ممنون من که تا بحال افت سرعت نداشتم و اینکه پس شركت چطوری از فروش نامحدودش سود میکنه؟نقل قول:
Printable View
ممنون من که تا بحال افت سرعت نداشتم و اینکه پس شركت چطوری از فروش نامحدودش سود میکنه؟نقل قول:
سلام
خوب منم از فن آوا درخواست سرویس کردم همه چی هم ok شد گفتن تا اواسط هفته خط رانژه میشه
فقط چیزی که برام جالبه اینه که اینا هیچ مدرکی از من نگرفتن نه کپی کارت ملی نه قبض تلفن فقط پول رو کارت به کارت کردم
خدا به دادمون برسه اینا دیگه از همین اول فقط به فکر پولن:n31:
دقیقا کدوم شرکتها؟نقل قول:
صبانت،اسیاتک،اون موقع هم پارس انلاین بودم کم نمیکرد ولی میگن کم میکنه الان گویا !!نقل قول:
پارس آنلاین همچنان آپلود رو کم نمیکنهنقل قول:
کم میکنهنقل قول:
دزد ترین شرکت توی حجم دزدی رو شرکت پارس داشت
تمام آپلود ها رو حساب میکرد
نزدیک 2 3 گیگ حجم یه دفعه می پرید !
این ماه ک تموم شه میخوام بیام فن اوا یعنی باید به 195 شکایت کنم تا سرویس 1024 3gb رو ب تهران بدن ؟ :|
اینجوری ک خیلی مسخرس یا کلن ب تهران هرکاری کنیم نمیدن؟:n13:
دوستان لطفا پاسخ من رو بدید من 4 روز دیگه قرار دادم با پارس تموم میشه و میخوام تخلیه کنم،بنده به هیچ وجه نمیتونم با محدود کنار بیام برای همین میخوام برم سراغ نامحدود های فن آوا(همینطور که الان هستم)قبلا سوال کردم و دوستان پاسخ دادن که طرح منصفانه در فن آوا مطرح نیس و با سرعت محدود میتونی هر چه قدر خواستی دانلود کنی،حالا سوالم اینه که سرویس 256 و 512 قیمت هاشون چقدره و دوستانی که این سرویس ها رو در مشهد مرکز صابری دارن وضعشون چطوری هست،ممنون
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتشونو عوض نکنن چند روز دوباره شکایت می کنم. از هیچی اندازه نفاق و دو رویی بعدم نمیاد
خیلی عجیبه !! برای یکی از دوستان بعد از شکایت فعال کردن ! ولی انگار حق حساب دادن به ۱۹۵ که گیر نده دیگه !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk