lمن مشخصات رو چک کردم و هر سه مثل همدیگه هستند.صداشون رو نشنیدم که نظری بدم.نقل قول:
در مورد اینکه سینما بگیری یا بلوری بستگی به استفادت داره اگر فیلم بلوری می خوای ببینی پس بلوری پلیر بگیر ولی اگر نه پس سینما بگیر.
Printable View
lمن مشخصات رو چک کردم و هر سه مثل همدیگه هستند.صداشون رو نشنیدم که نظری بدم.نقل قول:
در مورد اینکه سینما بگیری یا بلوری بستگی به استفادت داره اگر فیلم بلوری می خوای ببینی پس بلوری پلیر بگیر ولی اگر نه پس سینما بگیر.
با توجه به نظر جناب رایان می تونید در کنار این سیستم دنون یه بلوری پلیر سونی مثل مدل s480 بگیرید که تصویر و کیفیت خیلی خوبی داره در ضمن سیستم 1312 قابلیت اضافه کردن چند پلیر رو داره که برای آپگرید و برنامکه های آتی تون دستتون رو باز می ذاره.نقل قول:
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
دوست عزیز بلندگو بدون آمپلی که صدا نمی ده. بهتره یه کم بیشتر خرج کنید یا از انتظاراتتون کم کنیدنقل قول:
بچه ها امروز یه فروشنده تو خیابون جمهوری می گفت گیرنده های ایکس ویژن و دنای با براویا سینک می شن! یعنی با یه کنترل هر دو کار می کنه!! راست می گه؟؟؟
نقل قول:
به نظر من :
1 - اگه فیلم بلوری اریجینال نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . یدونه HDPLAYER بگیر این فیلم هایی رو که میگی همشو میتونی بریزی روی هارد با اون ببینی و از نظر ساپورت فرمتهای صوتی و تصویری خیلی کامل تر از بلوری پلیر عمل میکنه . تو همین فروم تاپیک چند مدل HDPLAYER هستش میتونی یه سر بزنی سوالی داری اونجا بپرسی دوستان راهنماییت میکنند.
2 - یک سینمای خانگی هم بگیر در کنار اون HDPLAYER استفاده کن . اینجوری میتونی از DVD پلیر سینما هم برای دیدن DVD و این جور کارا استفاده کنی.
3 - این تلویزیونی که داری میگیری من مشخصاتشو نمیدونم . اما باز هم به نظر من تلویزیون 3D نگیر . مگه چند تا فیلم سه بعدی میخوای باهاش ببینی که اینهمه اختلاف قیمت بین معمولی و سه بعدی رو میخوای پول بدی ؟؟ سه بعدی تکنولوژیش هنوز اول راهشه به نظر من زوده الان براش هزینه کرد . ضمن اینکه به نظر خیلی آش دهن سوزی هم نیست ! من خودم به شخصه خیلی حال نمیکنم با این 3 بعدیا ! بعد 5 دقیقه چشم درد و سر درد میاد سراغ آدم فیلم کوفتش میشه !! به نظر من تلویزیون معمولی بگیر مابه تفاوت بین سه بعدی و معمولی رو بزار روی سیستم صوتیت یه دستگاه خوب بگیر که بعد 2 ماه دلتو نزنه و حداقل چند سالی برات کار کنه و از نظر امکانات تامینت کنه برای چند سال آینده. اگه بتونی بودجتو برای سینما بالا ببری میتونی همین مدل دنون رو که رایان جان گفتن بگیری . سیستم خیلی خوبیه با امکانات بسیار خوب و شفافیت و وضوح صدای بسیار عالی .
4 - میز هم بده برات بسازن نصف قیمت مغازه در میاد . من هم میز و رک خونه خودمو هم میز خونه پدرمو دادم بیرون ساختن . یک جایی هست که کارش فقط میز تلویزیونه . هم مدل آماده داره هم میتونی نقشه بدی برات بسازه . اگه خواستی بگو آدرسشو برات بفرستم یک سر بزن ببین چیا داره تو چه قیمتایی. من پارسال همین موقع ها بود که برای خودمو دادم ساخت تخفیف عید هم زده بود رو جنساش.
آقا یه سوال برام پیش اومد ...
بدون بلوری پلیر ، به هیچ طریقی نمیشه فیلم 3D اجرا کرد ؟
و یه سوال دیگه اینکه :
قیمت یه HD Player مناسب (همه پسند و رایج ... خیلی خیلی عالی نیاز نیست ... چون پول زیادی ندارم!) چنده ؟ ... کدوم مدل ؟
دوستان HD یا فول HD بودن گیرنده به پخش فیلم از روی هارد هم مربوط میشه ؟ مثلا با گیرنده ای که HD هست میشه فیلم فول HD از روی هارد پخش کرد ؟!
هم آره و هم نه . توضیح اش اینکه :نقل قول:
وقتی دستگاه شما پشتبانی از HD داره یعنی هم خروجی تصویر اش HD هست و هم می تونه تصاویری با کیفیت HD رو اجرا کنه . البته به یاد داشته باشیم HD یک استاندارد هست و خودش زیر مجموعه های کدکی متعددی داره . حالا شما هر کدوم از این کدک ها رو استفاده کنید تو دستگاه تون ( دستگاه شما قابلیت پخش اون کدک خاص از استاندارد HD رو داشته باشه ) اون موقع شما می تونید تصویر HD رو در دستگاه تون اجرا کنید . البته کیفیت تصاویر HD هنگامی خودش رو خیلی واضح نشون میده که اتصال میان دستگاه و تلویزیون HDMI باشه و شما حداقل یک تلویزیون که از فن آوری پخش HD پشتیبانی بکنه رو در اختیار داشته باشید .
نتیجه :
1-اگر دستگاه شما خروجی HD داشته باشه ( کابل HDMI ) داشته باشه یعنی می تونید تصاویر رو با استاندارد HD ببینید ( این استاندارد الزاما به معنای کیفیت بالا نیست بلکه فقط شما استاندارد رو رعایت کردید)
2-دستگاهی که خروجی HDMI داره یعنی قابلیت پخش فیلم هایی با استاندارد HD اما کدک های مختلف رو خواهد داشت
3-چنین دستگاهی می تونه فایل هایی با کیفیت HD رو که از کدک MP4 و WMV یا MKV هستن رو پخش کنه
سلامنقل قول:
اگه HDPLAYER شما قابلیت 3D داشته باشه میتونید فیلم 3D هم ببینید . قیمتها که فضایی رفته بالا الان نمیدونم HDPLAYER ها چند شده . مدل WD HD MEDIA PLAYER (اگه اشتباه نکنم مدل LIVEش باید باشه) رو که تاپیکشم اینجا هست و مدلیه که تقریبا الان بیشتر از بقیه مدلها تو بازار رایج هستش و امتحانشو پس داده میتونی قیمت بگیری .من نزدیک 1 ساله که دارمش و ازش راضیم . البته من بیشتر باهاش موزیک گوش میدم چون فایلهای FLAC رو ساپورت میکنه. اما این مدل 3D ساپورت نمیکنه . مدل جدید ترش که LIVE HUB هستش فکر کنم هم 3D ساپورت میکنه هم اینکه 1 ترابایت هارد رو خودش داره .
این لینک رو یک نگاه بنداز .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به نظر من الان قیمتها الکی رفته بالا . اگه بتونی بگی برات از اونور بیارن خیلی به نفعت میشه . من پارسال آخرای بهار هارد سیگیت 2 ترابایت خریدم 120 تومن همون هارد الان شده 325 تومن !!!! نمیدونم با این وضعیت چه خاکی باید تو سرمون بریزیم !! میترسم چند وقت دیگه با این حقوقا 1 متر سیم هم نتونیم بخریم !!!!
مدل HT-CN9900DVW sharp کیفیت صدای خیلی خوبی داره . قیمتش حدود 500 تومن هست .نقل قول:
مشخصات:
- Power output :Total RMS 600W
- HDMI-output type 1080P
- 5.1surround sound speaker
- playable Disk : DVD, AudioCD, VCD, MP3, CD-R/RW, JPEG,Divx
- USB playback and karaoke 2Mic
- Dolby digital pro logic
- AM/FM Radio
مرسی ولی سوال من تفاوت بین HD و FULL HD هست ، چون تا اون جایی که می دونم ستاپ باکس ها سه نوع SD , HD , FULL HD هستن ، حالا آیا با دستگاه HD میشه فیلم FULL HD - 1080p رو از روی هارد پخش کرد ؟نقل قول: