ممنونمنقل قول:
الان زنگ زدم میگه ۸۰ تومن ماهانه ۱۷۰ گیگ میده
به نظرم خوبه
جایی دیگه مگه چقدر ارزونتره؟
Printable View
ممنونمنقل قول:
الان زنگ زدم میگه ۸۰ تومن ماهانه ۱۷۰ گیگ میده
به نظرم خوبه
جایی دیگه مگه چقدر ارزونتره؟
های وب برای 80 تومن ترافیک خیلی بیشتری ارائه میده.نقل قول:
دوستان امروز به یک مشکل جالب بر خوردم، من سرویس پس پرداخت دارم و قبلا بارها اقدام به تغییر سرویس کردم و انجام شده اما امروز که جهت تغییر سرویس مراجعه کردم ارور زیر رو دریافت میکنم؛
در حال حاضر سرویس فعالی در دسترس شما برای انجام عملیات تغییر سرویس وجود ندارد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره دیدمنقل قول:
ممنونم
حالا های وب بهتره یا شاتل؟
من قبلا شاتل داشتم راضی بودم
بهتر اگه کیفیت منظوره؛ شاتل بهتره.نقل قول:
فقط شاتل بگیر .شک نکن .نقل قول:
نقل قول:من درخواست adsl داشتم از مخابرات.(1 ماه از درخواستم گذشته بود) . در سایت 195 شکایت کردم بعد از چند روز پیغام من رو دیدن و همون لحظه که دیدن اینترنت من وصل شد!نقل قول:
سرعت بسیار کم و قطعی شدید دارم . برای چند روز اول به این صورته؟ یا کلا همینه؟!
خیر قطع وصلی یا نوسانی نداره. مشکل از خط شماست اگه قطعی پیاپی اتفاق میفته نویز شدید خطه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این عکس ها میشه فهمید نویز دارم یا خیر ؟
در کل مشکلی داره یا نه؟
بله. نویز دارید. ممکنه نویز داخل ساختمون باشه. یه تست هم سر خط انجام بدید و عکسای اونو قرار بدید دیقتر میشه نتیجه گرفت. نویز داخل ساختمون باشه میتونید کاری براش کنید.نقل قول:
راه حل بعدی اینه به پشتیبانی مخابرات بگید خط شما رو از حالت Fast خارج و به interleaved تغییر بدند که در اون حالت پایداری و کشش بیشتری پیدا میکنه خط ولی پینگ افزایش پیدا میکنه.
درودنقل قول:
با تغییراتی در تنظیماتی که به اشتباه روی مودمتون انجام دادید
وضعیت را بدتر کردید
بذاری روی
+ADSL2
Anex A
DLA Disable
Stability Adjustment = 0
SRA Disable
وضعیت خطتون خیلی بهتر خواهد شد
اولین چیز به چشم میخوره چرا auto-logout فعاله؟ بعد نیم ساعت خط خودش قطع میشه! از یه طرف remote access local access روشنه پس چرا auto-logout فعاله؟نقل قول:
نویز 11snr خوبه و مشکلی نداره
دومن اگر web access from wan لازم نیست خاموش کن, remote access local access خاموش
حتماً تنظیمات از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام بده, فوری حل میشه
نقل قول:
سلام
در چند ماه گذشته ترافیک من در روز آخر ماه (30 یا 31) تمام میشد و روز اول ماه جدید بطور خودکار شارژ خودکار انجام میشد و دوباره ترافیک (برای من 100 گیگ) پر میشد. امروز از پنل پشتیبانی و با تماس 2020 معلوم شده تاریخ شارژ مجدد من رو بردن رو 18 هر ماه!؟!! وقتی از پشتیبانی 2020 میپرسم چرا؟ میگه قبلاً اینطوری بود که برای همه اول ماه دوباره شارژ میشد ولی الان برای هر کسی که شروع سرویسش بوده در همون روز و تاریخ شارژ میشه/؟! این مسخره بازی برای چیه به نظر شما؟ قبلاً تاریخ شروع سرویس من 31 بوده الان برداشتن کردن 18 هر ماه و بعداً ممکنه یه روز دیگه بکنن و بعد می گن تاریخ شروع سرویس شما اون بوده این بوده. مگه میشه چند تا تاریخ متفاوت شروع سرویس داشته باشیم؟!! کسی می دونه این تغییر تاریخ شارژ مجدد برای کاربرا چه بازی جدید مخابرات هست؟ من هم قصد ندارم پول زیادی بدم و حجم بخرم و می خوام با همین 128 تا 18 روز دیگه صبر کنم! پشتیبانی میگه اگر با همین سرعت 128 هم استفاده کنید، هزینه این سرعت از ترافیک ماه بعد؛ یعنی روز 18 برای من کسر میشه! واقعا این سرعت نباید رایگان باشه؟ ولی اینطور نیست و حتی هزینه این سرعت افتضاح که یک صفحه سایت ساده رو هم بزور باز می کنه رو از جیب مشتری در میارن.
کمپین جدید مخابرات کی میاد پس؟ کسی خبر داره؟
شاتل با اون حجم به شدت پایین و داغونی که میده کجاش خوبه که بخوای بری؟نقل قول:
من از سال 86 اینترنت شاتل دارم. چند روز اخیر اینترنت مخابرات.نقل قول:
شاتل هم قیمت خوبی داره هم سرعت و کیفیت و .... چند سال آخر اصلا قطعی نداشتم خلاصه فوق العاده بود.
سرعت 8 مگ داشتم با 175 گیگ حجم خارجی ماهی 65 تومن
فکر کنم مخابرات عدد قیمت سرویس رو تقسیم بر 30 روز میکنه و هر روز میاد رو فاکتور شما البته پس پرداخت پس شما اگه مثلا 80 تومن در ماه باشه سرویستون میشه 80.000:30=2.666 تومن و 18*2.666=48.000 تومن برای 18 روز سرعت 128 کیلوبایت حالا اگه تغییر سرویس بزنی فکر کنم سرویس جدید شروع و حساب میشه بصرفه تر نیست ؟ بازم دوستان قدیمی تر نظر بدن من تازه مخابراتی شدمنقل قول:
دوست عزیز پیگیر تانوما و در اولویت بعدی VDSL باش. در ADSL نهایت خوش شانسی سرعت 16 مگ هستش که اونم بنوعی شکنجه کردن خود است.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:.شاید تنظیمات اینترنت قبلیم (شاتل ) روش مونده بود.نقل قول:
مودم رو ریست فکتوری کردم
این مواردی هم که گفته شد رو رعایت کردم .
در کل اوضاع بهتر شد.
auto-logout رو نمیدونم چرا اینطوریه ولی به نظرم چون جلوش صفر هست شاید کار نکنه .تست بیشتر انجام میدم
با تنظیمات جدید عکس میگیرم ارسال میکنم.
سرعت دانلود از 500 به 800 رسید با idm :V30:
چه تفاوتی دارن؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز
نگران auto-logout نباشید . ارتباطی به اینترنت شما نداره
این مربوط به یوزر وارد شده به تنظیمات مودم هست
امروز به پشتیبانی زنگ زدم که من سرویس 16 مگ خریدم ولی 8مگ بیشتر ساپورت نمیکنه! یکی رو فرستادن نگاه کرد.گفت بیشتر از 8 مگ جواب نمیده و شما از مرکز دور هستید و باید تغییر سرویس بدید:sad:
قرارداد های همه اینجوریه؟!پایان 1408
امروز سر ماه بود و حسابم ریست نشده و طبق پیامی که تو پنل زدن انگار تا 18 م هم شارژ نمیشه و حتما باید حجم بخری ازشون، واقعا لعنت به مخابرات این چه مسخره بازی دیگه
18 آبان میشه 50 روز بدون شارژ اکانت
بند اخر لینک اول را بخوانید:نقل قول:
کد:https://shabakehchi.com/technology/1579/whats-the-difference-between-adsl-vdsl-and-fibre-internet
کد:http://ondigital.ir/Article/66/تفاوت-ADSL-VDSL-فیبر-نوری
کد:http://www.tabnakazargharbi.ir/fa/news/763912/تفاوت-میان-اینترنت-adsl-و-vdsl-و-فیبرنوری-چیست
از شما پس پرداخت هستش پس ممکنه تا وقتی درخواست جمع اوری یا تغییر طرح ندهید همین باشد. در باره سرعت هم بهتر است از تانوما و VDSL بجای ADSL استفاده شود. استفاده از ای دی اس ال همانند استفاده از اینترنت دیال اپ یا استفاده از GPRS بجای 4G هستش.نقل قول:
شاتل کمترین حجم و بیشترین قیمت رو داره ، با این قیمت میشه سرویس ۱۶ مگ با حجم بیشتر از شرکت دیگه ای گرفتنقل قول:
خدمت شما عرض کردم که نویز دارید و پروفایل fast ماسب خطوطی مثل شما نیست و باعث میشه نتونید از حداکثر پهنای باند ممکن بهره ببرید. شما میتونید توصیه های مختلفی رو بشنوید و اجرا کنید ولی نظر من همچنان همینه که مود ارتباط به interleaved تغییر پیدا کنه. معمولا بین سی تا پنجاه درصد (گاهی حتی بیشتر بسته به عمق تنظیمی) کشش خط بالا میره با این تغییر.نقل قول:
سلام
پ*ر*وکسی سایت b*i*tsfa هنوز ترافیک رو داخلی حساب می کنه؟؟ چند ماه پیش تست کرده بودم اوکی بود ولی این چند روز ظاهرا دیگه داخلی حساب نمی کنه توی این چند روز من 4 تا ویدیو 1 ساعته با رزولوشن 360p نگاه کردم ولی حجمم از 240 اومد روی 170.
