سلامنقل قول:
همچنین.
شما گیرنده رو ببر یه خونه که الان گیرندشون کار میکنه تست کن اگه کار کرد که هیچ کار نکرد حتما خراب شده ببر گارانتی یا خدمات تعمیراتش.
خدافظ
Printable View
سلامنقل قول:
همچنین.
شما گیرنده رو ببر یه خونه که الان گیرندشون کار میکنه تست کن اگه کار کرد که هیچ کار نکرد حتما خراب شده ببر گارانتی یا خدمات تعمیراتش.
خدافظ
سلام شرمنده دوستان دیگه من نخواستم تاپیک جداگانه ای برای این موضوع ایجاد کنمو سوالم رو اینجا طرح میکنم .
ما یه دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال داریم . تا قبل عید تقریبا عالی کار میکرد و مشکل پارازیت موقع تماس گوشی ها یا موقع اس ام اس فرستادن یا اومدن خیلی خیلی کم بود .
اما از عید به بعد که دکور عوض شد و جای تلویزیون هم عوض شد ، کوچکترین آنتن موبایلی اعصاب خوردکن ترین پارازیت رو میندازه و تصویر 6-7 ثانیه فریز میشه !
و البته اینم بگم که همون آنتن قبلیه به گیرنده دیجیتال نرسید و بابام رفت 1-2 متر سیم آنتن خرید و آنتن جدید رو به ادامهء آنتن قبلی وصل کرد ( بدون رابط ،. هر دو سیم رو برید سیم هاشونو بهم وصل کرد )
راهکاری دارین ؟ :n03:
من یه گیرنده denay 601 HD گرفتم. متاسفانه وقتی کانالها را مرتب میکنم بعد از چند ساعت گیرنده به طور اتوماتیک ترتیب کانال ها رابه حالت قبلی بر می گرداند. لطفا بگید چه جوری این مشکل را حل کنم.
سلامنقل قول:
همون آنتن رو سعی کن یکسره کنی تست کنی. چون کابل وصل شده واسه گیرنده خوب نیست. پیشنهاد نشده!
خودم راه حل راپیدا کردم. باید پس از زدن دکمه منو در قسمت تب برنامه وارد شوید ابتدا گزینه LCN را خاموش کنید سپس نحوه مرتب کردن را هم از LCN به بر اساس نام خدمات تغییر دهید. حالا به قسمت ویرایش برنامه بروید و کانال ها را به دلخواه بچینید. ۱۰۰٪ تضمینی.نقل قول:
از بین این مدل ها من denay رو دیدم فقط,که یکی در میون خوب در میاد.نقل قول:
اگه هم پرش تصویر داشت دیگه درست بشو نیست با هیچ آپدیتی.
همون موقع خرید چند دقیقه بزارید یه شبکه باشه.
مکسیدر هم بد نیست اما جدیدا تقلبیش زیاد شده.
تکنو تل هم تا حالا ندیدم ازش تلفن خریدم فقط که کیفیتش بد نبوده.
سلام دوستان
میخواستم یه گیرنده دیجیتال بگیرم نمیدونم چی بگیرم
میخواستم بدونم دستگاهی هست که mkv رو ساپورت کنه ؟
تقریبا ٩٠ درصدشون mkv ساپروت میکنن,سرعت و کیفیتشون فرق داره.نقل قول:
آخه یه مدل ایکس ویژن فکر کنم 205 داشت تو اسمش. فرمتاشو رو جعبه نگاه کردم اکثر فرمتا رو ساپرت میکرد اما mkv توشون نبودنقل قول:
این جدید اومده؟ من ایکس ویژن ٢ سال پیش گرفتم مدل ٣۴٣ mkv پخش میکنه اما تا نهایت ٢ گیگ.نقل قول: