راه تهویه تو حالت ایستاده بهتره + اینکه فضای کمتری رو اشغال میکنه .
راه تهویه تو حالت ایستاده بهتره + اینکه فضای کمتری رو اشغال میکنه .
"نوآر لس آنجلس" قرار بود شش دیسک باشد
Brenden Mcnamara رئیس شرکت Team Bondi در مصاحبه با سایت گیم اسپات گفت که در حین ساخت بازی "نوآر لس آنجلس"، آنها به حجم داده ای معادل 5 یا 6 دیسک رسیده بودند. اما ظاهرا اطلاعات این بازی به شدت فشرده سازی شده که در 3 دیسک عرضه می شود.
Mcnamara در مورد این بازی گفت : "این بزرگترین نقشه ای است که ما و راک استار تا به حال ساخته ایم و حتی GTA هم به این بزرگی نبوده است."
علیرضا تو دوباره اخبار رو اوردی تو این تاپیک ؟!!
دفع بعد با اخطار رو به رو میشی :31:
--------
به نظر دوستان تفاوت محسوسی بین نسخه X360 و PS3 جود داره ؟ ( بازی LA.Noier )
دوستان چرا به فارسي مينيويسين اسم اينو :31:
نوآر اخه چه جوري تلفظ ميشه ؟؟؟ :31:
حالا نوير بهتره :31:
پسر بزار یک هفته از اومدنش بگذره بعد مقایسه میکنیم.نقل قول:
اين ميلاد كجاس صداش در نمياد :31:
X360key اپديت نشد؟؟ :31:
( e3 كي شروع ميشه ؟ )
دوستان سلام.
من میخواهم xbox بخرم اما کمی شک دارم.
ایا راست میگن که زود داغ میکنه؟
و قیمت ارزان ترین xbox الان چنده؟
همین دور و برهام :31:نقل قول:
نه هنوز آپدیتش نیومده ، اینجا رو همیشه یک سری بزنید آمارش هست :
کد:http://www.x360key.com/features
سلامنقل قول:
منظورتون از داغ کردن چیه!؟
هر وسیله برقی خوب داغ میشه دیگه!:31:
اما اگه منظورتون از داغ شدن سوختن باشه باید بگم که خیر خیلی وقته دوران ارور های خطرناک این کنسول که بر اثر داغ شدن بیش از حد به وجود میومد پایان یافته!
با اومدن مادربورد های Jasper مشکلات داغ شدن بیش از حد کنسول به کلی حل شده و حالا هم که اسلیم اومده و ...
کلا خیالتون راحت!:31:
لطفا در تاپیک مربوطه درخواستتون رو مطرح کنید :نقل قول:
و قیمت ارزان ترین xbox الان چنده؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
پلتفرم اصلی PS3 بوده ولی مثل اینکه تفاوتی ندارن باهم...نقل قول:
به نظر دوستان تفاوت محسوسی بین نسخه X360 و PS3 جود داره ؟ ( بازی LA.Noier )
IGN به گرافیک 360 7.5 داده ولی به گرافیک پی اس 3 8 داده...بقیه سایت ها به تفاوتی اشاره نکردن.توی نسخه 360 اگه از روی دیسک اجرا کنید ممکنه توی بعضی درگیری ها افت فریم وجود داشته باشه که اگه بازی رو روی هارد نصب شده باشه افت فریم خاصی بوجود نمیاد.....
+
سایه زنی ها توی نسخه PS3 بهتره هستش.....
+
تلفظ درست بازی به انگلیسی همون نوآر یا نوآ هست....نقل قول:
نوآر اخه چه جوري تلفظ ميشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نوير بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگر Ps3 هم دارید ، این بازی رو روی Ps3 بازی کنید - 3 تا دی وی دی :18:نقل قول:
راستی یه چیز جالب ، داشتم یه مقاله توی مجله Games در مورد کنسولهای نسل آینده میخوندم - نوشته بود به احتمال زیاد کلا دیسک های نوری از رده خارج میشند و حافظه های کوچک ، سبک ، کم حجم و ایمن SSD جایگزین میشند با ظرفیت هایی مثل 500 گیگ :31:
فقط مشکل کار اینجاست که SSD ها خیلی گرون هستند .
برای اینکه اندازه ی یکی از این حافظه های چند صد گیگابایتی دستتون بیاد این عکس رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یعنی فکر می کنید چقدر زمان می بره که mod برای 0225 ساخته شه ؟
و چقدر طول م کشه تو ایران این کارو بتونن انجام بدن ؟
نقل قول:
خوب بالا بردن امنیت کنسول هاشون که به صرفه تره!!:31:
این جوری قیمت بازی ها خیلی زیاد میشه!
مثلا SSD 64GB تقریبا 100 به بالا قیمت داره!
خلاصه بابای خریدار در میاد!:31:
فکر کنم در مک بوک ایر هم از این حافظه های SSD استفاده شده !:دینقل قول:
البته این SSD ها اینطور که من شنیدم سرعت خیلی بالایی هم داره :دی
حالا اگه توی کنسول های دیگه از اینا بیاد یعنی میریم بقالی :دی میگیم بازی فلان رو بده رو SSD میده بهمون ؟ :دی :دی :دی
آقا مبارک باشه کار خوبی میکنی میخوای ایکس باکس بخری.نقل قول:
عرضم به حضورتون اینکه میگن ایکس باکس زود داغ میکنه حقیقت نداره البته چند سال پیش که برد جاسپر نیومده بود این مشکل وجود داشت اما الان نه.
برای قیمت هم برو اینجا:
کد:http://xboxworld.ir/
خداییش زود داغ میکنه ولی این دلیل بر خراب شدن نیست :دینقل قول:
دوستان سلام.
من میخواهم xbox بخرم اما کمی شک دارم.
ایا راست میگن که زود داغ میکنه؟
۲۰دقیقه زدم برق شد بخاری :دی شما چجوری ۵-۶ ساعت باش بازی میکنین ؟:دی ( دلم نمیاد زیاد داغ بشه :دی )
SSD ها الان خیلی گرونند ، یک زمانی هارد 20 گیگ هم خداد تومان قیمت داشت :31: الان 4 دلار هم نمی ارزه :31:نقل قول:
یه چیزی تو همین مایه ها :31:نقل قول:
توی آی پاد و آی پد و آی فون هم از همینهاست .
خوب پس وقتی که گرافیک p3 بهتره پس چرا میگن xbox هم خوبه... بگن همه برن p3 بخرن دیگه .هر 2شم که حک شدن
گرافیک Ps3 بهتر نیست ، Ps3 توی بازی های مالتی کم میاره .نقل قول:
این بازی همون طوری که دوستمون توضیح دادند برای Ps3 تولید شده بود و بعدا پورت شده روی 360 ، برای همین روی 360 از گرافیک پایین تر برخورداره .
همه ی ما میدونیم که گرافیک یک کامپیوتر مخصوص بازی از Ps2 خیلی بالاتره ، ولی چرا بازی های Ps2 روی اون کامپیوتر افت فریم پیدا میکنند و هزار تا بلا سرشون میاد ؟
شبیه ساز و سخت افزار متفاوت و هزار تا دلیل دیگه باعث میشه که بازی درست اجرا نشه .
این هم همونه
نقل قول:اهم اهم سوال من بین زمین و هوا خشکید :31::27:(حسام اخه خودت گفتی اینطور شنید ها :31::27:)نقل قول:
داوود جون درايو هاي باندل هيتاچي هست و به نسبت لايت ان از كيفيت ساخت كمتري برخورداره ( البته من اينجور شنيدم شايد اينجوري نباشه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی نویر نیس ؟ !!!:20:
فونوتیکش چجوریه ؟ :)
دوستان تو رو خدا هر کی که میتونه بیاد نظرشو راجع به این حرف بزنه برا من خیلی مهممه! از وقتی کینکت اومده این حرف باعث شده که من نرم کنیکت بخرم!!!
================================================== ==============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nto pic:
تا حالا فکر کردین چرا یه دونه بازی با گرافیک برای کنیکت نیومده !؟؟؟ شاید جواب بدین این سیاست که الان بازی ساده بیاد . آقا بازی ساده بیاد ولی باید بازی با گرافیک پایین بیاد ؟؟؟!!!: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یادتون باشه وقتی ماکروسافت خواست کینکت رو لانچ کنه گفت 2 نوع مدل 140 دلاری و 200 دلاری برای کنیکت در نظر گرفته که 200 دلاری دارای سی پی یو قوی تری هست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :excl aim:
=====================================
من از چند نفر شنیدم این قضیه رو و خودم هم اینطوری فکر میکنم. احتمالا یه کینکت دیگه در راهه ! و هر کی اینو بخره سرش کلاه رفته . ماکروسافت فورزا و گیرز و اینهارو نگر داشته برای کینکت بعدی . صداشم در نمیاره.
خوب از اینجا متن من هست :دی
من این متن رو توی تایپک کینکت بازی سنتر دیدم :دی
نظرتون چیه؟:دی دعوا نشه ها :دی بشه نه نشه :دی
مایکروسافت اگه این کارو بکنه که تمام طرفداراشو از دست میده...........نقل قول:
فکر نکنم !!!!
میدونی کینکت الان چندین میلیون فروش کرده !؟؟!؟؟! مایکروسافت نمیاد این همه خریدار رو ضایع کنه ! (فروش کینکت توی گینس هم ثبت شد !! :دی )
+
الان رفتم ۲بار E3 رو دیدم قسمت کینکت رو اصلاْ اینجور حرفی زده نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :13:نقل قول:
اگه یادتون باشه وقتی ماکروسافت خواست کینکت رو لانچ کنه گفت 2 نوع مدل 140 دلاری و 200 دلاری برای کنیکت در نظر گرفته که 200 دلاری دارای سی پی یو قوی تری هست!!!
کینکت همین الان هم قدرت پردازش بالایی داره ! ( ولی CPU نداره :دی داره؟ :دی ) ۲تا موشن کپچر و ۱دوربین داره ! همینا رو میشه با آپدیت های نرم افزاری قوی کرد !( که فکر نکنم نیازی به قوی کردن هم باشه !!!! :دی ) همینجوریش هم کارش درسته !
من خودم فن بوی خیلی تعصبی اپلم :دی ولی واقعاْ قدرت کینکت رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد ! و به مایکروسافت به خاطر این محصولش احترام میزارم ! ( وگرنه دار و درسته گیتس رو آدم حساب نمیکنم :دی :دی :دی )
خلاصه :دی کینکت با داشبورد ۳۶۰ یا ... آپدیت نرم افزاری میشه ( توی تاپیک E3 هم همینو نوشته اگه خونده باشی ) و سخت افزار تغیر نمیکنه !!!!
به نظر منم همینطورهنقل قول:
ممکنه در E3 امسال kinect 2 رونمایی بشه .
انجمن هرچی تخصصی تر بشه تو یه زمینه میزان بحث های خارج از ذهن و بی محتواش هم بیشتر میشه !!نقل قول:
مثل این آیت ا... های اسلامی که هرچی در علم دین پیش میرن به جای پیشرفت خرافاتی تر میشن متاسفانه.
من که خودم کلا بازی سنتر رو قبول ندارم , البته کسانی هستن که واقعا در حد مهندس های MS اطلاعات دارن ولی خب زیاد فعالیتی ندارن.
در مورد این موضوع هم دوستان کامل توضیح دادن من یه مورد رو اضافه کنم که Kinect دارای Processor هست و تمام پردازش رو انجام داده در اختیار کنسول برای بقیه موارد قرار میده.
همونطور هم که مسئولین MS گفتن فعلا داره از 10% قدرت این محصول استفاده میشه !!
یعنی 2 تا قضیه رو کاملا اثبات میکنه :
1- این Device میتونه عمر طولانی تر از اونی که پیش بینی میشده رو داشته باشه
2- آپدیت های فراوانی براش تو راه هست که هر کدوم میتونه یک نوآوری رو تو خودش داشته باشه.
