خبر کاملا موثقه دوست عزیزنقل قول:
Printable View
خبر کاملا موثقه دوست عزیزنقل قول:
نمیدونی از کی میارن ؟ من سرویسم 15 تموم میشه اگه میدونی از کی میان بگو که من فعلا تمدید نکنم تا نامحدود بگیرم .نقل قول:
بزرگوار : ماهی یه بار میای پست میزاری که نصفش تبلیغ مخابراته و نصفه دیگش نهی از منکر .نقل قول:
اگه کارمند مخابراتی بهتره به جای این پست های اسپم اخبار مخابرات رو بگی اگه هم نیستی (که صدرصد مطمئنم هستی ) بیخودی تاپیک رو شلوغ نکن . البته به من ربطی نداره گه کی هستی و چکار میکنی ولی خاستم به عنوان یه برادر یه نصحیت دوستانه و برادرانه بهت بکنم :
این روزا کسی به این جور پست ها توجهی نمیکنه .لا اقل من یکی که دیگه حاضر نیستم وقت ارزشمندمو برای خوندن پست های امر به معروفت بزارم .فکر کنم قبلا هم بچه ها توی تاپیک این موضوع رو غیر مستقیم بهت گفته بودن .پس از این کارها دست بردار .اگر کارمند مخابرات هم باشی مطمئن باش بیای اینجا دو تا پست درست و حسابی بزاری و بچه ها رو روشن کنی همه دوستت میشن به جای اینکه سایت رو با تیر بزنن.این رو هم بدون که طرفداری کردن از مخابرات هیچ سودی برات نداره جز اینکه یه مشت دشمن برای خودت میتراشی .از دست من ناراحت نشو فقط برو به حرفام یکمی فکر .یکی هم باید بیاد خود منو نصیحت کنه اما دیدم کسی عین خیالش نیست گفتم من بهت بگم . مخلص کلام اینکه (خیلی خیلی ببخشید بی ادبی منو ) یا پست نده یا اگه میدی پستی بده که بدرد بچه ها بخوره . ممنون:n16:
دقیق معلوم نیست ولی سعی شون اینه تو همین یکی دو هفته باشه
مخابرات همینجوریش هم داغونه نامحدود بزاره دیگه پهنای باندی نمیمونه :n09:نقل قول:
کاملا درستهنقل قول:
قبلا ipها آزاد بودن که نامحدود میکشید الان که بخاطر احراز هویت ipها محدود شدن اگه تو یه گروه مثلا 20نفر با هم دانلود کنن پهنای باند به فنا میره
اگر با کد تقلب باشه بهتره دیگه همه نامحدود نمیگیرن و پهنای باند اشغال نمیشه
این چی میگه!:n02:
ثبت رو بزنم خطری نداره؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هیچ خطری نداره .استفاده کن اگه خوب بود و مشکلی برات پیش نیومد .ما هم میگیریمش .:n02:راستی کدش رو هم برام پ خ کن.نقل قول:
رو قبض تلفن میادنقل قول:
کدش رو پ.خ کن
ریسکش سخته حتما عواقب جبران ناپذیری در پی داره بیخیالش شو منم بیخیالش شدمنقل قول:
پس چرا ننوشته پس پرداخت؟:n13:نقل قول:
اصلا انتخاب بانک هم نداره
اگه کسی کد پس پرداخت داره بده به من. حتی اگر پولی باشه.
میخوای یه تستی بکن:n02:نقل قول:
پ.خ کن کد رو
چطور مگه؟نقل قول:
خبریه؟
نه نداره این ریسکش خیلی بالاست چون تو پنل بدون قیمت ثبت میشه حداقل برا فشفشه یکم پول میدیم ولی اینجا دیگه فکر نکنم مخابرات رحم کنهنقل قول:
بهتره دیگه در این مورد صحبت نکنیم من از مهمان ها میترسم:n02:
اگه تو فشفه با مامور کلانتری بیان تو این مورد نیروی نوپو میریزه داخل. از زمین و اسماننقل قول:
به نظر من به جای اینکه از این سرویس های خطرناک استفاده کنید از طریق همین روش دنبال یه راهی باشید که به جای 35000 تومن ، 3500 تومن پرداخت کنیم اونوقت اگر کسی فهمید میگیم خودش یه صفر کم داشته و ما هم به خاطر ضعف بینایی درست ندیدیم :n02: اینطوری دیگه خطری متوجه ما نیست .ولی اینا به خاطر اسمشون یا قیمت رایگانشون ......:n27:
نکنه اینا همش تله باشه شاید میخوان اعضای این تاپیکو تک تک شناسایی کنن؟:n13:نقل قول:
یکم به گذشته برگردید خوب به قضیه فکر کنید خیلی مشکوک میزنه
نامحدود از همه بهتره. چون اگه مثلا یه روشی باشه که حجم رو با قیمت کمتر خرید میفهمن. فکر میکنی ما سیری داریم. یه وفعه میبینی طرف 100 گیگ حجم خریده تو یک ماه. اینطور راحت داد میزنه. بالاخره هر ماه یه نفر حتما نموداری چیزی نگاه میکنه مثلا بیشترین میزان دانلود کی بوده. بیترین پرداختی و... بالاخره یه گزارشی باید بدن. البته اینا همش حدس و گمان. تو ایران و گزارش.... نمودار. داریم اصلا...
مخابرات رو با وزارت ... اشتباه گرفتی .لابد مال نمایندگی هاست یا بعضی از کارمندان که مخابرات زورش میاد بهشون نامحدود بده از این سرویسا میده .نمیشه از اداره دیتا بپرسی ؟:n02:نقل قول:
منم موافقم .نامحدود بهتره .اون روشی هم که تو پست قبلی گفتم اگه امکانش باشه بد نیست.نقل قول:
اره مخابرات چک میکنه .یه بار 8 گیگ ترافیک خریدم ولی هدیه ی ترافیکی که خریدم بهم اضافه نشد بدون اینکه پیگیری کنم بعد سه هفته دیدم کم کم اضافش کردن. هر دو سه روز یه مقدار بهم اضافه میشد تا کامل شد.
اقا من رفته بودم تو اکانت یه شخصی که کله گنده بود. از طریق شماره اش فقط. بعد هر چی میخواستم گیگ انتخاب کنم نمیشد. یعنی تو پنل گیگ ها نمیومد. فقط میگفت انتخاب کنید. اما خودش فکر کنم داشت یعنی نامحدود نبود. و حجم اصلی و حجم رزرو داشت. اما تنها اکانتی بود که نمیشد گیگ انتخاب کردنقل قول:
وای دارم از اون اکانت 2 مگ نامحدود میسوزم که ایچوقت انلاین نشد و هنوز هم اعتبار داره.
احسان در این زمینه میتونه کمک کنه اون نمایندگی مخابراته باید بیاد بگه ببینیم از این سرویسا بهش میده مخابرات:n02:نقل قول:
احسان سوگند وفاداری خورده. کاملا پاک. اگه هم چیزی باشه بعید میدونم بگه. کلا کار به کار کسی نداره. ففط اگه مشکلی باشه اطنجا کمک میکنه به کاربرای تازه وارد. وارد این بازیا نمیشه.نقل قول:
کدوم بازی؟فقط میخوایم ببینیم مخابرات بهش سرویس رایگان میده یا نه؟نقل قول:
مثلا اونایی که تو نمایندگی های اصلی مثل ضحی و ماناماد و اکسین کار میکنن اینترنت رایگان بهشون میده مخابرات
یه رفیق دارم برادرش کارمند مخابراته میگه 512 نامحدود داره ولی از پنل کاربری شارژ نمیکنه همینجوری هر ماه پولش رو از حقوقش کم میکنن .فرشاد شاید این سرویس های حجمی مفتی اصلا از حجم کم نکنن فقط اسم حجمی روشون باشه .نقل قول:
از این روشه خای تقلب استفاده کنید اکانتتون رو قفل میکنن و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
وایمکس یا وایرلس چطورن؟برا نامحدود.......
