نقل قول:
نه فعلا تو اصفهان مشهد و تبریز اینطوره تو تهران 128 512 1 مگ:46:
Printable View
نقل قول:
نه فعلا تو اصفهان مشهد و تبریز اینطوره تو تهران 128 512 1 مگ:46:
سلام .
سرویس 1 مگ صبانت ( اکانت شبانه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقشونه فحش بدم ؟ :دی
آقا چی شد تستت جواب داد پینگو بیاری پایین ؟
زمانی که دانلود کنی پینگ بگیری پنگ مسلما میره بالا پینگ رو زمانی بگیر که دانلود انجام نمیدی چون این پینگی که گذاشتی تو زمان دانلود بوده
سرعت شبانه رو هم که دیگه حرفی برای گفتن نیست :31:
خوش به حالت حداقل سرعتت 33 هست من چی دیشب با 5 تا دانلود میکردم آخرش pc رو خاموش کردم رفتم بخوابمنقل قول:
پینگ موقغ دانلود نبود ! هیچ کاری نمیکردم ! موقع دانلود راحت روی 2000 تا 3000 میاد :دینقل قول:
زمانی که دانلود کنی پینگ بگیری پنگ مسلما میره بالا پینگ رو زمانی بگیر که دانلود انجام نمیدی چون این پینگی که گذاشتی تو زمان دانلود بوده
بهترین حالتش این بود وگرنه منم PC رو خاموش کردم رفتم خوابیدم .نقل قول:
خوش به حالت حداقل سرعتت 33 هست من چی دیشب با 5 تا دانلود میکردم آخرش pc رو خاموش کردم رفتم بخوابم
مخلصیم .
پس دیگه هیچی دیگه :31:نقل قول:
سلام .
در مورد اینترنت ماهواره ائی دوستان کسی رو نمیشناسین بیاد برام نصب کنه ؟ همه چیزشو دارم ( دیش ، LNB ، کارت --- ) ولی نمیدونم چطوری نصب کنم .
راستی از همون دیش که واسه خونه استفاده میکنیم میشه برای اینترنت هم همزمان استفاده کرد ؟
مخلصیم .
بستگی داره جه حهتی رو می خوای بگیری اگر W3 باشه با قیچی می تونی رو هاتبرد بگیری.نقل قول:
شما نصاب ماهواره می خوای . اینترنت ماهواره ای هم هیچ ربطی به این تاپیک نداره. لطفا
تو بخش مناسب پست بزنید زودتر به نتیجه میریسد.
من دیروز هر یکی دو ساعت یکبار کانکش adsl ام قطع میشد و وصل میشد یعنی وقتی قطع میشد در همون لحظه سریعا دوباره وصل میشد انگار که قطع و وصلش در یک لحظه انجام شده باشه.
ولی وقتی کامپیوتر رو ریستارت کردم دیگه این مشکل پیش نیومد.
این مشکل از خط adsl هست یا isp یا مودم یا ویندوز با توجه به اینکه کامپیوتر رو ریستارت کردم برطرف شد و تا حالا تکرار نشده.
اگر از ویندوز هست چجوری برطرفش کنم؟
سلام به همگی .
آقا دستت درد نکنه گفتی تا ساعت 8 میشه کانکت موند .
حداقل 1 ساعت میشه مثل آدم دانلود کرد.
مخلصیم .