کاری نداره! ازشون تاریخ دقیق ارسال نامرو بگیر، دو سه روز قبلش برو حسابگر، جمع اورینقل قول:
Printable View
کاری نداره! ازشون تاریخ دقیق ارسال نامرو بگیر، دو سه روز قبلش برو حسابگر، جمع اورینقل قول:
نه عزیز دل ... بحث من این نیست که فقط بگم راحتی خودمو میخوام .. متجه منظور من نشدین ....نقل قول:
من همین الانش با آی پی 46 وصلم .... نه فقط الان هروقت که بخوام کانکت شم با 46 وصل میشم ..
منظورم این بود که اینجا رو خیلی از خود مخابراتی ها هم میبینن با یه سری حرفای نسنجیده باعث میشه وضعیت رو بد تر کنن ... مثلا تا چند وقت پیش که بحث آی پی نبود اوضاع آی پی 46 خوب بود ... بحثش که شروع شد اون هم خراب شد ... .از کجا معلوم که مخابراتی ها الان 46 رو داغون نکردن و سرعت بهتر رو نبردن رو یه آی پی دیگه ؟؟؟
منظورم همچین چیزایی هست ....
یا مثلا یه مدت که شارژ میکردی 1 ماهه ولی بجاش 2 ماهه شارژ میشد .. اینقدر جار زدن اینجا تا اونم درست شدددد ..... حداقل توی پیام خصوصی این چیزا رو به هم بگیم بهتر نیست ؟؟؟
بله رندوم هست .... و خیلی هم شانسی نیست ... تا یه حدودی میشه کاری کرد که آی پی مورد نظر رو گرفت ولی فعلا که فایده ای نداره دیگه 46 هم خرابهنقل قول:
منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز .... توضیحاتی که واسه سجاد نوشتم رو بخخوووون .... بحث خوب خواستن واسه خود نیست ......نقل قول:
دوست عزیز، من هم اولش به چند تا از دوستان تو این فروم پیام خصوصی دادم اما واقعا میگم وجدانم اجازه نداد گفتم حداقلش اینه که کسانی که به این فروم سر میزنن رو مطلع کنم. در ضمن مگه فوقش چند نفر به اینجا سرمیزنن؟ اگه همشون هم بیان رو اون آیپی ها باز تغییر زیادی ایجاد نمیشه. در ضمن من فکر میکنم مخابراتی ها هم از بچه های این فروم که جزو کاربرای خیلی آگاه هستن یک خورده ای میترسن و میگن بزار حداقل اینا راضی باشن و کم تر صداشون در بیاد. این مسئله آیپی رو هم خود پشتیبانی مخابرات اول اینجا مطرح کرد.نقل قول:
یک نظر جالب این بود:
حرفایی که اینا میزنن کاملا منطقیه! فقط از بد روزگار ما تو یه نقطه ای افتادیم که از شمال زلزله و از جنوب کوسه ها مانع عبور ترافیک ایران میشن....
این همه از مخابرات بد میگین خدا رو خوش میاد؟
این زحمت کشان، پول مارو که ندزدیدن!
گرجستان زلزله اومده ( اینقدر شدید بود که ترسیدن به صورت جهانی کمک بخوان! ممکن بود هواپیماها تو مسیر چپ کنن)، از مخابرات کمک طلبیدند و آن بزرگواران، از هزینه adsl به مردم عزیز گرجستان کمک کردند!
البته شما به این نکته انحرافی توجه نکنید که اخرش نفهمیدین باند ایران از ترکیه تامین میشه یا روسیه یا خلیج پارس!!!!!!!
هر دفعه هم کل کشور افت شدید داره...
البته شاید تکنولوژی و علم ژنتیک، کوسه پرنده ساخته....
این قضیه ای پی 46 چیه؟ حالا که وضعش خراب شده به ما هم بگین شاید جواب داد:19:نقل قول:
پ خ شد. میتونی پستای صفحه های قبل رو هم بررسی کنی.
نه زنگ نزدم.رفته بودم پاسارگاد خود طرف اومده بود اونجا رفته بود پشت سیستم اون زنی که اونجا کار میکنه ایمیلش رو چک کنه :n08: اینترنت اونجا دو مگ بود .وقتی من رفتم داشتن با بعضی از مشترک ها که اونجا شاکی بودن حرف میزدننقل قول:
آقا سرویس های حجمی نوین نت خوبه یا صبا نت ؟
سرعت دانلود رایگان مهمه برام .
کسی قیمت های صبا نت رو نمیدونه ؟
من موندم چرا هرچی یوزر جدیده، فقط بلده اظهارنظر کنه بدون اینکه صفحات قبلی رو خونده باشه!!!!!نقل قول: