هردو را میتونید تهیه کنیدنقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
asus x42jyنقل قول:
هردو را میتونید تهیه کنیدنقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
asus x42jyنقل قول:
سلام دوستان. من یه لپ تاپ میخوام در حد 850 تومن +- 100. برای کار با برنامه هایی مثل کتیا، سالید ورک، اتوکد و دیدن فیلم و.....!!! ترجیحا اچ پی دوستان چی معرفی میکنن؟ مارک دیگه چی؟ یکی از دوستان اچ پی داشتن ظاهرا خیلییییی ناراضی بودن. مارک اچ پی چطوره؟ خدایی تو این اشفته بازار حساااابی گیج شدم یکی راهنماییمون کنه
سلام
به نظرتون Acer Aspire 4738G بهتر ازasus x42jy نیست؟؟
core i5460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+320GB SATA
ATI Radeon HD 5470 512MB
14"/2.2 Kg
Price: 790,000T
دوست عزیز تو پست قبل معرفی کردیمنقل قول:
ولی asus n43jm هم خوبه
سلام پدرم میخواد یه لپتاپ تو محدوده 600 تومن یعنی 550تا 650 بگیره، خودش dellvostro 1015رو انتخاب کرده، منم از لپتاپ سردرنمیارم، ممکنه راهنمایی کنید؟ در ضمن فقط واسه کارهای اینترنتی و office میخواد، ترجیحاً عمرباتریش بالا باشه، اسپیکرهاش هم خوب باشن، ترجیحاً مارک dell باشه
ممنون
قیمت asus x42jy و asus n43jm دقیقا چنده!؟
سلام
یه لپ تاپ در حد 800 تومن میخواستم معرفی کنید
برای کارای معمولی،بازی و اینا هم نمیکنه،نرم افزارهای ریاضی میخواد کار کنه.
اگه گزینه خوب 14 اینچی باشه چه بهتر،نباشه 15
اگه دخترونه هم باشه که بهترتر میشه!اونم نشد اشکالی نداره
سلام
من یه لپتاپ میخوام در حد رنج این قیمت
i5 یا i3
و مهمترین گزینه ای که برام مهمه اینه که سبک باشه و داغ نکنه
چون لپتاپ HP قبلی که داشتم داغ میکرد و گرافیک می سوزوند
3 بار گرافیک عوض کردم براش
سلامنقل قول:
حال شما خوبه
اون وقت هر بار چقدر هرینه میکردید برای تعوض چیپست گرافیک لطفا اینو بگید که برای دوستانی که میخوان برند hp بخرند درس عبرت بشه:31:
شما به نظر من دیگه برید تو کار سونی بعد شما بگید چکار هایی میکنید گرافیک براتون مهمه یا نه تا یک مدل خوب بهتون معرفی کنم
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟نقل قول: