-
لاگربك: براي تثبيت موقعيت خود، فرصت داريم
در پي پيروزي 2 بر صفر سوئد برابر اسپانيا در مرحله مقدماتي يورو 2008، لارس لاگربك، سرمربي زردپوشان از اين نتيجه بسيار خوشحال و راضي به نظر ميرسيد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ هم اكنون سوئد در صدر گروه F قرار دارد و با بالاترين امتياز چهارشنبه آينده به مصاف ايسلند ميرود.
لاگربك پس از پيروزي تيمش عنوان داشت: "از دو گل شاگردانم بسيار خوشحالم. خوشبختانه مطابق برنامه ريزيها عمل كرديم. بدون شك در اوضاع پيچيدهاي قرار گرفته بوديم، اما هنوز راه فراواني در پيش داريم و بايد براي اثبات بيشتر موقعيتمان تلاش كنيم."
-
جان تري، كاپيتان تيم ملي انگلستان از اينكه تلاش آنها براي كسب پيروزي به نتيجه نرسيد، ابراز تاسف نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تري در پي تساوي برابر مقدونيه در مصاحبهاي گفت: "ما با تمام نيرو و انرژي كار كرديم و براي اينكه نتيجه مثبت بگيريم تمام تلاش خود را به كار گرفتيم. بازيكنان واقعاً سخت كار كردند، اما متاسفانه هيچ يك از تلاشهاي ما به ثمر نرسيد. گاهي اوقات حتي يك فرصت ميتواند نتيجه بازي را تغيير دهد، البته اگر فرصتي وجود داشته باشد، چون در اين ديدار بازيكنان در ايجاد فرصتها و استفاده از آن واقعاً تلاش كردند، اما موفق به ايجاد شرايطي نشدند و گويا به طور كلي هيچ شانسي در اين ديدار متوجه انگلستان نبود.
-
پودولسكي: اولين كارت قرمزم بود
لوكاس پودولسكي مهاجم جوان تيم ملي آلمان در بازي دوستانه مقابل گرجستان اولين كارت قرمز دوران بازياش را دشت كرد تا از كارش پشيمان باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پولدي بيست و يك ساله كه در دقيقه چهل و هشت بازي از زمين مسابقه اخراج شد، در حالي كه بسيار متاسف بود، گفت: "من تحريك شده بودم، اما با اين وجود اعتراف ميكنم نبايد كار احمقانهاي انجام ميدادم و تيمم را ده نفره ميكردم. راستش اين اولين كارت قرمزي بود كه تجربه كردم، چون معمولا در زمين بازي مودب و آرام برخورد ميكنم. واقعاً متاسفم."
-
خداحافظي كاپيتان تيم ملي پاراگوئه
پاراگوئهاي ها بايد از اين پس بدون حضور كارلوس گامارا كاپيتان سي و پنج ساله خود كه شنبه از فوتبال خداحافظي كرد در ميادين حاضر شوند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كارلوس گامارا كاپيتان پاراگوئه روز شنبه در ديدار تيم ملي كشورش مقابل استراليا پس از صد و ده بازي ملي از دنياي توپ گرد خداحافظي كرد.
او كه در خط دفاع تيمهايي چون بنفيكا، اتلتيكو مادريد، آ.ا.ك آتن و اينترميلان توپ زده اين اواخر در ليگ برزيل حضور داشت. گامارا بعد از بازي با استراليا گفت: "فوتبال يك عشق است، اما موقعيت سني خودش را ميطلبد. در حال حاضر براي آينده برنامههاي زيادي دارم."
-
جان تري:
هيچ شانسي براي پيروزي نداشتيم
جان تري، كاپيتان تيم ملي انگلستان از اينكه تلاش آنها براي كسب پيروزي به نتيجه نرسيد، ابراز تاسف نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تري در پي تساوي برابر مقدونيه در مصاحبهاي گفت: "ما با تمام نيرو و انرژي كار كرديم و براي اينكه نتيجه مثبت بگيريم تمام تلاش خود را به كار گرفتيم. بازيكنان واقعاً سخت كار كردند، اما متاسفانه هيچ يك از تلاشهاي ما به ثمر نرسيد. گاهي اوقات حتي يك فرصت ميتواند نتيجه بازي را تغيير دهد، البته اگر فرصتي وجود داشته باشد، چون در اين ديدار بازيكنان در ايجاد فرصتها و استفاده از آن واقعاً تلاش كردند، اما موفق به ايجاد شرايطي نشدند و گويا به طور كلي هيچ شانسي در اين ديدار متوجه انگلستان نبود."
-
هيلده براند:
از اينكه در زمين مسابقه بودم خوشحالم
تيمو هيلده براند دروازه بان اشتوتگارت در بازي آلمان مقابل گرجستان به جاي ينس لمان از دروازه ژرمنها محافظت كرد تا كم كم براي خود جايي در تيم ملي پيدا كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تيمو هيلده براند دروازهبان تيم ملي آلمان كه بازي بدي را نيز در ديدار تداركاتي ژرمنها به نمايش نگذاشت، در مورد عملكردش گفت: "خودم نميتوانم در اين زمينه نظر داده و به خودم امتيازي بدهم، اما از اينكه درون دروازه تيم ملي كشورم ايستادم واقعاً لذت بردم. فكر ميكنم لو بتواند به من اطمينان كند."
-
مياتوويچ: به زودي با بكام تمديد ميكنيم
پردراگ مياتوويچ، مدير بخش ورزشي رئال مادريد اعلام كرد كه سران باشگاه قصد دارند هر چه زودتر با ديويد بكام تمديد نمايند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مياتوويچ در گفت و گويي با روزنامه اسپانيايي ماركا اذعان داشت: "كاپلو حساب ويژهاي روي بكام باز كرده است. بكام واقعاً حرفهاي عمل ميكند و نسبت به ساليان گذشته بيشتر به تيم كمك ميكند. كاپلو از تمام مهرههايش استفاده ميكند تا در ليگ موفق باشد. من شخصاً تمام تلاشم را به كار ميگيرم تا بكام تمديد كند. مرتباً با مدير برنامههايش در تماس هستم و مشكلي در اين ميان نميبينم.
رامون كالدرون، رياست باشگاه رئال مادريد اطمينان داده كه تا پايان ماه جاري بكام با برنابئو تمديد ميكند و معتقد است كه مهره انگليسي باشگاه ارزش بالايي براي كهكشانيها دارد.
كالدرون در گفت و گويي با راديو بي بي سي اظهار داشت: "تابستان گذشته در سالت ليك سيتي با مدير برنامههايش مذاكرهاي داشتم و او چند روز پيش به اينجا آمده بود تا قرارداد موكلش را تمديد كند. اميدوارم ديويد هر چه زودتر تمديد كند و تا پايان در كنار ما باشد."
-
كاتانچ: از مساوي راضي هستم
اسركو كاتانچ، سرمربي تيم ملي مقدونيه از كسب نتيجه تساوي برابر انگلستان ابراز رضايت كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاتانچ در پي تساوي بدون گل تيم خود برابر انگلستان، در ديدارهاي مقدماتي يورو 2008، در مصاحبهاي گفت: "بازيكنان ما از لحاظ تاكتيكي و گروهي خيلي خوب عمل كردند و اين نتيجه براي ما نتيجه خوبي بود و من هم از اينكه يك امتياز گرفتيم راضي هستم، زيرا بازي سختي پشت گذاشته و اجازه گلزني به انگلستان را نداريم.
البته خود من انتظار بازي خشونت آميزتري را از حريف داشتم. اما انصافاً خوب بازي كردند و تنها چيزي كه موجب تاسف است اين كه ميتوانستيم از خط دفاعي انگلستان به بهترين نحو بهره ببريم، اما چنين نشد و ما نيز موفق به زدن گلي نشديم.
انگلستان بايد روز چهارشنبه منتظر ديداري به مراتب سختتر باشد. من شناختي از تيم كرواسي ندارم، اما ميدانم كه اين ديدار، ديدار راحتي نخواهد بود، به ويژه اينكه انگلستان بدون هارگريوز و جرارد بايد به ميدان برود، بنابراين موقعيت آنها بسيار مشكلتر خواهد بود."
-
دومهنش:
اسكاتلنديها منصف نبودند
رايمون دومهنش سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه پس از شكست تيمش مقابل اسكاتلند در مصاحبهاي اظهار داشت: "اسكاتلند حريف سرسختي بود."
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دومهنش در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "قبل از شروع اين مسابقه به بازيكنانم در خصوص تواناييهاي تيم ملي اسكاتلند هشدار داده بودم. بازهم تكرار ميكنم اسكاتلند نشان داد تيمي آماده است و توانايي رقابت با تيمهاي بزرگ را دارد. اين تيم در حال حاضر با كسب سه پيروزي از مجموعه سه ديدار در صدر گروه خود قرار دارد كه همين مساله شانس موفقيت آنها را بالا خواهد برد.
بسيار متاسفم در كشوري كه به انصاف شهرت دارد بازيكنان تيم ملي كشورش اين چنين زمان مسابقه را هدر ميدهند و فرصت بازي را از تيم حريف ميگيرند."
-
كروچ: نميدانم آيا روني ناراحت است يا خير؟
پيتر كروچ، مهاجم تيم ملي انگلستان به دنبال تساوي صفر بر صفر اين تيم برابر مقدونيه گفت كه وين روني، ستاره منچستريونايتد به رغم پشت سر گذاشتن يك روز نااميد كننده ميتواند بار ديگر به آمادگي صد در صد خود برسد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كروچ در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد روني اظهار داشت: "فكر ميكنم كه من و روني خوب كار كرديم. بازي كردن در كنار روني را دوست دارم. او بازيكني سطح بالا است.
اين اولين بار بود كه ما دو نفر يك بازي را با هم شروع ميكرديم. بنابراين بايد بگويم كه هنوز شما شاهد عملكرد واقعي ما در كنار يكديگر نبودهايد. آيا روني ناراحت بود؟ خب بايد بگويم او نيز مانند ما سخت تلاش كرد. پس بايد از روني بپرسيد اساساً او امروز ناراحت بود يا خير؟
ما ازاينكه او بار ديگر به جمع ملي پوشان پيوست و در ديدار آتي نيز شركت خواهد كرد. خوشحال هستيم. او بار ديگر حملات خود را آغاز خواهد كرد. شما نميتوانيد به روني به عنوان يك بازيكن شكست خورده نگاه كنيد. زيرا به زودي بازي هميشگياش را به نمايش خواهد گذاشت. شايد يك گل ميتوانست او را تحريك كند. با اين حال فكر نميكنم مشكل حادي در مورد وي وجود داشته باشد. او در اين بازي به ما كمكي بزرگ كرد. روني توپها را در عمق پاس مي داد و باعث ايجاد هماهنگي هر چه بيشتر در بازي شد. بنابراين حتي اگر او موفق به گلزني نيز نشود قادر است در هر بازي موثر واقع بشود.
كروچ در ادامه سخنانش از عملكرد اعضاي تيم مقدونيه تقدير كرد
بازيكن تيم ليورپول در اين خصوص عنوان كرد: "مقدونيه از تيم خوبي بهره مند است. آنها هيچ ترسي نداشتند. چنانچه تيمي مانند تيم ملي ايتاليا به اينجا ميآمد و آن طور بازي ميكرد ما از خود بي خود ميشديم. ما شانسهاي خوبي براي به دست آورديم و دروازه بان مجبور شد چند بار دروازه را نجات بدهد.
انگلستان بايد روز چهارشنبه بايد به مصاف كرواسي برود و كروچ اعتراف ميكند كه نتيجه اين بازي بستگي به بازي آنها دارد.
او در پايان تصريح كرد: "نكته مثبت اين است كه ما هنوز شكست نخوردهايم و هنوز هم به خاطر آن بازيهايي كه قبل از مصاف با مقدونيه انجام دادهايم از اعتماد به نفس خوبي سود ميبريم."