اینکه تو اون مدت کم بتونم بیشترین استفاده رو ببرم 8 مگ گرفتمنقل قول:
پینگ من تو LOL 200 بود ولی تو استاکرافت و دیابلو 120 هستش.
سرورهای LOL کلا پینگشون افتضاحه. طرف خونشون تو همون شهری هست که سرورهای LOL هست بعد پینگش 76 هستش
خوب پس به چی بستگی داره؟ :n13:منم 512 دارم اما پینگم رو 200تا 250 هست :n28:چی کار کنم که پینگ منم مثل مال تو 50,100 بشه؟:n19:نقل قول:
به isp بستگی داره :n02: و اینکه لینک خروجی اون آی اس پی چقدر شلوغ باشه و این جور چیزهانقل قول:
تقریبا 90 درصد دست ISP خودته
اره هست,1 فلش بردار جنگی بپر کافی نت یا گیم نت سر کوچه واست کپی کنه تو فلش :n10:نقل قول:
jax رو آنلاک کردم :n07:
خوب الان من باید چی کار کنم که isp پینگ منو کم کنه؟:n07:نقل قول:
شما احتمالا سرویس از های وب میگیرین؟پینگ این شرکت واقعا افتضاح شنیدم؟نقل قول:
من همش روزی 4-5 ساعت خونه هستم و برای اینکه تو اون مدت کم بتونم بیشترین استفاده رو ببرم 8 مگ گرفتم
پینگ من تو LOL 200 بود ولی تو استاکرافت و دیابلو 120 هستش.
سرورهای LOL کلا پینگشون افتضاحه. طرف خونشون تو همون شهری هست که سرورهای LOL هست بعد پینگش 76 هستش