نقل قول:
وایرلس خوبه . وایمکس به هیچ وجه.(پینگ بالا ،سرعت کم)
چن تا شرکت وایرلس تو اهواز داریم؟کجای اهوازن؟سرعت دانلودشون چقدره؟قیمت؟
بچه ها من شرکت ضحی کیش هستم و اینترنت ۵۱۲ میگیرم رایگان داره یا نه؟
من که از این به بعد فقط از همون ترافیک ارزون قیمت مخابرات استفاده میکنم. چون هیچ کار غیرقانونی نیست و پرداختم رو هم انجام میدم و وجدانمم آسوده س : ))
نقل قول:بقیه نمایندگی ها رو نمیدونم. ولی ما که پردیس هستیم بهمون سرویس خاصی نمیدن. دو تا خط تو دفتر داریم که یکیشونو رانژه کردیم و یه سرویس 1 مگ 5 گیگ معمولی واسش خریدیم. با همون قیمتی که همتون میخرید.نقل قول:
یه بار تماس گرفتیم شرکت که ببینیم با پارتی بازی هم که شده آیا بهمون سرویس نامحدود میدن یا نه، بعد از اینکه کلی به اینور و اونور پاس داده شدیم آخرش دیدم انگار نمیخوان بدن و بیخیال شدیم.
کلا مخابرات خسیس تر از این حرفهاست !!!!!
از 2 ک روشن بوده خودم بیداربودم گزینه شروع صف دانلودو زدم بعدش خابیدم الان میبینم 5و نیم صب مودم بطور عجیبی خاموش شده مجددا روشن شده بعد صف دانلود لابد خودبخود شروع شده بعد ساعت نه اشنامون بیدارشده دیده کامپیوترروشنه خاموشش کرده بخاطر همین یکم از حجمم باقی مونده بود...حالا من گیچ شدم چطور مودم خاموش شده بعدروشن شده و بعد چطور دوباره شروع کرده ب دانلود کردن درحالیکه اصلا تنظیم نکرده بودم بدون زدن شروع دانلود دانلود کنه..واسم معما شده :) نمیدونم ممکنه idm قاط زده باشه؟:).....من از پارتاک دیدم از ساعت 2 تا 5ونیم 3گیگ دانلود شده بدون کم شدن از ترافیک اما 5ونیم ببعد از ترافیکم کم کرده...نقل قول:
دوستان شاید نمدونید اما حتما بخونید
تو ایران جدیدا lte راه اندازی شده لازم بذکره نسل بعدی lte advanced هست که در لیست کشور ها لبنان بلاروس لتونی استونی هم مشاهده میشود. تا جایی که سرعت نت به 300 مگابیت در ثانیه میرسد. باید دقت کنید گوشیتون lte cat6 باشه. اگه cat4 باشه تا 150 مگابیت.
کشور لبنان تا سرعت 250 مگابیت دست یافته . منبع ویکی پدیا. سرچ کنید lte advanced
روشش رو به ما فقیر بیچاره ها هم بگونقل قول:
مردیم بس که پولمون رفت تو حلقومشون
اره ، کلانه پینگ میخوای فقط صبانتنقل قول:
با تشکر مثلا تو سرورهای گیم مثله mw2 ایرانی پینگ چند میده؟نقل قول:
تو سرورهای خارجی بازی dota2 چند میده؟؟
اطلاعی در مورد سرویس 128 نامحدود طلایی صبانت دارین ؟؟سرعت دانلودش چنده؟
با تشکر فراوان
صبانت کلانه مناسب بازیه شما از هر کسی هم که به اینترنت و ای اس پی اشنای داشته باشه ، بپرسی بهت میگه که صبانت پینگش خوبه از لحظ سرعت که بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی بهتره سری به تایپک صبانت بزنینقل قول:
اقا دستگاه بازی داری اگر داری که ای دیتو بده من PS4 و XBOXONE دارم :n02:
سلام میخوام تعرفه 2 مگ 5 گیگ بگیرم ساعت رایگان از چه ساعتی شروع میشود؟؟
تعرفه آشنای اول مخابرات قم از یک بامداد تا شش صبح زده بود و تعرفه دومگ با ترافیک 10 گیگ قیمت 21.500 گذاشته بود خیلی خوبه که خوزستان همین با 5 گیگ ترافیک و 2 بامداد تا 6 صبح عجب