ممنون جناب حجازی
دوستان کسی کاربراتور ساز خوب تو کرج می شناسه؟؟
امید به خدا از این هفته شروع می کنم به باز کردن تزیینات ماشین و کارای پرداخت و ابکاری شروع می کنم.سعی میکنم از مراحل کار عکس بگیرم :n09:
Printable View
ممنون جناب حجازی
دوستان کسی کاربراتور ساز خوب تو کرج می شناسه؟؟
امید به خدا از این هفته شروع می کنم به باز کردن تزیینات ماشین و کارای پرداخت و ابکاری شروع می کنم.سعی میکنم از مراحل کار عکس بگیرم :n09:
سلام.
ماشین وقتی روشنه گاز میدم چراغ ها رو نگاه میکنم پر نور میشه گاز رو ول میکنم ( درجا ) کم نور میشه!
فن بخاری هم تو حرکت وقتی گاز میدم پر دور میشه باز گاز که ول میشه صداش تغییر میکنه.
فکر کنم ماله آفتومات دینام باشه. دینام که 55 آمپر هست نظرتون چیه ارتقا بدم؟
یک دینام 110 بوش.
سوکت های برقی میخوره؟؟
پایه هاش که فکر کنم میخوره. من بیشتر نظرم روی سوکتش هست
تشكر جناب محمدبله اين تصوير مدل بروگهام(كالسكه اي)هست كه خيلي طرفدار داره و به نوعي يه سر و گردن از كاپريسهاي معمولي بالاتره،يكي از تفاوتهاي عمده كه من توي اين نمونه متوجه شدم، فرم موتور و ميل لنگ اون بوده كه توي ايران به ميلنگ گرد معروف شد( انتهاي ميل لنگ بجاي فرم دايره ناقص، بصورت كاملا گرد هست) و اينجور كه از بعضي تعميركاران آمريكايي شنيدم شتاب بيشتري نسبت به نوع معمولي داره( شايد موتور از همون نوع گود رنچ بوده) البته اينكه تا الان هم همين مختصات رو داشته باشه معلوم نيست.گيربكس 700 و كروز كنترل و صندليهاي برقي هم جزو استاندارهاي اون بوده.
حافظه صندلي مربوط به تنظيمات اون هست كه حتما بعد از تنظيم شدن و فشار دكمه مشخص ( كنار خود صندلي) براي شخص خاصي به حافظه اون سپرده بشه و شايد با شماره و يا دكمه مجزا عمل بكنه. در هر صورت چيز پيچيده اي نيست.قسمت فيلر جلو كمي ناموزون و موجداره كه فكر ميكنم بواسطه تصادف اينجور شده باشه چون اين بخشها خيلي محكم و بادوام ساخته شده و بدون وارد شدن فشار و ضربه شديد مشكل پيدا نميكنه، بخصوص مال كاپريس كه لبه اون روي سپر قرار ميگيره( بر عكس نوا و بيوك كه زير سپر هست) بنابراين به راحتي ميتونه با ضربه تغيير شكل بده.مدل بروگهام بخاطر زيبايي خاصي كه داشت يكي از موفقترين مدلهاي كاپريس بود كه بخاطر همين حتي بعد از ورود سري جديد كاپريسهاي به اصطلاح تخم مرغي، بازهم بصورت سفارشي ساخته ميشده و نمايندگيهاي فروش شورلت در كشورهاي حاشيه خليج فارس خريدار عمده اون بودن بخصوص الغانم كه مارك اون رو هم پشت صندق يك سري از كاپريسهاي بروگهام( بيشتر مدلهاي 90 و 91) ديده ميشد.جناب
amir_toos
مشكل دينام،احتمال داره از آفتمات باشه اما ذغالها هم كوتاه شده باشه ميتونه اين قضيه رو بوجود بياره، باز و بسته كردن دينام ساده است، و اگر يه بار انجام بديد خودتون بلد ميشيد.
هر دينام ديگه اي خواستيد بگذاريد، جداي از اينكه چقدر با ماشين همخواني داره( از نظر پايه ها، پولي تسمه و فيشهاي ارتباطي) بايد ببينين يدكي اون گير مياد و آيا موقع تعميرات بعدي مشكل پيدا نميكنين؟خيليها اشتباه ميكردن و دينام پژو ميبستن كه آمپر بالا داره اما وقتي خراب ميشد و پاي تعميرات پر هزينه و يدكي گران ميرسيدند تازه ميفهميدن چه اشتباهي كردن.كافيه دو وسيله از دينام پژو، مثل آفتمات( كه زياد خراب ميشه) و بالشتك يا آرميچر بسوزه، تعمير اون بسيار پر هزينه است و ديگه مثل اول نميشه و صرف در اينه كه يه دينام نو خريداري بشه.بنابراين من توصيه ميكنم حتما از نمونه هاي آمريكايي استفاده كنين، حالا مال كاديلاك يا الدزمبيل كه آمپر بالاتر داره.
سلام امروز برام یه مشکل پیش اومد که به کمک شما ایشالا حل بشه.
امروز یه دفعه چراغ روغن ماشینم خاموش شد.یعنی دیگه با باز کردن سوییچ دیگه روشن نمیشه.برای اولین کار رفتم سراغ فیوزها ولی همه سالم بودن.رفتم سراغ فشنگی روغن سیمش رو جدا کردم یه منفی بهش دادم دیدم چراغ بازم روشن نمیشه.یه چراغ با سیم برداشتم و خودم یه مدار براش درست کردم و جدا خود فشنگی رو تست کردم که دیدم وقتی ماشین رو روشن میکنم چراغه خاموش میشه.پس فشنگی سالمه.بعد رفتم سراغ چراغ پشت آمپر دیدم اون هم سالمه و نسوخته.حالا نمیدونم چیکار کنم.سیم رو از توی محفظه کاپوت پیدا کردم ولی دیگه وقتی میاد پشت جعبه فیور دیگه گمش میکنم.و تو اتاق هم پیداش نمیکنم.سیم فشار روغن تو کاپوت آبیه توی اتاق هرچی سیم آبی بود رو چک کردم ولی اون نبود.دیگه نمیدونم کجا رو باید چک کنم.یعنی امکان داره از اون صفحه پشت کیلومتر باشه و جاییش سوخته یا اتصالی کرده باشه.خداییش باز کردن صفحه کیلومتر بیوک خیلی سخته.حالا میخواستم ببینم کسی هست که این مشکل براش پیش اومده باشه و خودش حل کرده باشه.فشنگی ماشین من تک فیشه.تو کلوپ همسایه کسایی بودن که این مشکل رو داشتن ولی یکی اینکه ماله اونا 2 فیش بود و یکی دیگه اینکه بردن دادن بیرون درست کردن براشون.راستی الگه بخوام من ماله خودم رو 2 فیش کنم سیم فیش دوم رو از کجا باید بگیرم
ممنون میشم کمک کنید.
خیلی ممنون جناب کامارو.
===
چند روز پیش دیدم روی سیفون ماشین خیلی کثیف شده. فکر کنم بخاطر ضد یخ ها بوده ( چون چند روز قبلش داشتم رادیات پر میکردم کمی بیرون پاشید! ) تمیز کردم بعدش دیدم بوی بنزین داره!!! از محفظه ی آزاد کن بخار شاید هم هوا سیفون.
احتمال دادم حتما یک ترک ریز و یا سوراخی در پرده دیافراگم ( اگر اشتباه نگفته باشم ) اینجاد شده !
یک سیفون نو به قیمت 68 تومن آمریکایی ( ولی نه مارک ac) چون حوصله نداشتم بردم جای یک مکانیک که از دوستام هم هست برام عوض کنه.وقتی دید گفت این سیفونت مرخص شده چه جوری راه میرفتی؟!:n04:
خلاصه عوض کرد. منم 10 تومن بهش دادم.
حالا میخواستم بدونم دلیل اصولی و عملی و فنی خراب شدن سیفون چیه؟ چرا اینجوری شده بود؟؟؟
ماشینتون چی هست؟نقل قول:
این سیفونی که میگید چی هست دیگه؟اولین باره اسمش رو میشنوم
جناب
aminbest
شما تستهاي اوليه رو به خوبي انجام دادين و حالا مشخص شده كه عيب از مدار هست، اما دوتا مدار داريم:يكي مدار سيم كشي كه تا پشت سوكت اتصال به پانل ميرسه( و با اون سوكت به پانل وصل ميشه) و يكي ديگه مدارهاي پشت پانل كه به صورت چاپي و روي طلق عايق طراحي شده و به ادوات و نشانگرها و لامپهاي پانل ميرسه.در حال حاظر شما چاره اي جز باز كردن پانل نداريد چون بايد هر دو مدار رو تا اون سوكت و بعد از سوكت ( مدار پشت آمپر) چك كنين و براي اين كار لازمه كه سوكت از محل خودش خارج بشه.جناب amir_toos
منظور شما رو از سيفون متوجه نشدم،همينطور ديافراگم ( ديافراگم چه قسمتي؟ بوستر ترمز؟ ويكوم ساسات؟ يا ادوانس دلكو؟)اگر توضيح دقيقتر و با عكس بگذاريد ممنون ميشم.
منظورم پمپ بنزین بود...
دليل اصلي خرابي پمپهاي بنزين مكانيكي، در درجه اول پاره شدن و يا كش آمدن ديافراگم داخل اون هست كه باعث ميشه پمپ ديگه نتونه بنزين رو از باك مكش بكنه و يا بخاطر كش آمدن ديافراگم، قدرت مكش اون كم بشه.معمولا توي تابستان خيلي بيشتر خودشو نشون ميده چون گرماي شديد هوا، و البته گرماي زيادتر موتور، باعش شدت انبساط و كش آمدن ديافراگم داخل اون ميشه و مكش بشدت كاهش پيدا ميكنه و يا اصلا متوقف ميشه.در اين موقع براي علاج موقتي از خنك كردن پمپ بنزين با آب و يا گذاشتن يك كيسه كوچك پر از شن مرطوب جهت خنك نگه داشتن اون استفاده ميشه.گاهي هم دريچه هاي يك طرفه داخل پمپ خراب ميشه كه اين خيلي كمتر رخ ميده.
بررسی مشخصات فنی خودروهای 2013 – موستانگ شلبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گونه کانوتیبلِ نسخه gt500 فورد موستانگ «شلبی»، بدون شک یکی از موفق ترین تولیدات این کمپانی است، که برای اولین بار در سال 1966 به جهانیان معرفی شد، و توانست به سرعت خود را در قلب عاشقان ماسل کارهای اصیل آمریکائی جا کند. در ادامه این این خبر به بررسی مشخصات فنی مدل جدید این خودرو می پردازیم.
به گزارش وب سایت مجله ماشین، اطلاعات فنی منتشر شده، مربوط به نمونه مورد آزمایش است.
حجم پیشرانه، تعداد و آرایش سیلندرها: 5.8 لیتری، 8 سیلندر، v شکل (با سوپرشارژر)
حداکثر قدرت (اسب بخار – دور در دقیقه): 662 – 6500
حداکثر گشتاور (نیوتن متر – دور در دقیقه): 855 – 4000
نحوه انتقال نیرو: محور عقب
نوع جعبه دنده: 6 سرعته دستی
شتاب اولیه: 3.6 ثانیه
حداکثر سرعت: 321 کیلومتر در ساعت
وزن خالص: 1800 کیلوگرم
مصرف در سیکل ترکیبی: 15.7 لیتر در هر یکصد کیلومتر
قیمت پایه: 59995 هزار دلار
منبع : مجله ماشین