من 1 سال نیو کاسل بودم، ایرانی زیاده اونجا ولی نسبت به خارجی ها دید خوبی ندارن....
طرفداراش هم دیوونه هستن،قبل و بعد بازه یه جوری می رن سنت جیمز پارک و ازش خارج میشن که وقتی سیل جمعیت رو میبینی فکر می کنی تظاهراته...
Printable View
من 1 سال نیو کاسل بودم، ایرانی زیاده اونجا ولی نسبت به خارجی ها دید خوبی ندارن....
طرفداراش هم دیوونه هستن،قبل و بعد بازه یه جوری می رن سنت جیمز پارک و ازش خارج میشن که وقتی سیل جمعیت رو میبینی فکر می کنی تظاهراته...
اون جا هم گند میزنه به تیم و میندازنش بیرون... تیم ملی مون رو به گند کشید و خیالش راحت شد که یه اسمی ازش مطرح شد و حالا میره تا به اندوخته های مالیش اضافه کنه... براش آرزوی ناموفقی می کنم و امیدوارم به بدترین شکل ممکن از فوتبال دنیا بکننش بیرون!... براش آرزوی بدبختی می کنم که تیم ملی رو این بدبخت کرد...
اینو خوب اومدی... الان همه دوستاش رو میبره اونجا:10::31:نقل قول:
سلام... یادتون هست که داشتم سال 2006 می رفتیم آماده می شدیم برای حضور توی جام جهانی؟ یادتون هست که هیچ تیم مطرح و درست و حسابی حاضر به بازی با ایران نبود... همیشه با تیم های مسخره ی آفریقایی یا آسیایی که توانایی بالایی نداشتن بازی می کردیم و می کنیم!:19::2:
حالا که بعد از این همه مدت که تیم هایی مثل اسپانیا، آرژانتین، هلند، آمریکا حاضر به بازی با ایران شدن فدراسیون و وزارت خارجه! (که معلوم نیست کی میرسه این سیاست از ورزش فاصله بگیره) با این بازی ها مخالفت می کنن و به بهانه های مختلف مثلا درخواست پول از ایران برای بازی با این تیم ها می خوان که بازی نکردن تیم ملی با این تیم ها رو توجیح کنن...
هر چند که این تیم ها با ترکیب اصلی احتمالا با ایران بازی نمی کنن ولی یادمون باشه که همینا فردا میشه بهترین های کشورشون و هرچی هم که باشن از این تیم هایی که الان باهاشون بازی می کتیم خیلی بهترن...
حالا که به خاطر حضور قطبی و دستیاراش که همگی توی دنیا شناخته شده هستن به خاطر گذشته شون همه می شناسن اینارو، این تیم ها اومدن و خواستن با تیم ملی بازی کنن ولی الان ببنید کار به کجا کشیده که باید باز هم با تیم های بی کیفیت و بی خود بازی کنیم...
اینها هم حرف که برای تبلیغت انتخاباتی می زندنقل قول:
سلام... یادتون هست که داشتم سال 2006 می رفتیم آماده می شدیم برای حضور توی جام جهانی؟ یادتون هست که هیچ تیم مطرح و درست و حسابی حاضر به بازی با ایران نبود... همیشه با تیم های مسخره ی آفریقایی یا آسیایی که توانایی بالایی نداشتن بازی می کردیم و می کنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که بعد از این همه مدت که تیم هایی مثل اسپانیا، آرژانتین، هلند، آمریکا حاضر به بازی با ایران شدن فدراسیون و وزارت خارجه! (که معلوم نیست کی میرسه این سیاست از ورزش فاصله بگیره) با این بازی ها مخالفت می کنن و به بهانه های مختلف مثلا درخواست پول از ایران برای بازی با این تیم ها می خوان که بازی نکردن تیم ملی با این تیم ها رو توجیح کنن...
هر چند که این تیم ها با ترکیب اصلی احتمالا با ایران بازی نمی کنن ولی یادمون باشه که همینا فردا میشه بهترین های کشورشون و هرچی هم که باشن از این تیم هایی که الان باهاشون بازی می کتیم خیلی بهترن...
حالا که به خاطر حضور قطبی و دستیاراش که همگی توی دنیا شناخته شده هستن به خاطر گذشته شون همه می شناسن اینارو، این تیم ها اومدن و خواستن با تیم ملی بازی کنن ولی الان ببنید کار به کجا کشیده که باید باز هم با تیم های بی کیفیت و بی خود بازی کنیم...
کجا این کشور ها حاضر می شن با ایران بازی کنند
فقط يه جمله مي تونم بگم:
بيچاره نيوكاسل
چه قدر این دایی مشنگه....
با بی باک کاملا موافقم.
ممکنه یکیشم از اونا پیشنهاد داده باشه آخه نمی تونن الکی بگن مثلا هلند یا اسپانیا میخواد با تیم ملی بازی کنه اونا صداشون درمیاد آخه اونا الکی نیست که ما هر طوری بخوای روشون مانور بدیم
اونا هم که میان
پوا میگیرن بخاطر همین میتونن پیشنهاد داده باشن
مثلا هلند یک ملیون دلار میخواست تا بیاد بازی کنه به 10 کشور پیشنهاد میده بعدش 2 تاشم قبول کنن براشون خوبه
مثلا همین المان داره با چین و امارات بازی میکنه
مبربي قبلي :: اسطوره ي فوتبال انگليس آلن شيرر
مربي بعدي :: علي دايي گند زد به فوتبال ايران
اين دو رقيب خيلي بهم نزديكن معلوم نيست كدوم ميشه! دي :