شارژر لپتاپ مدار محافظ در برابر نوسانات برق داره ؟؟ یا محافظ بزارم براش؟؟
Printable View
شارژر لپتاپ مدار محافظ در برابر نوسانات برق داره ؟؟ یا محافظ بزارم براش؟؟
سلام
شارژر خودش داره. البته یه درصد خطای پئینی هم داره، که طبیعیه. نیازی به محافظ نیست.
موفق باشین.
نقل قول:
وقتی درستش کردن...علت خرابی رو چی بهت گفتن؟
ویندوزت چیه؟ قبل از بالا اومدن ویندوز هم اینجوری شده؟
حدودا بعد از روشن کردن چه مدت طول میکشه تا انجوری بشه؟
در هنگام کار با برنامه ی خاصی(فایرفاکس....یا در هنگام وصل شدن به اینترنت...) اینجوری میشه یا فرقی نمیکنه؟
سلام.من هاردم یه مشکلی پیدا کرده.درحین ریموف یه نرم افزار بودم که سیستم هنگ کرد بعد از ری استارت دیدم که فقط درایو سی مونده و دو تا درایو دیگم نیستن.انگار که اصلا پارتیشن بندی نشدن.حجمشون 350 و 150 گیگ بود حاوی اطلاعات مهم. میخواستم بدونم چطور میشه برشون گردون،خود پارتیشنارو میگم و الا با نرم افزار ریکاوری میشه اطلاعاتو برگردوند ولی نیاز به یه هارداینترنال دارم تازه خیلی از اطلاعاتم تو ریکاوری ممکنه که بر نگرده.
تو دیسک منیجمنت ماکامپیوتر میشه دیدشون ولی نمیشه هیچکاری روشون انجام داد ارور میده.
سلام
میتونید از نرم افزار پارتیشن بندی استفاده کنید، ولی در کل احتمالا درایوهای شما یا مخفی شده، یا اینکه کلا ویندوز مشکل پیدا کرده و درایوهاتون رو نمیشناسه.
اول با نرم افزاری مثل EASEUS ؛ هارد رو چک کنید و ببینید درایوها هیچ گزینه مشکوکی نداشته باشن. مثلا مخفی نباشن یا سیستم فایلشون به هم نخورده باشه و ...! اگر درایوها رو در نرم افزار دیدید ولی توی ویندوز قابل مشاهده نیستند، پیشنهاد میکنم ، با احتیاط ویندوز رو عوض کنید. با احتیاط یعنی قبل از شروع به تعویض یه کارهایی از قبیل مشخص کردن درایو ویندوز بوسیله گذاشتن یه اسم خاص یا هر چیز دیگه ای که موقع انتخاب درایو برای نصب ویندوز یه شکل کلی از هارد و درایوها بهتون بده.
لینک دانلود EASEUS از سافت گذر :
[PHP]http://liz.ir/?EASEUS_ [/PHP]اگر اطلاعات مهمی داری؛ خیلی مراقب باش. چون نحوه نشون دادن لیست درایوها در موقع نسب ویندوز با اونی که توی My computer میدیدن ممکنه تفاوت زیادی داشته باشه.
موفق باشین.
با دروود
برای پیگیری از خش افتادن بر روی در لپ تاپ ها زا چه چیزی باید استفاده کرد؟
سلام
asus n53 new revesion نو خریدم
ویندوز 7داره
وقتی ویندوز 7 32 رو به اون اضافه می کنم در آخرین مرحله نصب دیگه بالا نمیاد و ریستارت میشه و ویندوز اصلی فبلی رو هم نمیشه بالا اورد چون منیوی انتخابش دیگه نمیاد چکار کنم
ممنون
نقل قول:
سلام
اگه منظورتون پیشگیری هست، با کاورهایی که توی بازارموجوده. کاور شفاف بگیرین که خیلی هم معلوم نیست. البته فقط برای lid یا قسمت پشت lcd دستگاه کاربرد داره.
موفق باشین.
دوستان اگه باتری لپتاپ شارژش کامل شده باشه و همنیجور کابل برقش هم وصل باشه، برا باتری ضرری داره و عمرش کم میشه یا شارژر جریان رو قطع میکنه؟
با تشکر
در لپ تاپ های جدید بعد از اتمام شارژ کردن به صورت خودکار برق مستقیم میشه و باطری از مدار خارج میشهنقل قول:
دوستان اگه باتری لپتاپ شارژش کامل شده باشه و همنیجور کابل برقش هم وصل باشه، برا باتری ضرری داره و عمرش کم میشه یا شارژر جریان رو قطع میکنه؟