خب امروز سرعتم رو از 128 به یک مگ ارتقا دادم.اینم تست سرعت روزانه (از شبکیه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب امروز سرعتم رو از 128 به یک مگ ارتقا دادم.اینم تست سرعت روزانه (از شبکیه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی.. اینجور که پیداست سرعت روزانه 1 مگ با 128 تفاوت چندانی نداره تنها تفاوت در سرعت شبانه هست.. منتظر تست سرعت شبانه شما هستیم...نقل قول:
بله ، از شما هم اینطوری بود دیگه؟
می گفتن 128 تا یک مگ و یک مگ هم تا سه مگ بازه!!
خیلی بازه:n02:
بله به ما هم همین حرف را زدند..:n28: البته برای من سرعت روزانه چه 1 مگ چه 3 مگ زیاد فرقی نداره چون روز که نمیشه دانلود حجیم کرد ( همین جوری که صفحه باز می کنی حداقل ماهی یکی دو گیگ کونتر می اندازه).. البته شاید چون ما ها رانژه مخابرات هستیم و پورت های مخابرات عموما تا 2 مگ بسته شده علتش این باشه و شبکیه در این مورد با توجه به اینکه خودش رانژه نکرده شاید بی تقصیر باشه :n13:...در مودم من در قسمت دان استریم زده 2000kb/s که یعنی حداکثر ظرفیت خط من 2 مگ هست.. حتما از شما هم همینطوره نه؟؟؟نقل قول:
دقیقا میشه گفت از من هم سرعت شبانه ام در همین محدوده هست فقط تنها تفاوت من با شما در پینگ هست ( البته اگر میانگین پینگ شما همین مقدار باشه) از من پینگ شبانه ام چند بار که تست کردم محدوده 30 بوده و روزانه هم 30 تا 60 ولی خب پینگ که برای سرعت دانلود تاثیری نداره فقط برای وبگردی و بازی آنلاین موثره...نقل قول:
الان من رفتم تو پنل شبکیه حجم مصرف دانلود شب گذشته ام را دیدم زده 1.4 گیگ دانلود و 200 مگ آپلود!! در حالی که من حجم دانلود دیشیم 1.3 بوده و اصلا آپلودی نداشته ام ... و رفتم دیدم از موقع گرفتن سرویس تا به حال زده 30 گیگ شبانه مصرف داشتی که من حساب کردم دیدم 25 گیگ دانلود داشتم ... حالا ها این ها که رایگان هست می خواهد هرچی بزنه بزند ولی روزها چه مخابرات چه شبکیه چه دزدی ای از این طریق می کنند و چون شب ها دانلود حجمی می کنیم این دزدیشون بیشتر می شه مشخص نمود.
و یک مورد دیگه در پنل شبکیه در قسمت شبانه رایگان حجم ترافیکی دائمی از من روز اول زده بود جلوش 4گیگ ولی چند روز یکبار که می رم تو پنل می بینم این عدد به مرور داره کم میشه!!!
خب فکر کنم توی صفحات قبل گذاشتم اینو ، ظاهرا از منم اینطوری بود.نقل قول:
.در مودم من در قسمت دان استریم زده 2000kb/s که یعنی حداکثر ظرفیت خط من 2 مگ هست.. حتما از شما هم همینطوره نه؟؟؟
بله سرعت روزانه که فایده ای نداره ، همین 240 کیلو بایت هم زیاده!
در مورد پینگ من دیشب ی لحظه تست کردم و میانگینش فکر کنم باید روی 60 باشه و به هیچ عنوان پایین تر نمیاد و از شما که 30 هست باید بگم عالیه!دوباره تست می کنم.
در مورد دزدی هم آخرش تا نرم افزار نصب نکنیم معلومه نمیشه ، به زودی تست می کنم.
اما من در کل خیلی راضی هستم چون شبی 1.5 گیگ میشه دانلود کرد ، دیگه چی می خوایم؟:n02:(دیشب راحت یک گیگ دانلود کردم ، یکی دو ساعت آخر هم که دانلود نکردم والا می رفت روی همون 1.5 ، اونم با قند شکن!)
همین که از شر مخابرات تا حدودی خلاص شدیم خیلی خوبه ، در مورد پشتیبانی هم دستشون درد نکنه ، هر وقت تماس گرفتم زود جواب دادن و راهنمایی کردن ، حتی دیشب ساعت 2 نصف شب زنگ زدم ، چراغ اینترنت مودم روشن نمی شد که سریع جواب داد و مشکل رو برطرف کرد ولی مخابرات خیلی وقت ها می گه مثلا 7 نفر توی لیست انتظار هستن و 7 دقیقه باید پشت خط منتظر موند...
(کلا مخابرات خیلی مشتری داره ولی به همون تعداد هزینه نمی کنه که تعداد نفرات پشتیبانی رو افزایش بده)
دیشب حساب کردم هر یک دقیقه ، 5 مگ دانلود می کنه حدودا که فوق العادست!
خب آره در کل نظر من هم اینکه خوب هست ولی خیلی خوبتر هم می توانست باشه .. مثلا اگر سرعت شبانه 1 مگ همان 128 واقعی بود و جای 5 ساعت رایگان را مثل بقیه شرکت ها 6 تا 7 ساعت می کردند می شد شبی 2.5 تا 3 گیگ دان کرد.. من این سه ماه اگر حداقل شبی 1 گیگ دان کنم میشه جمعا 90 گیگ که خب خوب هست ولی به غیر هزینه برق استهلاک کامپیوتر هم هست که در دراز مدت پدر کامپیوتر در میاد..نقل قول:
البته فقط بحث برق مطرحه ، شما لب تاب دارید یا دستکتاپ؟
کلا توی کامپیوتر قطعاتی مثل رم و سی پی یو که اصلا نمی دونن استهلاک چیه:n02: مادربورد و پاور هستن که طول عمرشون کم میشه که به لطف خازن های جامد که در تمامی مادربورد های جدید ازشون استفاده می شه ، این مشکل هم حل شده ، شما نگران این موضوع نباشید
من pc دارم که برای سه تا چهار سال پیش هست .. به هر حال کم و زیاد به سیستم در دراز مدت فشار میاد و در هزینه مصرف برق هم تا حدودی فکر کنم تاثیر داره..نقل قول:
یک دوستانم مبین داره که می گه سرعت شبانه رایگان با روزانه هیچ فرقی نداره و می گفت مبین نت بگیر ولی هزینه اشتراک و قیمت مودمش بالاست..