این آگهی چهارشنبه در روزنامه خبر ورزشی چاپ شده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این آگهی چهارشنبه در روزنامه خبر ورزشی چاپ شده بود:
برا من جواب نداد احتمالا چون 8 دارم. البته 64 بیت هم هستم شاید برا این باشه!نقل قول:
راهکاری برا 8 ندارید؟
عطا جان کمکم میکنی برای خرید یه حافظه همراهه
سلام
مورد استفادم آرشیو موزیک و فیلم هست و روزی هم 2-3 بار میخوام به لپ تاپ وصل کنم
Seagate Expansion بگیرم یا WD My Book Essential ؟
2 ترا بایت میخوام باشه
مرسی
مهرداد جان ، باور كن من نميدونم :n29: .نقل قول:
سلام .نقل قول:
Seagate Expansion سرعت بيشتري داره و چون بصورت خوابيده روي ميز قرار ميگيره امنيت بيشتري داره ولي از لحاظ نرم افزاري امكانات زيادي نداره . مدلهاي جديد پسوند Essential ندارند ، هاردهاي اكسترنال WD my book در مقايسه با Expansion سرعت كمتري دارند و همچنين ميتونيد هارد را قفل و داده ها را رمزگذاري كنيد . در كل هر دو خوب هستند . ميتونيد روي Backup plus هم فكر كنيد. ضمناً پيشنهاد ميشه كه طوري زمانبندي كنيد كه روزي 2-3 بار را به حداقل كاهش بديد .
امکانات نرم افزاری دقیقا یعنی چیکار میشه باهاشون کرد ؟نقل قول:
یعنی روزی یک بار صبح . یک بار شب وصل بشه به لپ تاپ ضرر داره براش ؟
همه هارد ها اینجورین یا آداپتوری ها اینجورین ؟
Backup Plus نسبت به این دو تا دیگه برتری خاصی داره ؟
نقل قول:نقطه مشترک این نرم افزارها بکاپ گیری و ریستور کردن آنهاست ولی در مدلهای مختلف طبعاً این امکانات متفاوت خواهد بود . مثلاً در مدل my passport یا my book با توجه به قابلیت haedware encryption نرم افزاری برای فعال کردن این قابلیت ، تغییر دادن پسورد و یا غیر فعال کردن آن موجود هست . چک کردن هارد (diagnostic) و یا تعیین و تنظیم زمان لازم برای standby شدن هارد پس از مدتی بیکاری و ... از قابلیتهای دیگر این نرم افزارهاست . در بعضی از مدلها مثل expansion یا WD elements این امکانات خیلی خلاصه هست . معمولاً در user manual درباره این نرم افزارها و قابلیتهای آن بطور کامل توضیح داده میشه . اکثر کاربران کمتر از چنین نرم افزارهایی استفاده میکنند .نقل قول:
امکانات نرم افزاری دقیقا یعنی چیکار میشه باهاشون کرد ؟
مشکلی نیست و ایرادی نداره . صرفاً در حد پیشنهاد برای افزایش عمر مفید بود .نقل قول:
یعنی روزی یک بار صبح . یک بار شب وصل بشه به لپ تاپ ضرر داره براش ؟
منظور من این بود که میتونید طوری برنامه ریزی و زمانبندی کنید که نیازی نباشه که برای هر کار جزئی به سیستم متصل بشه . مثلاً میتونید آنقدر صبر کنید تا حجم فایلهایی که میخواهید به هارد اکسترنال منتقل کنید به حداکثر حجم برسه و سپس منتقل کنید . این روش خیلی بهتر از این هست که روزی چندین بار به سیستم متصل کنید فقط برای انتقال دیتاهای کوچک و کم حجم .
از لحاظ سرعت و کارایی و کیفیت نسبت به سایر مدلها برتری خاصی ندارد .نقل قول:
Backup Plus نسبت به این دو تا دیگه برتری خاصی داره ؟
یک سوال دیگه
هارد اکسترنال هم مثل اینترنال مشخصاتی مثل buffer یا rpm یا ... داره که باید توجه کنم بهش ؟
امروز رفتم بازار آداپتوری فقط my book داشتن
بدون آداپتور my passport دیدم اما هر چی روی جعبشو نگاه کردم اطلاعات خاصی نداشت فقط نوشته بود usb 3 !
عطاجون احتمالا رم بخیال شدم چون میخوام htc one mini بگیرم که رمم نمیخوره :D اما فلش ساپورت میکنهنقل قول:
فلش بگیرم یا ssd?
ssd اکسترنال هم هست؟
اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل (بدون آداپتور) موجود در بازار 5400rpm و 8MB Cache دارند . هاردهاي اكسترنال پرتابل يا rpm و cache بيشتر هم ساخته شده ولي براحتي در بازار پيدا نميشه . معمولاً كمپانيها اطلاعات زيادي در مورد مشخصات هارد بكار رفته ارائه نميكنند مگر اينكه مشخصات ويژه اي داشته باشه (مثلاً 7200rpm يا Cache بيشتر) كه از آن بعنوان تبليغات هم استفاده ميكنند .نقل قول: