راه حل جدید برای دور زدن این مواقعی که یاهو رو می بندند دارین؟؟
Printable View
راه حل جدید برای دور زدن این مواقعی که یاهو رو می بندند دارین؟؟
دوستان من یک سوال دارم !!
الان یاهو مسنجر من با اینترنت اکسپلورم ربط پیدا کرده ! یعنی مثلا فر-ی گ-ی-ت رو که باز میکنم دیگه یاهو باز نمیشه تا وقتی که ip ها رو خاموش کنم !! راهی هست که مستقل کرد ؟
:31: انقدر تجهیزات پیشرفته در این زمینه خریدن که الان که یاهو بازه و بعضی از راه های دور زدن سایت های قیلتر شده فراهمه باید خداروشکر کرد که اینو دائم نبستن و میشه سایت ها رو با روش های موجود دور زدنقل قول:
زمانی که اوضاع نابسامان میشه واقعا گذر از این مشکلات خیلی سخت میشه بطوری که شانسی یه پورت های سالم گیر بیاری و دور بزنی
چرا ليست چت روم ها واسه من نمياد
و ايا لينكي در ياهو هست كه بشه آيديمو واسه هميشه دليلت كنم
نقل قول:
ورژن یاهو رو عوض کنید و یا از طریق یک ISP دیگه به اینترنت وصل بشید
==
برای پاک کردن ای دی مورد نظر از یاهو ابتدا به ادرس زیر بروید
سپس نام کاربری و پسورد خود را وارد نمائیدکد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
در صفحه لود شده پسورد خود را مجدداوارد نموده کد داده شده را در محل قید شده وارد روی acceptکلیک کنید وحذف را تائید نمائید
ای دی شما حذف میگردد.
پروفايلی که قبلاً با آيديم ساختم رو از کجا ميتونم پاک کنم ؟ سايت ياهو جديدن يکم تغيير کرده ! از کجا ميشه پاکش کرد ؟
یاهو مسنجر 8 نصب کن تو منوی Messenger گزینه profile رو دارهنقل قول:
الان ياهو مسنجر 9 رو دارم ، اينم توی Messenger گزینه my profile رو داره ، اما وقتی روی edit my profile ميزنم ميره توی سايت و اونجا نميتونم چيزی برای پاک کردن پروفايل پيدا کنم.
8 رو نصب کن یه تستی بزن :31:نقل قول:
یه مشکل :31: وقتی از سایت یاهو ساین این میکنم تعداد On هامو بیشتر از وقتی که از Yahoo messenger وصل میشم نشون میده :| مشکل چیه ؟ :31: