این " فعال سازی سرویس خط به خط وایمکس و تاریخچه انتقال" به چه درد می خوره کسی می دونه ؟
من فعالش کردن یه رمز برام اس ام اس کرد الان دقیقا می شه چه کار کرد ؟
Printable View
این " فعال سازی سرویس خط به خط وایمکس و تاریخچه انتقال" به چه درد می خوره کسی می دونه ؟
من فعالش کردن یه رمز برام اس ام اس کرد الان دقیقا می شه چه کار کرد ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز سرعت های دانلود رو دقیق کیدونم و بهت میگم
128 :16 کیلوبایت
256 : 34 کیلوبایت
512 :64 کیلوبایت
1 مگابایت : 128 کیلوبایت
2 مگابایت : 256 تا 270 متغیره بالا میره ولی پایین نمیاد
سوال دیگه ای بود در خدمتم بله نامحدوده میتونید دانلود کنید قطعی هم نداره مگه اینکه مخابرات انگولک کنه
سوال دیگه ای بود در خدمتم :46:
آقا سلام یه با معرفت که سرعت وایمکس ایرانسلش 2 مگابایت باشه یه تست دانلود و آپلود تو سایت زیر بگیره و نتیجشو اینجا بذاره لطفا من 512 دارم و میخوام 2 مگابایت بگیرم دستتون درد نکنه فقط سرعت 2 مگابایت این تستو بکنه لطفا سایتشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نتیجه تست منه که هم سرعت واقعی دانلود و آپلودو میگه ممنون میشم یکی از سایت بالا تست بگیره فقط تست کردین نتیجشو مثل من بذارین تو اینجا تا ببینم ممنون
Download Speed: 526 kbps (65.8 KB/sec ) Upload Speed: 103 kbps (12.9 KB/sec )
دوستان یه سوال ....
این تغییر طرح تعرفه که توی ecare هست به چه صورته ؟ من 512 محدود 4 گیگ یک ساله دارم . الان نزدیک 170 تومن توی حسابم هست که به ازای ماهی 20 تومن تا آخر دوره هستش نزدیک 8 ماه .
الان با همون 170 تومنی که توی حساب دارم می تونم طرحم رو بکنم 256 یا 128 با حجم کمتر که هزینه ش ماهی کمتر از 20تومن باشه ؟ (چون می خوام بیشتر از 8ماه داشته باشم . سرعت و حجم برام مهم نیست مدت زمانش مهمه ) .
نتایج من :نقل قول:
Download Speed: 1967 kbps (245.9 KB/sec ) Upload Speed: 306 kbps (38.3 KB/sec )
Download Speed: 1978 kbps (247.3 KB/sec ) Upload Speed: 316 kbps (39.5 KB/sec )
البته الان یا دانلود منجر دارم 260 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم و سرعت آپلودم هم معمولا بهتر از نتیجه تست هست
دوستان من میخواستم 1 مگ یا 512 نا محدود بگیرم، اما سوالی که دارم بین مبین نت و ایرانسل گیرم :دی
پینگ ایرانسل تو ساعات مختلف روز چطوره؟! سرعتش چطور؟
ممنون
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
دوستان من میخواستم 1 مگ یا 512 نا محدود بگیرم، اما سوالی که دارم بین مبین نت و ایرانسل گیرم :دی
پینگ ایرانسل تو ساعات مختلف روز چطوره؟! سرعتش چطور؟
ممنون
دوست گرامی انتخاب یکی از این سرویس ها به موقعیت شما و میزان کیفیت آنها در محل سکونت شما بستگی داره،البته مبین نت نامحدود نداره و قیمت مودمهاش از ایرانسل گرونتره ولی شهرهای بیشتری رو تحت پوشش داره و یکی دیگر از مزیتهاش شبانه رایگان هست،در مقابل ایرانسل با ارایه سرویسهای گوناگون و مودمهای ارزانتر و برگزاری جشنواره های مختلف در طول سال و نیم بهاء کردن مودم و تحت پوشش قرار دادن حاشیه های شهر توانسته کاربران زیادی رو جذب کنه.اکثر دوستانی که وایمکس ایرانسل دارن از انتخابشون راضیند البته این به اون معنی نیست که ایرانسل مشکل نداره.نقل قول:
نقل قول:
سلام داداش واقعا ممنونم که تست کردی چون میخواستم دقیق بدونم سرعت دانلود 2 مگابایت چنده و بگیرم از ایرانسل ممنون از شما دوست عزیز:11:
میتونی الان درخواست تغییر طرح تعرفه رو بدی ولی تا اتمام دوره طرح فعلی ات، اعمال نمیشه.نقل قول:
خود دانشگاه متن آماده داره فقط بگو سرعت توش قید بشه.نقل قول: