انگار کسایی که طرح های قدیمی مثل من (1مگ 1به 8) دارن شبها افت سرعت دارن اما کسایی که طرح جدید گرفتن که 1به 4 هست سرعتشون خوبه, دوست من تازه اشتارک 512 یک به چهار گرفته که کلا راضیه شبها هم سرعتش ثابت روی 105 هست
Printable View
انگار کسایی که طرح های قدیمی مثل من (1مگ 1به 8) دارن شبها افت سرعت دارن اما کسایی که طرح جدید گرفتن که 1به 4 هست سرعتشون خوبه, دوست من تازه اشتارک 512 یک به چهار گرفته که کلا راضیه شبها هم سرعتش ثابت روی 105 هست
پس 512 بگیریم دیگه 1 مگ نخریم؟
دوست عزیز سرویس 512 به هیچ وجه میانگین سرعت دانلودش از 64 بیشتر نخواهد شد. بد نیست پست های صفحه قبل را بخوانید.نقل قول:
اقا من میخوام مبین نت بگیرم ولی خوب چند تا سوال اولش اینکه من میتون سرعت 512 بگیرم یعنی محدودیت نداره دم اینکه من بعد از یک سال بخوام سالیانه شارژ کنم هزینش چه قدر میشه سوم ایا مودمی که بهم میدن میتون برای ----- ماهواره استفاده کنم یعنی عین مودم روتر ای دی اس ال عمل میکنه
بعد من حجم دانلود ماهیانه من زیاده شاید چیزی در حدود 15 گیگ دانلود دارم
اخر اینکه سرعت و نوسانش چه طوریه
کیفیت این 1به 4 خیلی بهتره. من خودم باهاش دانلود کردم تو روز و توشب ثابت روی 105نقل قول:
دیشب بازم برای قطع شد . حالا زمانش چقدر بود نمی دونم ولی ip تغییر داد برای همینم همه ی دانلود هام از دست رفت
خوشا بحالت؛ من هم همین را دارم، ولی سرعتش هیچوقت از 70 بیشتر نمیشه.نقل قول:
میانگین همون دوروبر 64.
سلام به همگی
دوستان من چندتا سئوال دارم.اگر تکراری هست ببخشید
1-کسی سرویسهای نامحدود گرفته؟سرعت دانلود و آپلودش چقدر هست؟ در شب چجوری هست؟
2-در تعرفهاشون زدن سرویس 1مگ و 512 این یعنی دریافت،سرعت ارسالش چقدر هست ؟
مرسی
اگه سرعت واست مهمه و میتونی adsl بگیری، بگیر اکثراً 1مگ و 2 میدن.ینفرم میگفت تهران شهراد روزانه 4مگ یعنی 600kB/s روی 128میده :5:نقل قول:
الان طرح هاي زمستانه تو كدوم صفحه نوشته شده؟