به نام خدا..
این جانب به دلیل علاقه وافری که به ادبیات فارسی داشتم در این زمینه مطالعات زیادی نمودم.:20:
من تمام کتاب های مرجع و تخصصی ادبیات رو ریز به ریز خوندم و بهشون مسلطم.فقط یک مثال میزنم.وقتی سبک شناسی ِ بهار رو میخوندم خود کتاب ها رو هم بررسی میکردم.توضیحات مربوط به تاریخ بیهقی رو که خوندم خود کتاب رو هم خوندم.تمام بخش ها رو بررسی کردم.یا وقتی کتاب تاریخ ادبیات ایران (ذبیح ا.. صفا) رو می خوندم به توضیخاتش اکتفا نمی کردم در کنارش از صبا تا نیما یحیی آرین پور رو هم می خوندم و ...
میدونم وقتی میگم پارسال کنکور دادم و درصد ادبیاتم x شد این تصور میاد تو ذهنتون که یه دانش آموزی بودم مثل همه. خب من یه کم با اون چیزی که فکر می کنید فرق دارم.اون اطلاعاتی که دارید ازش حرف می زنید رو دارم.
تجربه هم کمابیش دارم.دبیر ادبیاتم داشت کتاب آموزش و تست می نوشت من و یکی از دیگه از شاگرداش باهاش همکاری کردیم.کتاب آماده چاپه و به زودی منتشر میشه.
درمورد کپی هم تا امروز که دو تا و نصفی موضوع (تاریخ ادبیات و لغت و املا و آرایه) رو نوشتم به این کار احتیاجی نبود.
دیروز کتاب ادبیات جامع نوبل رو دیدم نوشته یه هیئت علمی شامل دبیرای با تجربه بود.گزینه های تست های المپیاد رو جا به جا کرده بودن و تو بخش تست های تالیفی آورده بودن.تست های دیگه ی بخش تالیفی هم به لعنت خدا نمی ارزید.مثلن این تست درس 2 ادبیات 2 بود:
مفهوم بیت"دلیری کجا نام او اشکبوس/همی بر خروشید برسان کوس"در کدام بیت آمده است؟
1. پهلوانان هرگز نمیتوانند نام اشکبوس را با صدای بلند فریاد بزنند.
2. در کجا پهلوانی که چون اشکبوس است فریادی چون طبل سر می دهد.
3. آن پهلوانی که نامش اشکبوس است فریادی چون طبل برآورد.
4. اشکبوس،پهلوان معروف، طبل جنگ را به صدا درآورد.
پاسخ نامه:
کجا در این بیت "که" / "کوس" طبل/ "برسان" مانند
غالب تست ها در همین سطح بود.
کپی از کتاب هایی که معتقدم اشکال دارن و به خاطر همین مشکلات درصدد نوشتن کتاب بر آمدم به نظرم خیلی بی معنی ِ .