برای مرورگر هم اگه ممکنه یه و*ی پ*ی ان معرفی کنید که بشه باهاش دانلود کرد الان از c*yber*ch*ost استفاده می کنم ولی نمیشه باهاش دانلود کرد.
مرسی
مشکلی نداره داخلی حساب میکنه حتی سرعتشم یکمی اومد بالاترنقل قول:
با همون افزونه میشه از طریق مرورگر دانلود کرد! اگه idm دارید تو مرورگر قبل کلیک رو لینک دانلود Alt رو نگه دارین بعد کلیک کنید تا از طریق مرورگر دانلود شه
برای بررسی پورت شما از سمت مخابرات،
باید SNR Margin Downstream--- SNR Margin Upstream بیش از ۳۰ و Line Attenuation Upstream---- Line Attenuation Downstream کمتر از ۴ باشد و
با توجه به تاثیر موارد خطی که مربوط به بستر مخابراتی شما و یا اختلالات شبکه داخلیتان است،مقادیر مناسب در محل مودم به
SNR Margin از ۱۵ به بالا و Line Attenuation از ۳۰ به پايين تغییر خواهد کرد.
اخوی تو گوشی چ برنامه ای وصل بشم سرویس ------ رو با برنامه ای ک سایتش گذاشته میزارم وصل نمیشه اصلا. تو pc مشکلی ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Drony رو اندروید potatso هم رو آیفون! من رو هر دو تست کردم کار میکنن. تنظیماتتون رو چک کنید احتمالا یوزر پس رو اشتباه زدیدنقل قول:
یه راه دیگه استفاده از پ.ر.وکسی بیتسفا تو کانفیگ tcp نورد رو open vpn هست که هم داخلی حساب میشه هم قندشکن هست:)
مخابرات قاطی کرده
از یک سایت ویدیو آموزشی دانبود کردم قبلش چک کردم داخلی محاسبه میشدالان دیدم بین الملل حساب کرده
گویا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمیشه اعتماد کرد
سلام. آقا بهترین dns برای ست کردن چیه؟
dns jumper رو نصب کن باهاش همزمان تست بگیر بهترین پینگ رو بصورت میکس انتخاب کننقل قول:
بصورت کلی 1.1.1.1 عالیه! اپش برا اندروید و ios هست
دوستان سرعت شما هم پایین اومده من با اینکه حجم دارم سرعتم از 4 مگ رسیده به 256 کیلوبیت تازه با این سرعتم سایتها به زور باز میشن یا اصلا لود نمیشن
این لیست اصلا قابل اعتماد نیستنقل قول:
اسم یک سایتی تو همین لیست بود من ازش 1 گیگ دانلود کردم داخلی حساب کرد، دفعه بعد 30 گیگ دانلود کردم دیدم 120 گیگ از حجمم کم کرد!
الانش هم یه دفعه داخلی میزنه یه دفعه بین الملل!
به بازرسی مخابرات و 195 هم شکایت کردم نتیجه ای نگرفتم
بله ، برای منم از صبح به شدت افت کرده. زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکلی نیست. مارو به تغییر DNS ارجاع داد درحالیکه تا دیشب هیچ مشکلی نداشتم!
درودنقل قول:
من شهرستان هستم و دو هفته هست همین داستان رو دارم
الانم سرعتم زیر 2 مگابیت هست در حالیکه گاهی خوب میشه و راحت 11 مگابیت بهم میده
پشتیبانی هم میگه مشکلی نیست ... فکر کنم پهنای باند کم آوردن ...
والا 2 مگابیت خوبه من خودم سرعتم 4 مگابیته ولی اینقدر کند شده صفحه ها بزور باز میشن یا اصلا باز نمیشن اونوقع که 128 کیلوبیت داشتم یا قبل اون دیال آپ اینجوری نبودش
با تغییر dns هم هیچ فرقی نکردش
پشتیبانی هم که بدرد خودشون میخوره