پس CPU داره کینکت ؟ :دی
ــــــــــــــــــــ
دوستان از این برچسب ها که رو کنسول میزنن برا اسلیمم هست ؟ :دی
بعد قاب کنسول پیدا میشه ؟ (نو؟ :دی ) قیمتش چنده ؟
بزار عرق کنسولت خشک بشه :31: بابا بزار دو روز همینطوری معمولی ببینش بعد برو تو فکر بر چسب و مدل:31::27: اینطوری هی زده میشی :10::31:نقل قول:
سلام دوستان ...
يه سوال داشتم ...
ايم مدل اسليم كه الان 305 تومن هست كپي خور و ه.ك كه نشده؟! نه؟!
پس يعني هر كي ميخره ميره بازي اريجينال ميگيره و بازي ميكنه؟!
كلا يكم اينو توضيح بديد ممنون ميشم
الان حك درايو ٠٢٢٥ در حال تسته و تا چند هفته بعد مياد ولي فعلا هركي بخره يا بايد صبر كنه مثل من :31: يا بازي اوريج و يا كينكت هم هم بگيره و با بازي كينكت بازي كنه تا حك بياد !نقل قول:
الان بخری به نفعته من 2 ماه پیش یه 0225 خریدم 265 تومان الان شه 320 توماننقل قول:
الان بخر چون اگه هکش بیاد قیمتش میره بالای 450
فقط اه می خری حواست رو جمع کن 0225 باشه و سریال جعبه با کنسولت هماهنگ باشن .
موفق باشی
چرت و پرت محض هستش ، گرافیک بازی ربطی به کینکت نداره .نقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
هر دیوایس اکسترنالی ، پردازنده خودش رو داره .نقل قول:
سلام به همه...
دوستان اين درجه بندي سني رو چه جوري تنظيم كنم؟؟ يه صحنه هست تو black ops كه يارو شيشه رو ميكنه تو دهن يارو بعد با مشت ميزنه.... ديگه اون صحنه رو نشون نميده! چرا؟
جدی میگی ؟! :31:نقل قول:
برو تو Family Settings اونجا همه چیز رو OFF کن.
off ميكنم بازم نشون نميده! نكنه بايد سيو رو ژاك كنم از اول برم بازيو؟نقل قول:
بازیت رو از کجا گرفتی شما ؟نقل قول:
بازم سوال :31:
دوستان سيو بازي ها يه حجمي از هارد رو ميگيره درسته؟؟ بعد اين ٤گيگ پر نميشه با اينا ؟؟؟ :31:
+ خريد هارد براي كنسول الزاميه ؟؟ به جز كم كردن صداي درايو چه كاراي انجام ميده ؟؟
بله جا میگیره .ولی در حد کیلو.چرا پر میشهنقل قول:
الزامی که نه ولی باشه خوبه
به جز اون لودینگ بازیها سریعتر میشه و درایوت استراحت میکنه
تایید میشه .به وضعیت الانه 9504 نگاه کنید !!! بدون هارد 530 تومنه !!!!! در صورتی که برای من کلا با هارد 120 گیگ و کپی خور در اومد 490 تومن !!!! بهترین کار خرید 0225 و صبر کردنه !نقل قول:
البته بعضی بازیها هستن که سیو هاشون حجمش بیشتر کیلوبایت هم هست!:31:نقل قول:
مثل FIFA که سیوهاشو حدودا 10 مگ هست! ولی خوب به هر صورت 4 گیگ با این حجم سیوها حالا حالا پر نمیشه!:31:
از مزیت های دیگر هارد به جز اونایی که دوستمون فرمودند عبارت است از :نقل قول:
1: سریعتر شدن (افزایش فریم) بعضی بازی ها (که البته تعدادشون کم هم نیست!) نسبت به اجرا اونها از روی دیسک!
2:لود شدن کامل تکسچر ها در یک سری از بازی ها مثل : GTA IV یا Crysis 2 و ...