سلام بر اساتید محترم ،
۲۰۶ هاچبک با ضبط پایونیر p1 دارم قصد تعویض باند های دربها به صورت فابریکی دارم بدون امپ چه برند و مدلی را پیشنهاد میکنید؟ کیفیت برام مهمه
خودم تو تحقیق برند گلیدن و هلیکس را فهمیدن میگن خوبه
حالا میماند نظر شما اساتید
سلام بر اساتید محترم ،
۲۰۶ هاچبک با ضبط پایونیر p1 دارم قصد تعویض باند های دربها به صورت فابریکی دارم بدون امپ چه برند و مدلی را پیشنهاد میکنید؟ کیفیت برام مهمه
خودم تو تحقیق برند گلیدن و هلیکس را فهمیدن میگن خوبه
حالا میماند نظر شما اساتید
از باندهای برند گلادن استفاده کنیدنقل قول:
کیفیت صداش بسیار بالاست
البته مصب آمپ مد نظر باشه
سلام دوستان من یک ضبط p1 پایونیر یک عدد امپ ۹۴۴ امریکا ساب ۳۰۶ مکزیک و باند ۶۹۷۵ اصل سری اول دارم ولی هنوز نصب نکردم ماشین ۲۰۶ میخواستم بدوم ست خوبی میشه؟خیلی وقت در حال جمع کردن لوازما بودم
دوستان با بودجه 5م چ پخش تصویری پیشنهاد میدین ؟
آمپ gladen xl150c4
کامپ upi6
ساب sqx10vb
سیستم کیفیتی هست
سلام دوست عزیز ماشین نو مبارک. من برای ماشین 405 خودم یه سیستم صوتی کدنس انداختم، که واقعا از نظر کیفیت و قیمت ر اضی بودم . البته از لحاظ قیمت من خودم از پالسیران خرید کردم که راضی بودم. امیدوارم شما هم بتونبد برای خرید سیستم صوتی ماشین خودتون یه جای مطمعنو با کیفیت بالا و هزینه مقرون به صرفه پیدا کنید.:)
سلام دوستان ضمن تبریک سال نو خدمت همه عزیزان
من یک عدد ساب باکس 310 پایونیر دارم.میخواستم بدونم باید برای راه اندازیش از چه آمپلی فایری استفاده کنم.
ساب من 1400 وات و 400 آر ام اس هس و پشتش هم 4 اهم حک شده
سلام و عرض ادب
سلام دوستان
من یه جفت t595 jbl دارم که با آمپ 7205 KENWOOD درایو شده و تیوتر هم به هد وصله. راستش از صداش خسته شدم میخواستم سیستم را ارتفاع بدم.
چنتا راه تو ذهنم هست
یکی این که باندا را رد کنم و یه جفت کامپ بخرم و یه آمپ سبک مثل KENWOOD 702 برای داریوش به علاوه یه ساب jbl 1400bp که جمع و جور هم هست و با همین 7205 درایو کنم
یا این که یه آمپ سبک بخرم برای تیوتر های t595 و یه آمپ و ساب جدید با یه کامپ سبک برای جلو که یه مقدار صدا باز تر بشه
ضبط سونیg 1201u و ماشين 405
نظر خودم مورد اول هست. فکر کنم کمتر باید هزینه کنم
کلا کامپ تا 1.5 چی پیشنهاد میدین حالا یه مقدار بالا پایین
ممنون
من یه سرچی کردم
نظرتون راجع به steg ms650c چیه؟
لطفا در رابطه با کابل مورد نیاز و همچنین لزوم به استفاده به خازن هم راهنمایی بفرمایید. الان کابل 8 دارنم
ممنون
سلام وقت بخیر .
بین این مدل کامپوننتها کدوم یکی رو پیشنهاد میدید برای درب جلو و عقب MTX Tx8652 و گرندزیرو GZUC 650SQ
اگر کسی تجربه شنیداری هم داشته صدای این دو رو مقایسه کنه ممنون میشم
و اینکه اگر استیج جلو و عقب یک مدل کامپ نباشن صدا ب هم میریزه؟
در حال حاضر امپ 8400 کنوود دارم برا ارتقا امپ هم برای این کامپها راهنمایی کنید لطفا . پخشم هم 5200 کنوود هست.
باتشکر
برند گرند رو پیشنهاد میدمنقل قول:
کیفیت صدای مطلوبی داره
آمپ هم همین خوبه براش
پخش هم که ردیفه
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
به نظر من شما اول پخش رو ارتقا بدین
چون برای سیستمی که ساب و کامپ و باند داره
فکر نمیکنم زیاد جالب باشه مثلا سونی N4200BT پخش خوبیه
حالا اگر کنوود یا پایونر 7850 هم برداری خوبه
بلاخره خروحی ساب رو مجزا داره و عملکرد سیستم بهتره
همین یک جفت باندی که داری با ساب برای عقب استفاده کنید
برای درب جلو 405هم کامپ ببندید با یک عدد آمپ دو کانال
پخش شما در اولویت ارتقا هست
راستش برای پخش دیگه نمیخواستم هزینه کنمنقل قول:
Cdx-1202u چهار جفت خروجی rca داره. خروجی مستقیم ساب هم باید داشته باشه. داخلش منوش یه سری تنظیمات برای sub داره. واقعا با این پخش نمیشه کاری کرد:sad:؟
ممنون که وقت گذاشتید
عموما برای سیستم هایی که کامپ و باند و ساب نصب میکنننقل قول:
از پخش شش خروجی استفاده میکنن برای دریافت
صدای بهتر و عملکرد مطلوب تر سیستم
چون شما باید یک جفت RCA برای ساب در نظر بگیری
و یک جفت RCA برای دوتا کامپ و دوتا باند که باید از
رابط 1 به 2 استفاده کنید برای تقسیم در آمپ که همین کار
در سیستم های درجه یک مرسوم نیست
برای همین از پخش شش خروجی استفاده میکنن و این کار
راحت تر انجام میشه
البته یه نکته دیگه هم هست بعضی سیستم ها تعداد باند
و ساب بیشتر هست و همین پخش شش خروجی هم باید در
انتها رابط 1 به 2 بزنن.
به هر حال از بحث خارج نشیم شما میتونی از همین پخش استفاده
کنید تا مراحل بعدی
بله درستهنقل قول:
ممنون
حالا ساب جمع و جور چی پیشنهاد میدین
من خودم jbl 1400bp را درنظر داشتم
و برای کامپ هم stem ms650c
ممنونم میشم پیشنهادتون را بفرمایید
ساب jbl که گفتین کیفیت بیس خوبی داره اما فضای صندوقنقل قول:
رو هم میگیره حالا بررسی کنید ببینید فضای صندوق چقدر اهمیت
داره براتون
اما باکسش خوب طراحی شده و ساب آسیبی نمیبینه
کامپ هم همین مدلی که دارین کیفیت خوبی داره صدای فلت مطلوب
فضای صندوق برام مهم هست. ولی خوب باکس های بزرگتر هم هست. حالا اگر انتخاب بهتری هست که فضای کمتری اشغال کنه و کیفیتش در این حد باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ولی در کل با این ابعاد فکر نکنم به مشکل بر بخورم. چون ماشین گاز سوز نیست. :)نقل قول:
برای آمپ چی پیشنهاد میدین
میدونم انتخاب زیاد هست از برند های چینی تا برند های اروپایی که خب قیمتشون به نسبت بالاتره. من راستش میخوام در حد معمول هزینه کنم.
ممنون از لطف شما:»
آمپ کنوود مدل ps704ex خوبه البته چون گفتی قسمت مناسبنقل قول:
باشه این قیمتش خوبه یک جفت باند و ساب باکس رو درایو میکنه
اون دو کانالی که الان داری بزار برای کامپوننت
اگر قصد تعویض باند رو دارین نظر من سونی مدل xb6951 هست
که قدرت و کیفیت صدای خوبی داره
کنوود 7205 را بدم به کامپ زیاد نیست.؟رو 2 اهم 250 وات میده. کامپ را ازبین نمیبره؟ :worried:نقل قول:
بعد آمپ ps704ex میتونه 200 وات بریج بده ولی ساب 350 وات هست.
آقا محمد راستش من خودم میخوام سیستم را ببندم. برای همین می پرسم.
به طور مثال میتونیم باند و کامپ را موازی ببندیم به 7205 و یه آمپ جدا برای ساب یا حالت های دیگه؟
در رابطه با باند هم احتمالا عوضش کنم البته اگر اینا را تونستم رد کنم.
ممنونم بابت پیشنهادتون واقعا امپ مقرون به صرفه ای هست ممنون
ا
اگر در نصب سیستم قبلا کار کردی و وارد هستی مشکلی نیستنقل قول:
اما اگر تجربه ندارین بهتره ببری پیش نصاب
هم ابزار و لوازمشون کامل هست هم کارت زودتر پیش میره
نصب کامپ برای درب جلو باید با دقت انجام بشه
نصب آمپ هم نیاز به دقت داره برای رد کردن سیم ها
از رکاب ها باید دقت بشه نصب سیم منفی خیلی مهم هست
شما یا کامپ یا ساب رو بده به کنوود 7205 مشکلی نیست
بله ابزار را کامل دارمنقل قول:
آمپ و باند فعلی هم کاره خودم بوده
ودر آخر این که من الان کابل 8 دارم. ایا جواب گو هست یا این که خازن یا کابل برق اضافه کنم؟
سپاس فراوان به خاطره پیشنهاد هاتون و وقتی که گذاشتید؟
کابل 8 گیج برای سیستم شما مناسب هستنقل قول:
شما اول همین چند مورد رو نصب کنید
از سیستم صدا بگیرید ببینید عملکرد باتری ماشینتون
به چه صورته اگر کم آورد و مشکل پیدا شد میتونی خازن
اضافه کنید اما الان خازن رو سریع عملیاتی نکنید
کابل 8 گیج برای سیستم شما مناسب هستنقل قول:
شما اول همین چند مورد رو نصب کنید
از سیستم صدا بگیرید ببینید عملکرد باتری ماشینتون
به چه صورته اگر کم آورد و مشکل پیدا شد میتونی خازن
اضافه کنید اما الان خازن رو سریع عملیاتی نکنید
سلام دوستان
من یک هیوندای I30 مدل 2010 خریدم که سیستم فابریک روش هست . میخوام سیستم ملتی مدیا به همراه جی پی اس جایگزین کنم . چی پیشنهاد میدین . اگر مدلی باشه که خارج ایران هم باشه مشکلی نیست . عکس جلو داشبورد ماشین رو هم ضمیمه کردم . چون نمی تونستم عکس ضمیمه کنم . ادرسش رو گذاشتم . لطفا آدرسش رو کپی کنید.
کد:8upload.ir/uploads/f07342819.jpg
سلامنقل قول:
پخش های فابریک برای خودروی شما مدل های مختلفی دارن
چون مارکها اکثرا چینی هستن
به نظر من بهتره به فروشگاه های مخصوص این نوع پخش ها مراجعه کنید
تا هم مدل ها و قابهای جدید رو ببینید هم در مورد نصب GPS و نقشه هاش راهنماییتون کنن
سلامنقل قول:
بنظرم شما از میان هدیونیتهای تصویری (دو دین) انتخابهای خوبی میتونید داشته باشید بسته به بودجه ای که میخواید هزینه کنید
سلام ممنون از راهنمایی شما .نقل قول:
راستش جایی که من زندگی میکنم فروشگاهی نیست که بخوام برم مشاوره بگیرم ازش در این باره . آیا امکان داره از این سیستم های اندرویدی که توی اینترنت دیدم بخرم و جایگزین این سیستم فابریک کنم یا فقط باید از همین مدل های دو دین که فرمودین استفاده کنم ؟اگر بتونید بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم .
سلامنقل قول:
سیستمهای فابریکی معمولا صداشون از نظر کیفیتی به خوبی هدیونیتهای تصویری درست و حسابی نیست ولی اگر اصرار دارید از همین مدلهای چینی بخرید وینکا بنظرم بهتره
خارجیا معمولا سال به سال یک تغییراتی تو ماشیناشون دارن بنابراین موقع خرید مطمعن بشین از نظر مدل (سال تولید خودرو معمولا ملاک هست) به ماشینتون میخوره
ممنون بابت پاسخ . میشه بهترین مدلهای که میفرمایید خوب هستن رو لینکی چیزی برای من بفرستید که من دقیقا بدونم باید دنبال چی بگردم ؟ قیمتش هم خیلی مهم نیست برام . فقط میخام کاراریی و کیفیتش بالا باشه .مخصوصا جی پی اس خوبی داشته باشه .نقل قول:
سلام وقت به خیر
یه سوال داشتم برای ماشین ساینا برای باند عقب اگه بخوام فلز زیر طاقچه بریده نشه چه سایز باندی میتونم بگیرم بیضی میتونم بگیرم ؟ فابریک خودش که چهار اینچه میتونم 6 اینچ بندازم
ممنون
باید سایز خودش 4 اینچ نصب کنیدنقل قول:
ممنون بابت پاسخ یه بنده خدایی گفت ۱۳ سانتم میخوره گویانقل قول:
سلام اگه مثل پراید هست که باند بیضی نصب میشه.
چون پراید هم از اون میله های افقی از این سر تا اون سر داخل صندوق عقب زیر طاقچه داره.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
باید برش داده باشه برای 13 سانتنقل قول:
سلام.از اساتید کسی میدونه کامپ mtx mercury mlk6500 در چه سطحیه؟ارزش خرید داره؟(صدای نرم و گرم دوست دارم) اولین باره میخوام کامپ بخرم.میدونم در بحث کیفیت کامپ و کواک با همدیگه اصلا قابل مقایسه نیستن اما اگه امکانش هست از نظر حجم صدایی با 6975 وی2 مقایسش گنین!یعنی مثلا دو جفت از این کامپ میتونه حجم صدایی برابر با 6975 داشته باشه؟!از کجا میشه فهمید کامپ فیکه یا اصل؟چون میگن این کامپ فیک زیاد داره!
به نظر من بهتره از کامپوننت گلادن یا کنوود استفاده کنیدنقل قول:
خصوصا گلادن که از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هست
همونطور که میدونید اگر صدای مولفه ای و با کیفیت بخوای کامپوننت باید بگیری
اما اگر صدای زیاد و پرقدرت میخوای باید کواک بگیری
به نظر من اگر کامپوننت نصب میکنی باید پخش خوبم داشته باشی
تا بتونی تنظیمات صدای خوبی ازش دریافت کنی
سلام. صدای این کامپ رو متاسفانه نشنیدم. ولی کلا یه توصیه دارم اونم این که وقتی سوالی در مورد سیستم میپرسید قطعاتی که در اختیار دارید رو کامل ذکر کنید. ممکنه پخش و امپی که استفاده میکنید اصلا مناسب اون کامپ یا هر کامپ دیگه ای نباشه.نقل قول:
نکته بعدی این که اگر گوش شما به صدای کواکی که گفتید عادت کرده (که چیز خوبی نیست) باید بهش زمان بدید تا کیفیت رو درک کنه. تا الان سعی کردید از بلندی صدای نچندان زیبای اون کواک لذت ببرید. از الان باید از جزئیات و شفافیت و تمیزی صدای برخی کامپ ها استفاده کنید. اصلا هم مقایسه نکنید کواکی کثل اون رو با هیچ کامپی . تا واردش نشید نمیشه خیلی با توصیف صدای کامپ رو وصف کرد.
اتفاقا از کیفیت صدای 6975 حالم به هم میخوره.زیاد صدای بلند نمیخوام.سه چهارم حجم صدای 6975 کاملا کافیه برام.پخشم pioneer p710 هستش.درسته فلش نمیخوره اما با جدیدیا حال نمیکنم با همین بیشتر حال میکنم.آمپم 6500f پایونیر هستش که فعلا نگه میدارم تا پول دستم برسه عوضش میکنم.ساب هم هرتز es300 سری انرژی از سری های قدیمنقل قول:
سلامنقل قول:
نفرمایین اینجوری ترکیب 6975 و 718 کنوود عالی هست . چون صدای 6975 بیس خوبی داره و 718 کنوود تیزی این دوتا باهم ترکیب میشن عالی میشن.
درضمن یک پیشنهاد دارم ( فقط پیشنهاد خودتون میدونید ) این پخش رو بفروشید بره و 1 پخش pioneer x1853-ub بخرید و آمپلیتون رو نگه دارید این پخش کیفیت صدای زیبایی داره و قیمت مناسبی نسبت به پخش های دیگه داره .
موفق باشید.
ممنون داداش.کامپ چون دست دوم میخوام(2 جفت کامپ باید کارکرده بخرم تا هزینه پایین بیاد) باید دست دومش موجود باشه تا بتونم بخرم.اگه بدونم یه جفت کامپ از نظر حجم صدایی راضیم میکنه یه جفت نوشو میخرم هزینه هامم خیلی پایین میاد مخصوصا امپلینقل قول: