از دوست بامعرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پین تخفیف آسیاتک هدیه گرفتم
با پین کد ایشون شهاب 4 ماهه با 4 گیگ ترافیک بصورت کاملا رایگان ثبتنام کردم
Printable View
از دوست بامعرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پین تخفیف آسیاتک هدیه گرفتم
با پین کد ایشون شهاب 4 ماهه با 4 گیگ ترافیک بصورت کاملا رایگان ثبتنام کردم
چرا سرعت 10 مگ در تایم شبانه میشه 250
مگه ضریب 1 به 8 نیست
از سرور خارجی دانلودت اومده رو 250 ؟؟؟نقل قول:
من اوضام با همه آساتکی ها فرق میکنه :n02:
شهاب 10 مگ گرفتم که دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمتش رو کشیدن
منتها این سرویس خودش میره رو 2 مگ بعد میره رو 10 مگ دوباره میاد 4 مگ یعنی اصلا ثبات نداره نمیدونم شاید مشکل از سیم کشی داخل باشه چند روزه میخوام سیم بخرم برم از پایین سرخط چک کنم
برخلاف دوستان که میگن روی 250 محدود میشه دانلود و سرور داخلی روی 1 مگ میشه دان کرد مال من اگه رو 10 مگ بسته بشه سرورا فرقی نداره تایم رایگان از 500-550 سرعت دان میده
ولی وقتی خط میره روی 2 مگ یا 1 مگ سرعت تمام سرورا در حدود 200-300 میشه :n19:
آسیاتک بعده ده روز از شروع سرویسم هم طاقت نیورد و تو دانلود شبانه ی من 500 مگ حجمم رو دزدید زنگ زدم پشتیبانی میگه استفاده کردی
خدا لعنتشون کنه :n34:
به نظرتون چیکار کنم ؟
بی شرف ها خط منم رانژه نکردن حالا امروز و فردا هم اینترنت ندارم تازه هفته بعد باز معلوم نیست رانژه بشه یا نه چون میگن حداقل ده روز کاری زمان میبره انگار میخوان فضاپیما را برای پرتاب آماده کنن مسخره ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط jabalbarez [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعت 10 مگ در تایم شبانه میشه 250
مگه ضریب 1 به 8 نیست
از سرور خارجی دانلودت اومده رو 250 ؟؟؟
فرقی نداره
عجیبه من به هوای اینکه سرعت دانلود داخلی آسیاتک ۱ مگابایت بر ثانیه هست اومدم آسیاتک وگرنه مرض نداشتم که از فن آوا تخلیه کنم فن آوا داخلی و خارجی اش ۱۹۰ تا بود اینم از شانس ما تا باز اومدیم یک شرکت دیگه اونم محدود کرد:n35:نقل قول:
دوستانی هم که میگن با اکانت آی پی ایران سرعت دانلود خارج با داخل یکی میشه اینو بدونن که الان آسیاتک داره روی این موضوع کار میکنه تا این ترفند دیگه جواب نده اینو یکی از دوستام که تو پشتیبانی فنی آسیاتک هستش گفت
برای رانژه هم دست مخابرات هست وگرنه تا بحال برام وصل کرده بود بیشرف مخابرات حالا باز خوبه دبه در نیارن الکی بگن خط شما فیبر نوری هستش فقط باید از مخابرات سرویس بگیری:n28:
تو این دوره زمونه تخلیه خط ریسک بزرگیه علاوه بر معطل شدن خطر کشیده شدن به سیاهچاله مخابرات هم هست:n02:
داداش سرعت از سرور اسیاتک خوبهنقل قول:
ریموت میکنی اپلود بوی دانلود کنی
کل کم کاری از طرف مخابراته الان پنجمین روزیه که خط منو تخلیه نمیکنن و دارن دبه میکنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
من خیر سرم آشنا داشتم توی مخابرات حدود 5 روز طول کشید برا تخلیه !
حالا برای رانژه هم جالب اینجاس هم که خود آسیاتک گفت آشنا دارم منظقتون هم خودم این وسط آشنا رو دارم :دی
با این وضع هم هنوز خطم رانژه نشده !
خب چرا باید همچین کاری کنن؟؟! هدف از محدود کردن اصولاً باید این باشه که از نظر پهنای باند مشکل پیدا نکنن. حالا وقتی توی شبکۀ داخلی سرعت رو باز گذاشتن که یه مگ باشه ینی مشکلی توی پهنای باند شبکه داخلی ندارن. بقیۀ فشار روی میزبان اون اکانته که دیتا رو از سرور های خارجی تحویل شما میده!نقل قول:
کلاً واسه من که همیشه رو 250 محدوده لامصب. ولی به نظرم این حرف غیر اصولیه چون اگه مشکل پیدا کنن همون داخلیو محدود میکنن و لازم نیست راه بر ترفند و این چیزا ببندن.
واسه من 40 روز طول کشید دعا کن مثه من نشینقل قول:
10 روزه بشه که خوبه
حالا بعده 40 روز که وصل شده باید شاهد دزدی حجم باشم :n34:
خوب اینطوری سودشون کم میشه ، الان سرورهای اسیاتک 100 گیگ پهنای باند میشه 10 هزار تومن ، اما برای ADSL هر گیگ رو میدن 3600 تومن ، دیگه باید یکحوری مردمو تیغ بزنن.نقل قول:
- - - Updated - - -
خوب اینطوری سودشون کم میشه ، الان سرورهای اسیاتک 100 گیگ پهنای باند میشه 10 هزار تومن ، اما برای ADSL هر گیگ رو میدن 3600 تومن ، دیگه باید یکحوری مردمو تیغ بزنن.نقل قول:
اقا شکایت تو سایت بازرسی فایده نداشت ؟نقل قول:
من بعد از شکایت خطم خوب شد اومد رو 5 مگ دیگه
دوست عزیز وقتی همه با سرعت بالا بتونن از سرور خارجی دانلود کنن دیگه اونوقت کی دیگه گیگ اضافه بخره؟! همه دانلودشون رو تایم رایگان انجام میدن اونم در حد روزی ۲۱ گیگ و ماهی حدود ۶۳۰ گیگنقل قول:
چند روز طول میکشه تا بازرسی جواب شکایت رو بده؟نقل قول:
از کی شکایت کردی؟نقل قول:
چه قدر بود که شد 5 مگ
از اول هم 5 مگ بود؟بعد خراب شد؟
بعد یک روز جواب اومد که در حال برسی - بعد دو سه روز هم از مخابرات خود شهرم ( کرمان ) زنگ زدننقل قول:
اره خطم اول روی 5 مگ بودنقل قول:
بعد یه دفعه بدون هیچ دلیلی اومده بود روی 1.5 مگ !
بعد اون شکایت خداروشکر الان یک ماهی هست که خوب شده
من فقط یه متن براشون نوشتم و دقیقا توضیح دادم که مشکلم چیه ، یه جوری هم گفتم که بفهمن مشکل از سیم کشی خونه نیست
مشکل من این هست که من خطم از همون روزی که یادم می یاد کیفیت نداشتهنقل قول:
حتی خط جدید خریدم
اونم زیاد جالب نیست:n03:
یعنی کل منطقه شما مشکل داره ؟نقل قول:
دوستان همینطور که میدونید الان تو چین مرکز ترک اعتیاد به اینترنت وجود داره تو ایران هم همچین مرکزی داریم منتها اسمش یک چیز دیگس و اونم اتاق ام دی اف مخابراته به دوستان علاقمند برای ترک توصیه میکنم که درخواست تخلیه خط و رانژه اینترنت جدید رو بدن تا درمان بشن چون تا آخر عمرشون دیگه روی اینترنت به خود نخواهند دید:n31:
فکر کنم همسایه ها هم مشکل دارننقل قول:
این رو دقیق نمی دونم
+
زیر زمینی مشکل داره یعنی چی؟
مگه زیر زمین خط ها دور از گرما و سرما و باد بارون نیستن؟؟؟
پس چرا باید مشکل پیدا کنه؟؟
چی بگم ولی یکی از همین مامور های مخابرات یه بار به من گفت اگه کابل مشکل کلی داشته باشه کار خیلی سخت میشه چون مخابرات زیر بار نمیره !نقل قول:
ببین خونه ما هم دو خط adsl هست و از اولش هر دو خط بیشتر از2مگ نمیکشید.همین هفته پیش بود به بازرسی مخابرات شکایت کردم. اون ها حتی زنگ هم نزدن و تو شکاایت نوشه در حال بازرسی. اما خط الان خود به خود کشش اومده رو 6 مگ ! واسه خط اسیا هم شکایت کردم ولی اون فرقی نکرد. کلا معلوم نیست چی به چیه.شرایط همون شرایطه اما یه خط اومده رو 6مگ (مخابرات) ولی اسیا همون 1 مگه. شنبه هم میرم مخابراتو تخلیه کنم بیام اسیا ببینم رو 4 5 مگ میشه بست یا نه ! شما هم به 195 هم بازرسی مخابرات یه شکایت بکن و قشنگ توضیح بده بهشون.اگه وضعیت خط همسایه ها اکی هست و فقط خط شما مشکل داره حتما بهش اشاره کن. و هم اینکه قبلا رفتی از سر خط تست کردی و تو سر خط هم نویز داشتی..نقل قول:
---------
دوستان یه سوال فنی هم دارم. اگه من 512 بگیرم و خط رو 4 5 مگ بسته شه، شبا هم میتونم با همین 4 5 مگ از سرور داخلی دانلود کنم؟
آخه الان اون یکی خط خش خش دارهنقل قول:
حالا نمی دونم مشکل از سیم کشی داخل خونه هست یا خود مخابرات
و قدیم هم خش خش تلفن بوده و حتی یه مدت تلفن ما قطع بود
حالا این زیر زمینی چی هست؟
من با هر شرکتی داشتم همین وضعیت بودهنقل قول:
- - - Updated - - -
آخه الان اون یکی خط خش خش دارهنقل قول:
حالا نمی دونم مشکل از سیم کشی داخل خونه هست یا خود مخابرات
و قدیم هم خش خش تلفن بوده و حتی یه مدت تلفن ما قطع بود
حالا این زیر زمینی چی هست؟
من با هر شرکتی داشتم همین وضعیت بودهنقل قول:
دهنت سرویس چه جمله ای گفتینقل قول:
اگه زودتر میگفتی تو متن شکایتم می نوشتم
ولی یه جمله خوب نوشتم
گفتم:هر وقت به مخابرات مراجعه میکنم سامانشون قطع می باشد لطف کنید 2 3 تا کلاغ و کبوتر نامه رسان استخدام کنید تا نامه های تخلیه و رانزه سریعتر بیاد:n02:
سلام دوستان
این وضعیت خط منه
snr:31.8
date rate:10240
14.1:Line Attenuation
max rate:23172
crc:0
سرویس ده مگ با نیم گیگ ترافیک در ماه دارم.
سرعت دانلودم از سایتای میهن دانلود و دانلودها و سایتایی که دیتا سنترشون اسیاتکه چه داخل تایم رایگان و غیر رایگان حدود 500 هست راهی داره که با نهایت سرعت دانلود کنم؟؟؟
جات خالی ماهی 400گیگ مصرف دارم پول 1گیگ اضافه هم نمی دوم به این شرکتهای دزد :n10:نقل قول:
من خودم 1 مگ هم سعی میکنم تایم روز نگیرم ولی خب همون وب گردی باعث میشه هر ماه 1 گیگ برای 10 گیگ ترافیکم کم بیارمنقل قول:
دوست عزیز وقتی همه با سرعت بالا بتونن از سرور خارجی دانلود کنن دیگه اونوقت کی دیگه گیگ اضافه بخره؟! همه دانلودشون رو تایم رایگان انجام میدن
داداش جات خالی من تا همین 10 روز پیش سرویس 1 مگ 0 گیگ از مخابرات میخریدم 7 تومن 400 500 گیگ ماهی دانلود می کردم.نقل قول:
منم حرف شما رو قبول دارمنقل قول:
من خودم مجبور شدم 20 گیگ بگیرم
البته فقط برای خودم شاید 10 گیگ کافی بود
ولی خانواده دارن استفاده می کنن
ولی اگر علاقه به شبکه های اجتماعی مثل اینستگرام + استریم و اینا داشته باشید همون 20 گیگ هم شاید برای 1 نفر کم بیاد
وقتی مثل صبانت و پارس آنلاین همه شبانه هاشون رو پولی کنن اونوقت دیگه دانلود بی دانلود مطمئن باش که به زودی دانلود رایگان شبانه برداشته میشه شک نکن مثل نامحدودها که یکی یکی شروع کردن به منصفانه شدن تا رسید به آخریش که فن آوا بود حالا نوبت شبانه هاست اینا میخوان بابت هر بایت پول ازت بگیرن منتها یواش یواش جلو میرن تا به اندازه کافی مشتری جذب کنن بعد کار اصلیشون رو شروع کنننقل قول:
خیلی نامردن باید حداقل تو تایم شبانه ترافیکی که مشترک از سرور های داخلی دانلود میکنه رایگان باشه و بدون محدودیت سرعت و نه فقط برای آسیاتک بلکه برای همه سرویس دهنده های دیگهنقل قول:
حالا اگه شبانه رایگان برای سرورای خارجی رو هم برداشتن کوفتشون باشه
من زیاد اطلاعی ندارم ولی هزینه تمام شده برای هر گیگ ترافیک انتقالی از سرور های داخلی نسبت به سرور های خارجی باید ارزانتر پای ISP در بیاد
Sent from my ME173X using Tapatalk
اینا اگه نامرد نبودن گیگی رو که 200 تومن زیرساخت وارد میکنه 4000 تومن به مردم نمی فروختننقل قول:
یعنی کارم به جایی رسیده امروز بازی ایران - گوام ارزو میکردم ای کاش حداقل تو گوام بدنیا اومده بودم
خیر سرمون فرهنگ دوهزار ساله داریم دولت اسلامی داریم
از خود مخابرات چه جوری میشه برای رانژه نکردن خط شکایت کرد؟
طرف که آشنامه میگه من هر چی میزنگم بهشون یا جواب نمیدن یا اگه جواب هم بدن، میگن رسیدگی میکنیم !
یه مشت حروم خور نشستن توی این مملکت که فقط میخوان به یه پول برسنو مقام خودشون رو هر روز بالاتر ببرن، خیلی هاشونم که تازه اسمشون رو میزارن مسلمون !
اقا حرف دلمو زدی از بالای بالا تا پایین پایین همه حروم خورن و مسلمونن به قول یکی از دوستان کل بدبختی ما سر همین کلمه 5 حرفیهنقل قول:
جهت شکایت از مرکز مخابراتی میتونی از بازرسی مخابرات اقدام کنی
ترجیحا زنگ بزن و فامیل مسئول mdf بپرس و توی شکایت اسم ببر ازش
منم همین کار کردم کثافته مفت خور هیچ وقت تو مخابرات نیست همیشه میگن فردا مراجعه کنید.میاد
یه سرویس از آسیاتک گرفتم موقه ثبت نام طرف گفت یک هفته ای وصل میشه این یه هفته هم به خاطر اینه که مخابرات منطقمون محدودیت پورت داره
نزدیک یک هفته شده امروز زنگ زدم میگن حداقل یک ماهو نیم طول میکشه منم میگم از مخابرات پرسیدم گفتن محدودیت پورت نداریم دوباره میپیچونن
چه کنیم؟؟؟