سلامنقل قول:
آمپتون کلید HPF داره؟باید فرکانس کات آف رو بزاری روی 80 .اگر میشه از تنظیمات آمپ یه عکس بزار.
سلامنقل قول:
آمپتون کلید HPF داره؟باید فرکانس کات آف رو بزاری روی 80 .اگر میشه از تنظیمات آمپ یه عکس بزار.
نقل قول:
sخوب اگه از لحاظ کیفیت فرقی ندارند همین 2350 رو میگیرم چون میخوام خیلی پول خرج نکنم.
میخوام با 1 جفت باند حدود 230-240 در بیاد
بعدا اگه بخوای سیستم بازی کنی به مشکل بر میخوری چون rca زیاد نداره hpf هم ندارهنقل قول:
نقل قول:
بله داره . الان روی HPF هست
کات آف نداره
سه تا ولوم داره Gain . HPF . LPF
HPF روی 1.2 KHz
LPF روی 60Hz
یه کلید هم داره به اسم turbo.B که سه تا حالت داره : 18 . 10dB . 0
الان روی 18 گذاشتمش
اطلاعاتم از سیستم بد نیست
ولی میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره همینه دیگه . . . .
به نظرتون اسپیکر ها توانه صدا ریزشون پایین نیست؟؟
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم حجم صدای کامپونت با کواکسیکال چه فرقی میکنه.کدومشون حجم صدای بیشتری میتونه ایجاد کنه؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
اون پیچ تنظیم فرکانس بالا رو بذار
روی کمترین یعنی 120.چرا از 120کات میکنه؟
کلید توربو هم باید صفر باشه.برای تنظیم سیستم یه تاپیک هست من چون با گوشی کانکت شدم مشکله برات لیکش رو بزارم.بر اساس اون روش عمل کن امیدوارم صدا بهتر بشه.
از سالم بودن تیوترها اطمینان داری؟
کامپوننتها بیشتر برای سیستمهای کیفیتی استفاده میشن وتفکیک بهتری دارن.جزعیات رو بهتر پخش میکنند.کواکسیالها به خاطر cone area بیشترمیتونه SPL بیشتری تولید کنه.نقل قول:
سلام
اساتید نظرتون در مورد این دوتا چیه؟
کد:http://www.ddaudio.com/mobile-audio/components/coax/cs-65.aspx
میخام ببینم خوب هستن یا نه؟کد:http://www.ddaudio.com/mobile-audio/amplifiers/full-range-amplifiers/c-series/c4c.aspx
نقل قول:
فدات بوم نازنین ..
/./././././././././././
والا راستش تا سیصدتومنی میخوام هزینه کنم ( هیچ اطلاعاتی هم در زمینه کیفیت برندها و قیمتاشون ندارم ) این 7016 کنوود چقدری هست قیمتش و اینکه از این مدل با کیفیت تر میشه به چه مدل هایی اشاره کرد.
راستی در مورد باند هم اگه الاعاتی داره بهم بگو ( باند نه برای پارک کوهستان رفتن :31:لووول یه چیز متعارف و با کیفیت می خوام)
با تشکر:11:
نقل قول:
تیوتر ها که 100% سالمه
این اسپیکر ها برای سیستمی که ضبط و باند باشه عالیه
30% از باندای دیگه بزرگتره . کراس اوور هم داره . بیس فوق العاده قشنگی میده
به نظرت کامپانت بخرم یا اسپیکر بیضی
همفکری کنیم ببینیم چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]