Google Maps که خیلی خوب GPS رو جواب میده
چرا از نرم افزار های دیگه استفاده میکنین؟
دلیلی داره؟
Printable View
Google Maps که خیلی خوب GPS رو جواب میده
چرا از نرم افزار های دیگه استفاده میکنین؟
دلیلی داره؟
درسته ولی مشکل اینجاست که همزمان به اینترنت هم وصل میشه و در نتیجه ... ! در صورتی که سایر نرم افزارها فقط از GPS استفاده می کنند و هزینه ای نداره در نتیجه .
گوگل مپ مال پاکت پی سی عالیه
ولی بدون اینترنت که کار نمیکنه
باید وایرلس داشته باشی
همچنین امکانات برنامه های دیگه را نداره
Ooo
من این رو نمیدونستم
یعنی GPS بدون هیچ هزینه ای هست؟
-----
من زیاد سفر میکنم بهترین نرم افزار چی پیشنهاد میکنین؟
برای تهران چی؟
دوستان یه توجهی میکنن به ما؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام یه جایی خوندم که گوگل مپ رو میتونید بصورت آفلاین هم استفاده کنید.بعد از اینکه یکبار وصل شدید و نقشه هارو گرفتید Save میکنید و دفعات بعد بصورت آفلاین استفاده میکنید.
لینکش رو پیدا میکنم و براتون میزارم.:11:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
نقل قول:
منکه استفاده نکردم از این رام و نمیدونم چیه اما اگر دوستان بدونن حتما" پاسخ میدن.(دلیل جواب ندادن بی اعتنایی نیست بلکه بی اطلاعی هست.):11:
اگه بتونید لینک سیو کردن نقشه های گوگل مپ رو بدید که خیلی خوبه من سرچ کرده بودم قبلاً ولی چیزی پیدا نکردم...
لینک این رام رو بدین اصلا ببینیم چی هست ! من که اسمش رو هم نشنیدم !نقل قول:
اگه بصورت آفلاین کار کنه که خیلی خوبه ! اما من وقتی با این نرم افزار کار می کنم نقشه ها رو بصورت لحظه ای باز می کنه یعنی شما نرم افزار رو که باز کنید اولین کاری که می کنه اینکه به اینترنت وصل میشه ! بعد شروع می کنه به جستجو مکان کنونی شما و ... من دقیق تر از این نرم افزار ندیدم .نقل قول:
اگه بتونید لینک سیو کردن نقشه های گوگل مپ رو بدید که خیلی خوبه من سرچ کرده بودم قبلاً ولی چیزی پیدا نکردم...
از اقای گل محمدی عزیز به خاطر وژن رادیوی تشکر ویژه میکنم..انتن دهی من خیلی بهتر شد..حلا یک سوال اگر رام رو عوض کنم بازم باید وژن رادیوی را بریزم؟؟؟
امروز نمیدونم چی شدش گوشی یه خورده کند شده بود منم ریستش کردم ... موقعی که اومد بالا دوباره ویندوز رو نصب کرد!!!!!!!!!